Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:10

Mám takový typický first world problem: rohlík mi místo třech mexických dýní poslal čtyři.

Už u těch třech jsem se rozmýšlela, jestli fakt nutně potřebujeme každá ženská v rodině jednu. 

Odpověď podpory je, že byly menší,tak se chtěli dostat na celkovou odhadovanou váhu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2024 10:19

continuity Ježíše, to se mi děje furt, třeba s banány. Ale u těch dýní je to fakt blbý.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:26

continuity a z mexických se nedá nic uvařit? nedávno jsem spotřebovala takovou pěknou, velkou na polívku a mňam... ale ta byla taková ta oranžová (teď mě napadá, že byla dost zdobná, jestli já jsem nesežrala dekoraci

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:36

Samantha

Ony nejsou kdovíjak chutný a i kdyby, už z těch tří budu mít materiálu na polévku až dost. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:37

Evaevamě to vždy vytočí hlavně u věcí, které potřebují menší - třeba zelí. Už se mi stalo, že jsem měla v tašce dvě hlávky, což je naše spotřeba na půl roku.  

Toto je fakt blbý, že se nedá někde navolit jako preference. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2024 10:42

continuity jo přesně, nebo u celeru 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:45

Evaeva jj, to tam musí balit někdo, kdo v životě neuvařil ani míchaná vajíčka. 

Hlavně,že se pořád dokola řeší ty tašky, ty alespoň zrecykluji, tohle je mnohem horší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2024 10:48

continuitypodle mě mají takové pokyny. Protože třeba u brambor by to zase mohl být opačný problém a asi to nemůžou balit, jak jim přijde. 

Pak ještě nechápu, proč, když si chci koupit víc než 15 brambor, se mně ptají, jestli jako fakt. Ale kilo a půl šalotky nebo šest krabic broskví jim divný nepřijde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2024 10:48

continuity tašky máme ty vrátný 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 25. října 2024 11:03

notna u KB máme účet kvůli hypotéce a nemůžeme se dočkat až odtamtud vypadneme. Nejenže ta jejich slavná aplikace neustále padá, ale taky nás bez našeho vědomí převedli na placený účet. Manžel už byl třikrát na pobočce, no hrůza. Osobní účty máme u Airbank. Za celých osm let po mě nic nechtěli a když jsem něco potřebovala, vše šlo zařídit v aplikaci.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. října 2024 11:32
Reakce na continuity:

Evaeva jj, to tam musí balit někdo, kdo v životě neuvařil ani míchaná vajíčka. 

Hlavně,že se pořád dokola řeší ty tašky, ty alespoň zrecykluji, tohle je mnohem horší. 

​Myslela jsem, že rohlík už má plně automatizované sklady a lidi to už nebalí.

Chtěla jsem sem napsat, že s nimi vůbec takové potíže nemám. Ale má mi přijít nákup dnes hodinu před odjezdem na prodloužený víkend, tak asi raději abych mlčela, a nezakřikla si to, že?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. října 2024 11:33

Bowle Bych jim fakt doporučila si tu sekci pro normální smrtelníky zavřít.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 12:16

notna

KB mivala strašně moc retailovych klientů, kteří pořád potřebuji chodit na pobočky. Moje tchýně má účet u airbank a je to hrůza. Kdybych ji mohla naložit do auta a vyklopit v kamenné pobočce lecos by bylo jednodušší. 

Já jsem v jiné velké tradiční bance a ty služby, které tam mám zadara mi žádný z těchto progresivních ústavu není schopen nabídnout ani jako placené. Aribank oslovuje nějakou část trhu,ale fakt to není banka vhodná pro každého. 

A už vůbec se nedá říct, že by sporka nebo KB měli retail opustit. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 25. října 2024 12:32

notna management rozhodl o vybudovani novych core systemu na zelene louce..jsou ve fazi porodnich bolesti a na prasky jsou krome zakazniku i zamestnanci

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 12:39

SunEclipse no já si to myslela, ten přechod na nový corebanking je strašná vec. Tady v ČR je banka, která v tom utopila nějakou miliardu a ještě se to nepovedlo. 

Přitom to fakt nejde odkládat do nekonečna a banku nemůžeš na půl roku zavřít jako obchod během rekonstrukce aby se to všechno hezky zvládlo. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. října 2024 13:26

continuity Tipla bych si, že vzhledem k tomu, že využíváš zvýhodněných nabídek, které některé jiné banky ani neumí, tak nebudeš úplně běžný klient, kterýmu tam prosviští výpalata a jedna splátka hypo.  Asi bych to úplně nesrovnávala. Nebo teda aspoň dle mých zkušeností s bankovním sektorem se na výhodné nabídky dosáhne jinou historií, než o čem píšu já. Ale ano, z pohledu banky jsou to všechno retailoví zákazníci. A taky z mých zkušeností v KB s tebou jednají tak, že ti to dají pocítit, že je vůbec nezajímáš. I když jak už jsem psala, mám s KB blbou zkušenost i pracovně než jen s mým účtem, kam jsem jednou za měsíc poslala hypo. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. října 2024 14:00

notna

Na ČSOB premium se dalo dosahnout hypo ve výšce 3mega, od července je to 5, ale bylo to tak 15 let. Je to pořád běžný retail, žádné privátní bankovnictví. 

air bank neumí ani kreditku, což já dost potřebuji. Ale point byl v tom,že vypisovat jak má KB nebo někdo úplně zrušit retail je dost bezpředmětné, protože ani ten retailovy klient není jedna generická skupina. Někdo ocení spíš kamennou pobočku a někdo kreditku s cestovním pojištěním.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 25. října 2024 14:04

A já se teda přiznávám, že mám účet u KB a nijak zvlášť si nestěžuju. Ale teda já od nich taky v zásadě nic nechci

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. října 2024 14:15

continuity Jo, bezpředmětné to je. A ze mě mluví zloba. A KB ji pěkně přiživuje. Patří pod ně i naše stavební spoření a dnes dceři 15let volali ohledně stavebního spoření a vykládali ji o tom , jak nutně musí rodiče přijít na pobočku. číslo si vytáhli z účtu v KB, kde se od jejího narození nic neděje a má ho zřízený právě kvůli tomu hypo. Museli jsme uzavřít další produkty, který jsou ale léta mrtvý. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 25. října 2024 14:33

Mám účet v KB spoustu let a v pohodě. Trochu mě prudilo, že dlouho jela internet banka přes certifikáty, ale to už je to taky dost dlouho vyřešeno. Že by nefungovala se mi stalo snad jen jednou. Já si fakt nemůžu stěžovat.