Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 25. zaří 2024 12:08

andulka01 teda to se ti nedivím, taky by mě to nadzvihlo, trochu nechápu, jak chce doktor po pacientovi takovou věc, od toho tam snad má kolegy doktory, ne? Ach jo.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 25. zaří 2024 12:09

andulka01 toto prehadzovanie zodpovednosti na pacienta je vrchol

Nech si čoskoro fit!

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 25. zaří 2024 13:38

carries diky, to jsou teda palky

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. zaří 2024 14:52
Reakce na andulka01:

Když tě operatér před i po operaci seřve jak malýho prchanta protože jeho vlastni kolegove byli lini mě detailně infomovat o rozsahu zraneni.Takhle me už louho nikdo neponízil.

Kde jsi nakonec skončila?

A nakonec - hlavně že měl detailní informace ten operatér, ne? Nebo snad chtěl, abys mu při práci radila?

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 25. zaří 2024 18:48

barbucha . Hele jo, ale tahle byto být nemělo. Až to nějak zprocesuju, uvažuju o stížnosti k jejich ombudsmanovi. Vypadá to na zanedbanou diagnostiku/péči na začátku a nedůstojné chování k pacientovi. V padesáti si opravdu nenechám s..t na hlavu.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 25. zaří 2024 20:02

dočítám, a nějak se tu urodilo

letfenixasnad ta shoda příznaků nic neznamená 

carries tatínek bude určitě v pořádku

continuity ty máš naloženo nějak dlouhodobě se mi zdá

tak se držte

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. zaří 2024 12:29

Kdo u moře dokáže dostat zánět průdušek?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 13:05

Mermaid moje starší?

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. zaří 2024 13:11

rasaNori tu omlouvá dětská náchylnost, mě ne

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 14:35

andulka01 

To si určitě nenech. Mají se chovat slušně, i kdybys přišla jen se záděrou.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 16:07

andulka01 jdi rozhodně do toho. Bylo jsem normálně nasr....když jsem to cetla

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 16:32

andulka01 napis! Jen bych si nedelala s ombudsmanem velke nadeje, mne kdysi napsal, ze jsem byla na pohotovosti tehotna a hystericka (jinymi slovy). No byla, kdyz jsem tam v 8. mesici cekala s 3 letym ditetem, ktere se tam na zemi svijelo v bolestech a nikdo si ho 2 hodiny nevsimnul a zaroven tam byla cekarna opupinkovanych deti (to chces v tehotensvi). Podotykam, ze ordinace byly prazdne a sestry kolem ni chodily jako by ji nevidely. Dokonce se me tam tehdy zastavali i cizi lidi. Ale doufam, ze ta moje zamitnuta stiznost mohla treba interne neco zmenit.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 16:35

Ja si stezuju na covid dnes je mi poprve lepe, ale byla jsem u dr kvuli neschopence a doktorka rikala, ze je ho vsude plno a jestli pracuju ve skole, ze je to skoro jasny. Tak tam byl. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 16:58

Lamicka ja ani nevím, jestli se mi podaří nasbírat informace. Ale půjde to nejspíš přes mého advokáta. Pokud tam nedošlo k zásadnímu pochybení, tak chci jen písemnou omluvu a aby si uvědomili, že jejich věhlasný chiirurg se neumí (navzdory právům pacienta) chovat a doktůrkové na příjmu se bud musí naučit komunikovat a psát do zprávy nebo (a to je ta horší varianta) pořádně interpretovat snímky.

Tvá zkušenost je o to horší, že ti šlo o dvě děti. My dospělí to nějak většinou zvládneme. Ať je ti líp, teď má C skoro každý, jen čekám, kdy to taky M. přitáhne ze školy.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. zaří 2024 17:00

Lamicka Ty prazdne ambulance neznamenaji nic, treba tam doktor vubec neni, protoze je jinde u neceho zavaznejsiho. Ze by se personal mel chovat slusne, o tom bez diskuze. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 17:05

LamickaJá jsem furt úplně grogy. Covid mi ale ale nevyšel na testech, byla jsem ale az asi 10 den nemoci. Testy z krve furt nemám, ale už ten humac fakt nechci. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 17:24

Jos no tehdy tam ti doktori byli, videla jsem je, kdyz tam chodily sestry. Proto se tak rozcilovali i ostatni pacienti.

No je to uz davno, ale ten andulka01 pripad mi pripomnel, jak umi byt nekteri arogantni a jak s pacienty nemocnicni ombudsman umi vybehnout. Pritom by tehdy stacilo, kdyby napsal, ze se  omlouvaji.

Chovani sester bylo asi nejotresnejsi. Vzdycky si na to vzpomenu, kdyz se resi ten pripad kluka, co krvacel na chodbe po trhani mandli, personal kolem nej chodil a vubec nikoho to nezarazilo. Clovek si rika, to neni mozny. Jenze ono je. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 17:25

andulka01 s advokatem to bude urcite lepsi, drzim palce 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 18:08

andulka01 Nedej se. A určitě přes advokáta.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 26. zaří 2024 20:46

Karja ja ten humac mela naposledy pred rokem a pul, vzdycky me pali nosni sliznice, tentokrat nic. Tak jsem si myslela, ze to bude neco jineho. 

Jsem rada, ze jsem v posteli a deti uz jsou samoobsluzne a muzu to v klidu prospat a prolezet. Syn si to vylozene uziva, vzdy po mem probuzeni jedou vsechny obrazovky a z youtube rve nejaky priblby youtuber.

Tak at jsi brzy fit.