Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 22. října 2024 10:03

Karja aha, pugét v plánu nemám. Jsem si poměrně jistá, že by chlapec nevěděl, co s tím.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 22. října 2024 10:11

Makara No, jasný. Já si myslim, že to budete mít hezký...takový komorní, i s těma vietnamcema;-)

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 22. října 2024 11:07

slniecko Není možné se přihlásit na jiný termín? Podle mě se to stává, že třeba někdo onemocní, ale o promoci hodně stojí, tak jde později.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 22. října 2024 18:57

Aranel nie, oni maju len jeden termin. Ale tak utesujem sa, že je to bakalarska a pokračuje v magisterskom, tak proste nabudúce.

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 23. října 2024 09:12

Karja Sweet Potato neviem, či nemám ten váš moribundus

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 23. října 2024 09:19

letfenixa Tak to tě lituju. Já ještě po měsíci občas huhňám a zaléhá mi ucho.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 23. října 2024 10:22

letfenixa Snad ne, no uvidíš, kdyžtak ATB to jistí no....Sweet Potato hele já ještě dokašlávám...to bude rovnou přechod do něčeho dalšího pak:D

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 23. října 2024 10:39

Karja S pokašláváním jsem smířená, to mi obvykle vydrží až do jara.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 23. října 2024 10:48

Sweet Potato To jsou vyhlídky:-D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. října 2024 10:49

Sweet Potato Ale to není sranda, nemáš alergii? 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. října 2024 14:39

slniecko Jo, tak to ještě oslava bude.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. října 2024 09:56

Komerční banka! V dnešní době neumí podpis vyřešit jinak, než osobně na pobočce?! V rozmezí tří měsíců nás chtějí osobně už potřetí! A to mně pijí krev i jinak. Včera odeslaná platba a na účtu příjemce ještě pořád není. Už jsem zvykla a posíláme vše 2 dny předem. Predevcirem nefungovalo el. bankovnictví. Ze se mi jednou za čas sám změní nastaveny formát el vypisů už jsem si zvykla. Fakt nejhorší banka, kterou znám

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 24. října 2024 10:45

notna Od KB jsem odešla už před 10 lety... a dodnes nelituju. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. října 2024 10:55
Reakce na Samantha:

notna Od KB jsem odešla už před 10 lety... a dodnes nelituju. 

ja spis pred 20 teda. nejhorsi banka podepisujunotna fuj jak ja si rada ze su ztama pryc. masochistko

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. října 2024 10:56

Samantha My jsme tam museli mít účet kvůli hypo. Dobrovolně bych do toho nešla. Tím se nám k tomu nabalily i nějaké další produkty. Ale už to všechno postupně přesouváme a rušíme. Akorát já se toho nezbavim úplně, protože ji má i jeden muj důležitý klient. I když jemu taky řádně znepříjemňují co se dá. A to není žádná malá ryba jako já. To mě na to překvapuje ještě víc. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 24. října 2024 14:18

notna já jsem od KB odešla k Air bank a bylo to jako proletět se strojem času Hlavně když jsme vyřizovali hypo u Air, tak jsem si několikrát představila, co za proces by nás čekal u KB. Představuji si něco jako ten díl Asterixe v domě formulářů...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2024 14:34

monis u kb to byl hrozný proces, byli jsme tam minimálně čtyřikrát. Ale jako jedna z mála nám tu hypo uměla dát, byla tu nějaká zastává předchozího majitele nebo co

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 24. října 2024 15:45

monis Když jsem odcházela od KB, tehdy ještě jako student, protože mi převedli účet z bezplatného studentského na nějakou mega drahou variantu (se slovy "o to jste si ale musela zažádat, to sami od sebe neděláme" - jako ha ha), tak se se mnou paní loučila se slovy, že se třeba potkáme, až budu potřebovat hypotéku - no tomu jsem se taky akorát zasmála a díkybohu mi to vyšlo, že s nima už nepotřebuju mít nic společného. Už tehdy před asi 15 lety ta změna banky byla jako cesta časem do daleké budoucnosti

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. října 2024 16:07

monis Evaeva Nám hypo tehdy dělala hypotéční makléřka, která nebyla jejich zaměstnanec. Možná proto jsme měli vše nachystané k podpisu, byli jsme tam jen jednou na podpis a proběhlo to hladce. 

Teď kvůli přechodu na nové bankovnictví musel muž na pobočku a byl tam hodinu a půl! V srpnu. A teď prý máme počkat, až se naše data přesypou do nového systému. Prý se ozvou. Nejpozději do konce roku

Ke všemu máme osobní bankéřku, která tam věčně není. Telefony bere záskok, který po vylíčení toho, co chceme řekne, že v tomto kolegyni zastoupit nemůže a že se nám ozve ona sama. Její rychlost se ozvat zpět je 3-5dní. 

Ale zase umějí pěkné eventy. To jo. Kamarádka ekonomka z instituce, která má u nich investice, je zvaná furt někam. To tu byla nedávno debata...

Já chápu, že se některé banky specializují na velké klienty. Ale proč se kb tváří a chce za klienty obyčejný lidi, když s tím pak neumí a očividně ani nechce pracovat, to nechápu. Vždyť jsou pak akorát naštvaný obě strany. Tahle strategie je mi záhadou.

Sorry, jsem si tu musela odložit, štvou mě dneska strašně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. října 2024 16:35

notna my na hypo taky měli někoho, kdo nebyl od nich. Stejně jsme tam byli několikrát.