whiskas proč se za to stydíš?
Stěžovací vlákno
Evaeva Protože to ničemu nepomůže a rozumní lidé takovýmto stavům nepropadají, dále jednají. Což se snažím také, samozřejmě, ale už jsem to prostě nevydržela.
whiskas každý máme svoje limity jinde. Navíc ty sis poplakala = dostala si ven emoce, a pokračuješ dál, snažíš se s tou situací něco udělat. Problém by spíše byl, pokud by sis poplakala a nepřestává, zalezla do postele a odmítla cokoliv dělat.
whiskas promiň, ale to je blbost. Je to stresová situace a stres musí pryč. Tak si pobrečíš, uleví se ti a jedeš řešit dál. To dělají rozumní lidé. Styděla bych se, kdybych kvůli místo toho seřvala matku nebo nakopla psa třeba.
whiskas navíc si myslím, že to pomohlo tobě a tím pádem i té situaci
whiskas tomu občas propadne každý, ne že ne. ![]()
whiskas Já bych bulela furt, to vůbec neřeš, normálně snad i před těma řemeslníkama....;-). Máš to hrozně těžké, není to sranda
Karja A to bych ještě nově potřebovala instalatéra, ale už se bojím někam zavolat, co to zase bude za p*ůser.
whiskas instalatér by mohl jít, to seženeš;-)
KarjaJistě, opět za měsíc a pak nepřijde ..., nebo bude mít opět problém ....už toho mám plný zuby.
A já Ti skoro závidím, že to umíš dostat ze sebe ven. Kolikrát bych se chtěla vybrečet a nejde mi to. Držím palce, ať všechno brzo funguje.
Marbuša Já už tomu nevěřím. Smířila jsem se s tím, že řemeslnící nejsou, pak s tím, že jsou drazí, ale k tomu jsou ještě nespolehliví a někteří ještě ne zrovna nejschopnější. Strašný.![]()
Také bych očekávala, že když si realizaci výměny kotle a náležitostí s tím spojených objednám již koncem června, že je to dostatečný termín před topnou sezónou. Ach, jaký omyl. ![]()
whiskas Já tě lituju strašně, já ty řemeslníky taky nedávám. Mám teď dobrej zážitek s tesařem, je na doporučení, ale nebere cizí čísla, takže ta známá mu dá moje číslo a on si ho dá do mobilu a potom už nejsem cizí a můžu volat. Už vím teď, že nezavolám. Jako hrozný! Řemeslník co nebere cizí čísla! Mně se nechce plakat, mně se chce řvát, představuji s jeskyni a tu ozvěnu tam! :D
Kan Hele ale jako nám třeba nebral telefon kluk, co ho znám, je z vedlejší vesnice, dělal třeba několikrát pro x členu z naší rodiny, včetně nás, ale než aby to řešil, řekl ne, nemám čas, nebo tyhle drobnosti se mi nechce řešit, atd. tak to radši prostě nebral x týdnů. Já jsem tak štastná, my jsme jediný cizí řemeslníky, (na které jsme měli jen doporučení, nikoliv třeba společně odchozenou základní školu, rande nebo pradědečka), tak ty jsme měli jen na střechu a na omítky a to jsou velké zakázky, to jako tam je jiný přístup. Vůbec si neumím představit brát to třeba z internetu a volat, volat, volat....
Kan Promiň, ale rozesmála jsi mě
. Je to tedy takový ten zoufalý smích. Vtipné mi přijde, když mi řemeslník v rámci jedné činnosti, nabídne věci příští (sám - nevídané), já si tedy najdu ten správný materiál, vše zjistím, termín dodání a co dál? Nic, dotyčný nereaguje. Prooooč? Taky se mi chce řvát v jeskyni, i mimo ni. Pod mostem také bývá slušná ozvěna.
Držím palce.
whiskas Já si představuju, že se bojí telefonovat, vyděšeně na to v panice čumí a nakonec ten mobil křápne tesařským ocelovým kladívkem.. O tomto stresu jsem poprvé četla na parfumánii a určo to postihuje i muže. :D
whiskas Nám truhlář slíbil vyrobit dveře do konce minulého října, udělal je někdy letos v létě
Naštěstí jde jen o vnitřní dveře, jinak je to na zabití. Ale ještě bych dodala, že když je řemeslník šikovnej, je to taková radost na něj koukat, kdyby ti chlapi věděli, jak jsou u toho sexy, třeba by se jich dalo na řemeslo víc (no asi nedalo, no..).
..... Ale ještě bych dodala, že když je řemeslník šikovnej, je to taková radost na něj koukat, kdyby ti chlapi věděli, jak jsou u toho sexy, třeba by se jich dalo na řemeslo víc (no asi nedalo, no..).
![]()
Kan
dovedu si to živě představit.
Potěšil mě i pán v OBI. Na dotaz, kolik by stála doprava zákrytových desek na zeď (chtěla jsem, aby mi poradil, s jak velkým prořezem mám počítat na cca 17 bm, ale už jsem se neodvážila se zeptat
) mi lakonicky odvětil, že neví, ale že je to určitě drahé a že se mi vyplatí zajet si do skladu do místa XY (někde u Berouna?), ve smyslu, půjčte si dodávku, vozík, nebo se párkrát otočte s osobákem ...
. A to se vyplatí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí