Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. října 2024 08:12

moora Mně zas teď šalina několikrát ujela, I když jsem byla asi 5 kroků od zastávky A v pohodě bych na ni došla než by tam zastavil tak řidič viděl zastávku prázdnou dupnul na to a projel

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. října 2024 08:14

viktorka_od splavu no nekdy nekdo asi i zapomnel, mne se to zatim nestalo. Ale tak si predstav ze nekdy mas sluzbu navic nebo pretahujes na sale, mas spoustu svych osobnich veci a zarizovani, ze ti to treba vypadne, ze ses pred mesicem napsala do tabulky seminaru. Obcas neco takhle vypadne i nasemu sefovi, takze seminar rozhodne neni neco za co bys byla penalizovana. Jenom rikam, ze bych chtela videt preciznost a neomylnost vsech zamestnancu asi jak pise continuity

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 08:29

mooratady u nás bylo 95 % zastávek na znamení už před tou poslední změnou a mně připadá, že těch tlačítek je v autobusech hodně. Není to jenom nezkušenost?

Plus teda v situaci, kdy se prodíráš lidmi, se stejně zastavuje na každé zastávce, protože to vždycky někdo zmáčkne. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 11. října 2024 08:30

moora no já posledně zmáckla tlačítko prý pozdě (řidič jel jak dobytek a já s čerstvě polámaným tělem nechtěla spadnout v zatáčkách) a od toho vzácného muže jsem si vyslechla že ať si vystoupím posledníma dveřma, že kvůli mě ty prední otevírat nebude.

Tak teď sedím v Boltu a těším se až budu moct řídit

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. října 2024 08:41

Pinot Noir hele neni :) dneska jsem opet jela az na konecnou, neb jsem se s dvema taskama nedostala k tlacitku vcas. A to vystupuju u spitalu, takze celkem frekventovana stanice

v novejsich busech je tlacitek dost, ale v tech starsich, a ze jich jezdi furt vetsina, ne

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. října 2024 08:45

andulka01nám takhle jednou autobus nezastavil, i když jsme na něj mávali ze silnice, kterou jsme práce přecházeli. Viděli jsme ho na 100m, čas měl, ale vytrvale dělal, že nás nevidí. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:04

continuity to jsou ti samí pitomci, co ti předtím zavírali dveře před nosem, i když viděli, že dobíháš. Pravidla se mění, lidi bohužel ne...

Jinak mi to až tak nevadí, jak pracuji těsně mimo Prahu, tak se do autobusu dostanu vzácně.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:10

moora tak to jo, takové tu asi už nejezdí. Ale teď tu jel ráno autobus jen dvojdveřový, tlačítka v něm sice byla, ale protlačit se ze zadních sedadel doprostřed ke dveřím chtělo hodně sil a vyrazit do útoku už o zastávku dřív. Nechala bych syna jezdit už do školy samotného, ale kdyby chytnul takový bus, tak ho to vyplivne až v Letňanech na konečné. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 09:14

Pinot Noir leda ho naučit, ať si nesedá a je blízko dveří Já už úplně zapomněla, jak jsou ty autobusy ráno narvané, jak už osm let bydlím na metru. Ale je fakt, že když ráno musím busem, co jede z okolních vesnic, tak ta jedna zastávka, než dojede na metro, je zajímavá

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:17

Evaeva ono se to taky moc nedá, ten dav tě tlačí dál... Vsadím se, že by ho nějakej agilní cestující seřval, proč se neposunuje dál. To jsou takové ty zájezďáky, tam prostor na stání u dveří není, buď sedíš, nebo stojíš v uličce. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 09:20

Pinot Noir no jo, je ještě malý. Místo pro kočárek tam ale je, ne? Tak tam bych ho poslala. Taky záleží, on asi vystupuje na míň frekventované zastávce, že? Protože u škol jinak vystupuje spousta lidí. Tady jezdí dokonce i školní autobus, co nabere děti v těch vesnicích a pak staví u škol.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:28

Evaeva jo, právě na zastávce, kde často nevystupuje vůbec nikdo. Kdyby někdy v dohledné musel sám, asi bych mu spíš doporučila počkat na další. Dva takové za sebou nikdy nejedou. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:29

Tak je zapomínat a zapomínat, pokud je to jednou za uherák, tak ok, ale dělat s člověkem, který je neschopný a neodevzdá svoji práci a já kvůli tomu musím být v práci déle je na facku. Haranty taky zapomínate vyzvednout v ústavech? A teď si vemte, kdyby to bylo obráceně a učitelka slíbila vyvolat na opravu známky a nevyvolala. A žák by byl jednou našprtanej, podruhé našprtanej a nic. Disciplína a zodpovědnost, to lidem chybí, proto je všude takovej bordel.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:32

Kan to se u nás stává zcela běžně, že je slíbená písemka a nic, kolikrát učitelka posune i ten referát. A teď co, dáme učiteli pětku?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:36

continuity Dyť říkám, že je tady bordel.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:39

Kan Správně... ztřískat to všechno na jednu hromadu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 09:41

Kan kdo někdy nezapomněl nebo nebyl zapomenutý v ústavu, ať zvedne ruku (mně táta jednou zapomněl na kroužku)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2024 09:42

Pinot Noir aha, tak jestli není tak narvaný každý, tak je to dobré řešení. To mně vůbec nenapadlo.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:43

Samantha O třískání píšu kde?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. října 2024 09:45

Evaeva Já teda ne a to mě že školky vyzvedával o rok starší brácha.