Garfie tyjo, tlapkám moc! Vyjde to příště a prázdniny si užijte i doma! A k vyřizování karty teda klobouk dolů!
Stěžovací vlákno
Garfie je mi te moc lito, vas vsech. Ale co vis, treba jste se vyhnuli necemu spatnemu, i kdyz takove "mozna" zrovna cloveka moc neutesi. Obdivuju, jak jsi dokazala v tom stresu vyridit veci pro dceru, dobra zkusenost. Drzim palce, at vam to priste vyjde, treba se naskytne moznost driv nez za rok.
Garfie Já teda nerada takové ty "ezokecy", ale už kolikrát se mi stalo, že co se na začátku ukázalo jako katastrofa, tak nakonec jsem vyhodnotila jako požehnání.
Tak teď už máš počáteční šok ze své nepozornosti za sebou a pro příště je jasné, že na příslušných papírech necháš oči, jen abys to měla správně vyplněné. ![]()
Garfie
věřím, ze jste si vybrali všechnu smůlu a další cesty budou bez zadrhele. Ale teď je to fakt k pláči. A jak píší ostatní, jsi velmi pohotová a sikovna. Tohle je smůla.
notnamně to Duolingo dělá taky, s tou lekcí musim vždycky vyjet z aplikace a znova spustit.
Díky. Uklidnilo mě, ze to není mnou, což v případě techniky bohužel většinou je. Vyjet a znovu pustit včera nepomohlo. Ale dnes je to OK.
Garfie Jezis
.
To te strasne lituju. Hrozna situace. Nam se akorat stalo v Nemecku na letisti, ze jsme s muzem prosli odbaveni ale mi rodice za nami nemeli dostatecne dlouho platne pasy (kolik chteli Emirates). Trvalo nam to s muzem den a pul komunikace a ambasadou CR a Sri lanky, milion telefonatu i pri prestupu v Bangkoku i na miste a tak, ale asi ctvrtym letem druhy den vecer pak s vyjimkou prileteli. Mama teda uplne mrtva, taky by v tom zahuzelo dost penez. Skoda ze nektere veci jsou nemenne, kdyz jde jen o preklep. Ach jo ![]()
Garfie to mi je fakt líto. ![]()
Tohle je moje noční můra, že se někde uklepnu. Posílám objetí.
Já zdravim z Mnichova. Jako dva přestupy jsou vážně moc měla jsem zpět letět radši přes Frisco. navíc noc v letadle na sedačce, která nešla sklopit - ale tomu předemnou jo (asi proto byla u okýnka bez doplatku). Vědět to tak ten litr zaplatím. Jsem fakt jak zmlácená.
Lufthansu fakt nebrat, United Airlines mají lepší jídlo, lepší sedačky a mnohem hezčí posádku. ![]()
Garfie i pro nás ostatni (pro mě teda určitě) je to velké ponaučení dávat na tyhle věci fakt majzla.
continuity Lufthansa mě hrozně zklamala, taky jsme s ní letěli z US. Odlítali jsme nějak v podvečer, v osm zhasli, zatáli závěsy a šlus. Jídlo taky všelijaké. Přitom tam jsme letěli se Swissair, který pod Lufthansu patří a byl to diametrální rozdíl. Příjemné letušky, furt nám něco cpali, svačina na vozících volně k dispozici....
Garfie - vätšinou sa , čítajúc podobné strašidelné story , s porozumením pre toho, komu sa niečo „ humorného “ stalo , pousmejem . Ale toto teda nie . Predstavila som si seba ,ako niekde, schovaná napr. na WC rumázgam, a vôbec neviem, čo robiť . Vy ste až neskutočná ,obdivuhodne schopná , silná žena ! Ĺudia vo vašej blízkosti isto vedia, že sa môžu na vás spoľahnúť. Tak nech vám aj naďalej nechýba energia a dobrá nálada / tá teda asi až keď ten posledný zážitok rozdýchate / .
Garfie mrzi me to snad i za tebe ![]()
Rozbila jsem si talíř
taková blbost, ani nebyl po babičce, ale takový už nekoupím.
Garfie Teda, po tomhle bych si poplakala taky ![]()
Je mi tě moc líto. Ale možná tě utěší, že nejsi jediná. Před šesti lety jsme letěli do Indie a na Ruzyni před námi byl pár, který taky chtěl do Vietnamu. A u přepážky bylo velký špatný s rodným číslem. Tak jsem si říkala "to sou paka". A pak jsme přišli na řadu my. A hele, můj muž měl na vízu špatný datum narození (to ty debilní roletky, co se musí vytahovat). Tak jsme tam na letiši seděli společně a koukali jak nám odlítají ty letadla...
Měla jsem všecko připravený. Koupený dva přelety v Rádžasthánu, ubytování, báječnou trasu.
Ještě jsem se neodvážila Indii zopakovat ![]()
No tvl! To by me ranila mrtvice. Doslova.
Garfie to je jak kdysi moje Turecko. No nic, oklepes se a příště si to užiješ o to víc.
Garfie to ma mrzí ![]()
Camellia jo to je hrozný. Při představě, že za to dám dlouhodobé úspory a zůstanu naletišti, tak bych nad dalším pokusem dost váhala.
Děkuji všem za účast
a taky za historky, opravdu mě všechny potěšily i když s vámi soucítím!
Naštestí děti jsou úplně v pohodě a muž taky, asi jak vidí, že jsem fakt zdrcená. Nakonec jsme chvíli přemýšleli jak s tou situací naložit a nakonec jsme sedli do auta a vyrazili na Šikoku, bez plánů, bez cíle (a ubytování). Strávili jsme noc mezi čajovými plantážemi, stavili se v Kyotu, povečeřeli wagyu v Kobe a je mi líp.
Napsala jsem všem do Vietnamu a vysvětlila naši situaci a všechny hotely, kromě prvního, mi slíbily vrátit peníze i když na to nemám nárok.
A příště si všehno 3x zkontroluju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí