Jos tak jestli "zapomínáte" schválně stejně jako předmětný Žáček, Tak je to kapku nedospělé![]()
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu nechapu ... nedospely mi to nepřijde
Ale proste bych to brala spis jako nedorozumění než jako pokus se něčemu vyhnout
Evaeva ty pořád vycházíš z toho, že ten referát neudělal.
Ale mě tahle možnost třeba vůbec nenapadla, podle mě by to matka neřešila, kdyby se na to vyprdl. Beru to tak, že s tím strávil čas a pak to prostě do školy nevzal, protože učitelka, která úkol zadala, neměla být ve škole. V tom případě by mě jako rodiče pětka taky štvala.
Protože vycházím z toho, jak bych to měla já
. Zase kdyby ho měl hotový, aspoň něco by odvykládal.
Ale já bych mu dala pětku (lepší než poznámka, kterou by měl správně v ČR dostat) a pak jí příště škrtla. Ať zapomněl schválně nebo omylem, ať jsou pravidla, jaká jsou. Měla by být možnost nápravy. Jinak bych asi jednala, pokud by se to dělo pravidelně.
Potrefenáhusa Já jako i chápu že jsou i pracoviště kde to mají všichni na salámu, Ale to zjevně není případ letFenixe a její školy. pokud bylo zadání i podmínky jasné tak to beru jako pokus vyhnout se splnění úkolu. Co se týče klasifikace tak do toho nevidím a nehodnotim
Pokud byla jasne stanovena pravidla, ze ten den se normalne uci s jinym ucitelem a dela se to, co se melo delat s letfenixa , coz jsem tak pochopila, tak zak mel ten referat dodat a prednest. Tecka. Pokud se hodnoti vykon, tak zak pozadovany vykon nezvladl, neprovedl. Takze se petce nedivim, synovi bych doma vynadala a ucitelce nepsala. Opakuju, pokud je to za jasne stanovenych pravidel.
Jako zavest vsechny prazsky autobusovy zastavky na znameni, kdyz v celym busu jsou asi tak 4 tlacitka, nebyl ten nejlepsi napad.
A čistě teoreticky, vám přijde pětka za nedonesený/zapomenutý ukol adekvátní? Ptám se pro kamaráda, co hodně zapomíná.
Ne, my jsme poměrně chaotičtí, já dost zapomínám, můj muž taky. Na škole jsem taky zapomínala věci na hodinu donést, chodila kam nemám, nechodila kam mám, prostě hlava v oblacích. Ale pětky se za to nedávali nikomu, prostě ukol někdy zustal doma na stole. Mně se to stane i ted v práci, ne že ukol nemám, ale neudělám něco, co "jsme si přece už říkali".Třeba i kolegyně mi večer volala, že tam mám nedodělanou práci, co je potřeba, já řekla "jojojo" viděla, že to tam není, šla to dodělat...a jako, ráno to tam nebylo?
Já si pětky vůbec takhle nepamatuju ani ze základky ani z gymplu, ale byl to jinej svět, žádný xkrát připomenutí a podmínky napsaný někde na netu.
Karjato mě taky napadlo, že bych chtěla zaměstnance, kteří nikdy nezapomínají a vše dodají načas.
Tak já si všechno zapisuju nastavil upozornění a samozřejmě i tak na spoustu věcí zapomenu, Ale zapomenout odevzdat něco typu prezentace co si člověk musí připravovat víc dnů dopředu to mi přijde dost zvláštní
continuity Jo, jako v předchozí práci jsem asi neměla problém a mohla bych být tak kategorická, že mě se to nikdy nestalo, že nezapomínám. To asi jo, bylo toho objektivně méně, bylo to dobře rozložené, xkrát ti to někdo připomněl. Ale ted teda ne no:-D
moora můžeš mačkat i to tlačítko na dveřích
viktorka_od splavu necháš to na stole? To se ti nestávalo jako děcku? Mně jo:-D.
Karja Jasně že nechám na stole třeba notebook který jsem si měla vzít domů žejo![]()
viktorka_od splavu a máš Ho s notebookem v práci na stole. Chápu:-D
Tak já naštěstí ne protože to mám kousek a můžu si pro něj svět ale kolegyně co bydlí daleko tak se to občas stane
Karja mne sa to stava aj teraz :D Pridem do prace po jednom dni na HO. Jeden pohlad na pracovny stol a zistim, ze notebook som nechala doma
.
Karja no v těch pravidlech pro úkoly, co předloni nebo kdy vydalo MŠMT, když vyšlo najevo, že úkoly nesmí být povinné atd., je napsáno, že za nedonesený úkol být pětka nesmí, protože není co známkovat. Dát můžeš jedině kázeňský postih, takže poznámku, v případě opakování důtku..
moora můžeš mačkat i to tlačítko na dveřích
no to bych se k nemu musela dostat, tlacitko na dverich neni uplne dosazitelny ze vsech koutu autobusu. Dost lituju teda i seniory, jako plandat za jizdy k tlacitku, kolikrat se jeste prodirat lidma
Evaeva Ty jo, ty to máš nastudované, tvoje poznatky se budou hodit:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí