andulka01 teda to se ti nedivím, taky by mě to nadzvihlo, trochu nechápu, jak chce doktor po pacientovi takovou věc, od toho tam snad má kolegy doktory, ne? Ach jo.
Stěžovací vlákno
andulka01 toto prehadzovanie zodpovednosti na pacienta je vrchol ![]()
Nech si čoskoro fit!
carries diky, to jsou teda palky
Když tě operatér před i po operaci seřve jak malýho prchanta
protože jeho vlastni kolegove byli lini mě detailně infomovat o rozsahu zraneni.Takhle me už louho nikdo neponízil.
![]()
Kde jsi nakonec skončila?
A nakonec - hlavně že měl detailní informace ten operatér, ne? Nebo snad chtěl, abys mu při práci radila? ![]()
barbucha . Hele jo, ale tahle byto být nemělo. Až to nějak zprocesuju, uvažuju o stížnosti k jejich ombudsmanovi. Vypadá to na zanedbanou diagnostiku/péči na začátku a nedůstojné chování k pacientovi. V padesáti si opravdu nenechám s..t na hlavu.
dočítám, a nějak se tu urodilo
letfenixasnad ta shoda příznaků nic neznamená
carries tatínek bude určitě v pořádku
continuity ty máš naloženo nějak dlouhodobě se mi zdá
tak se držte ![]()
Kdo u moře dokáže dostat zánět průdušek? ![]()
Mermaid moje starší?
rasaNori tu omlouvá dětská náchylnost, mě ne ![]()
To si určitě nenech. Mají se chovat slušně, i kdybys přišla jen se záděrou.
andulka01 jdi rozhodně do toho. Bylo jsem normálně nasr....když jsem to cetla
andulka01 napis! Jen bych si nedelala s ombudsmanem velke nadeje, mne kdysi napsal, ze jsem byla na pohotovosti tehotna a hystericka (jinymi slovy). No byla, kdyz jsem tam v 8. mesici cekala s 3 letym ditetem, ktere se tam na zemi svijelo v bolestech a nikdo si ho 2 hodiny nevsimnul a zaroven tam byla cekarna opupinkovanych deti (to chces v tehotensvi). Podotykam, ze ordinace byly prazdne a sestry kolem ni chodily jako by ji nevidely. Dokonce se me tam tehdy zastavali i cizi lidi.
Ale doufam, ze ta moje zamitnuta stiznost mohla treba interne neco zmenit.
Ja si stezuju na covid
dnes je mi poprve lepe, ale byla jsem u dr kvuli neschopence a doktorka rikala, ze je ho vsude plno a jestli pracuju ve skole, ze je to skoro jasny. Tak tam byl.
Lamicka ja ani nevím, jestli se mi podaří nasbírat informace. Ale půjde to nejspíš přes mého advokáta. Pokud tam nedošlo k zásadnímu pochybení, tak chci jen písemnou omluvu a aby si uvědomili, že jejich věhlasný chiirurg se neumí (navzdory právům pacienta) chovat a doktůrkové na příjmu se bud musí naučit komunikovat a psát do zprávy nebo (a to je ta horší varianta) pořádně interpretovat snímky.
Tvá zkušenost je o to horší, že ti šlo o dvě děti. My dospělí to nějak většinou zvládneme. Ať je ti líp, teď má C skoro každý, jen čekám, kdy to taky M. přitáhne ze školy.
Lamicka Ty prazdne ambulance neznamenaji nic, treba tam doktor vubec neni, protoze je jinde u neceho zavaznejsiho. Ze by se personal mel chovat slusne, o tom bez diskuze.
LamickaJá jsem furt úplně grogy. Covid mi ale ale nevyšel na testech, byla jsem ale az asi 10 den nemoci. Testy z krve furt nemám, ale už ten humac fakt nechci.
Jos no tehdy tam ti doktori byli, videla jsem je, kdyz tam chodily sestry. Proto se tak rozcilovali i ostatni pacienti.
No je to uz davno, ale ten andulka01 pripad mi pripomnel, jak umi byt nekteri arogantni a jak s pacienty nemocnicni ombudsman umi vybehnout. Pritom by tehdy stacilo, kdyby napsal, ze se omlouvaji.
Chovani sester bylo asi nejotresnejsi. Vzdycky si na to vzpomenu, kdyz se resi ten pripad kluka, co krvacel na chodbe po trhani mandli, personal kolem nej chodil a vubec nikoho to nezarazilo. Clovek si rika, to neni mozny. Jenze ono je.
andulka01 s advokatem to bude urcite lepsi, drzim palce
andulka01 Nedej se. A určitě přes advokáta.
Karja ja ten humac mela naposledy pred rokem a pul, vzdycky me pali nosni sliznice, tentokrat nic. Tak jsem si myslela, ze to bude neco jineho.
Jsem rada, ze jsem v posteli a deti uz jsou samoobsluzne a muzu to v klidu prospat a prolezet. Syn si to vylozene uziva, vzdy po mem probuzeni jedou vsechny obrazovky a z youtube rve nejaky priblby youtuber. ![]()
Tak at jsi brzy fit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí