Garfie Kdo jinej by to měl pochopit, než rodina, že jo. My máme s mužem rituál den před. Třeba vaříme, nebo pijeme kafe a já mu řeknu: Ptej se mě, co všechno máme a on se vyptává a potom to otočíme a ptám se já. Máme zelenou kartu? Dálniční známka je do kdy? Mítné budeme platit kde? Nabíječky? Dvě reflexní vesty? Olej na dolití? Už je to spíš hra, ale člověk na to není sám.
Stěžovací vlákno
Kan Jo, to je dobrá metoda!
Garfie tak aspon mala naplast ![]()
Garfie takže to nakoniec vcelku dobre dopadlo, aj váš náhradný program vyzerá super.
Toto je oproti letištnému hororu Garfie len taká malá sťažnosť, ale čo ako malý problém to je, stretávam sa s tým opakovane a štve ma to už dosť dlho . Ide o takú banalitu, ako rozopínacie zipsy . V obchode sa predávajú v rôznych dĺžkach po 5 cm . Lenže konfekčné bundy, vetrovky, kabáty tento rozostup neuznávajú . Vymeniť potom zips napr. dĺžke 53cm za 50, alebo 55 ? Väčšinou ide o syntetické materiály, a tak je to napracovanie väčšieho rozmeru na kratší zips, alebo natiahnutie látky na zips dlhší, problém. Pritom upraviť to, aby sa aj v konfekcii používali zipsy v dĺžkach obchodných zipsov nemôže byť problém . Ale zasa ak pokazený zips primäje človeka ku kúpe novej bundy .....
Kokoska No my takto zjistili, že nám týden po příjezdu z Rakouska končí technická.
A to jenom pro to, že jsem se zeptala, jak to vlastně mají rakušáci s techničákama a jestli ho pořád máme v servisní knížce v palubovce.
Zip se da přeci zkrátit, na internetu je návodů do aleluja.
Nwvim teda proč tam píšou,že spirálový zip zkrátit nejde, jde.
Jsem dost razantně proti dalším regulacím, už takhle jsme preregulovani až běda.
Garfie no teda! Mocmocmoc tě lituju ![]()
A jsem ráda, že jste to zvládli překonat a bez výčitek dali náhradní plán. Jste skvělí. A teda wagyu v Kobe ![]()
continuity - ďakujem za odkaz, je to pekne prehľadne a zrozumiteľne urobené . Mne sa ale moc nepáči, ak zips nie je ukončený tým pevným článkom, len podohnutou tkanicou, alebo nitkovým zámkom , príde mi to také .... no áno , náhradné . Zatiaľ som si vždy poradila - ak je zips shora krytý prekladom, tak sa to, že je nový o 2 cm kratší pohodlne schová , ale vždy ,keď musím tie nesúhlasné dĺžky riešiť , sa potrápim a rozčertím . Našťastie sa mnohé vyrieši iba vymenenímm jazdca , to mám najradšej .![]()
Aranel - zipsy na dĺžku sa tiež kupujú, ale to sú skôr zipsy určené do vankúšov a povlečení apod., zatiaľ som videla iba v bielej, béžovej a čiernej farbe. Tam sa to, že zips nemá pevné ukončenie stratí tak, že zips je z vnútornej strany dlhší a oba konce sa zaistia nitkovým zámkom , ale to sú nerozopínateľné zipsy.
Blanka zip jako metráž je v mnoha barvách, alespoň v Čechách ano. Po covidovém výpadku dovozu zboží už je výběr horší, ale je.
rozarka - tak to ste na tom ( zasa
) lepšie ako na Slovensku. A že by som práve teraz na velkú sadu povlakov na sedáky a vankúše v bledomodrej farbe uprednostnila modrú farbu pred u nás odstupným výberom .Ale práve som si uvedomila, že by som mohla skúsiť pozrieť nejaký zásielkový obchod,ak bude zákazníčka súhlasiť .
Práve mi kolega, ktorý sedí oproti mne v zborovni a je 2.týždeň na PN napísal, že má čierny kašeľ
on vždy ráno hrozne kašle, lebo má reflux. Tak teraz nielen z toho.
Včera jsem k večeři vařila na přání buřtguláš a všem nám po něm bylo různě blbě. Přitom buřty krásný voňavý, nechápu to.
Garfie dočítám opožděně, to tě teda lituju, to naštve. Ale zas pokud nejde o život... a náhrada super.
Hlavná sťažnosť dňa, dcéra ma ešte zápal pľúc v takom stave, že nemôže ísť na vlastnú promóciu.
(že ja by som aj tak nemohla ísť kvôli zdravotnému stavu, s tým som sa zmierila, ale že ona nemôže mi je hrozne ľút).
Ale že mi dnes este aj odtiahli auto, lebo som pri riesení všetkých tých chorôb prehliadla, že tam budú niečo kopať, to je už len čerešnicka na torte. Ako policajti uznali chorobu, ale odťahovka bude aj tak stopade....
slniecko snad jste si už všechny pohromy vybrali a bude lip.
Já mám taky "stížnost" související s promocí. Nějak se na ni nedokážu naladit - že je v "divném" termínu, dlouho po zkouškách (na květnový termín se nepřihlásil, protože jsem byla v lázních) a pojedu sama, protože muž je na služební cestě. Po skončení hned synek poběží do školy, takže ještě před zhltneme "sváteční" oběd někde u Vietnamců. Asi si měl pro ten diplom zajít na studijní, jak chtěl.
Makara Takhle šel na promoce sambo. Rodiče nachystaný oblečení, vypsané dovolené a on se na tu promoci nepřihlásil:-D. naštěstí to zjistil aspon den předem. A na moji promoci to rodiče málem nestihli, sambo to nestihl. Pamatuju si, jak se mě jeden spolužák ptal "karjo, máš tady vůbec někoho?" a tam ty studenti s pugetama jak na divadle...no ale doktor ani právník nejsem, tak to nebyla zas taková sláva:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí