Torrah někteří tvůrci to, myslím, umožňují
Tam, kde jsem si chtěla něco dočíst, to bohužel nešlo.
Torrah někteří tvůrci to, myslím, umožňují
Tam, kde jsem si chtěla něco dočíst, to bohužel nešlo.
Torrah A ještě se někde musí hlídat, aby se další měsíc nezaplatil automaticky znovu. Už si nepamatuji kde, ale musela jsem myslet na to, abych to zrušila.
Torrah jo, je jich málo. Já mám předplacený akorát jeden podcast, víc nestíhám. A to vychází 1,5h za 14 dní.
Torrah mam to stejne. V praci posloucham podcasty, vzdycky se objevi nejaky novy zajimavy, poslechnu si par dilu, nez autor zahlasi, ze odted budou cele dily jen za paywallem. A to sice chapu, ale zase se mi nechce platit kazdy zajimavy podcast zvlast. I kdyz si teda nektere platim, treba Neplecha ukoncena
no ale nakonec stejne skoncim u ceskeho rozhlasu a mam porad co poslouchat.
Coz mi pripomnelo, ze na spotify sleduju Spotlight aktualne a tak na me vcera vyskocil jejich rozhovor s Cunkem. To bylo horsi, nez jsem cekala
nezvladla jsem to doposlouchat do konce
Zuzuli Čunka zkusím. Čestmír Strakatý měl teď rozhovor s Maláčovou, to jsem teda nedala. Nebyla jsem schopná tu osobu poslouchat víc jak dvě minuty.
Marbuša Souhlas, to se fakt nedá. V neděli byla u Moravce s Rusnokem a Skopečkem. Já to normálně nechápu. Ona se všude prsí, jak studovala v zahraničí a bůhvíco všechno, ale co z ní padá za perly, to je opravdu k uzoufání.
Zuzuli zvládáš se u toho soustředit na práce, nebo spíš opačně teda? Já to mluvené slovo můžu poslouchat jen vyloženě u nějaké manuální práce, jinak jedno upozadím, obvykle ten podcast, a nevím nic
Evaeva Taky to tak mám, ale třeba k vaření jsou super.
Aranel no jako jo, akorát u mě je to ještě podmíněné absencí dětí ![]()
Evaeva ja nerikam, ze vzdycky vsechno vnimam
mam to jako kulisu, potrebuju trochu utlumit ruch v kanclu, ale hudba me jako kulisa rozciluje. Takze mam pustene mluvene slovo, obcas z toho neco pochytim. A kdyz delam nejake rutinni veci, kdy jen klikam, tak si klidne pustim i neco, co vazne chci slyset.
Pokud se chcete potěšit na cizím IT neštěstí ajtaka, tak vězte, že jsem zapomněla heslo do tabletu. Ale nadobro.
Důvod proč se tak stalo je pravděpodobné ten, že jsem ho půjčovala detickam a nechtěla tam dávat žádné z těch co používám k práci. ![]()
A nemůžu ho najít ani přes Android ani Samsung, abych ho resetla.
continuity au, to zabolí. Hesla jsou i moje Achillova pata, přiznám se.
Zuzuli jasně. Já používala tu hudbu. Já právě poslouchám jen to, co mně fakt zajímá, jak mám na to omezený čas, a to se chci soustředit.
Jinak ten rozhovor, který bych si ráda poslechla celý, je tento
Neurazitelní mívají dobré rozhovory, ale u spousty mi stačí ta otevřená část. Tenhle bych si fakt ráda poslechla celý. No co už.
rasaNori docitam to az ted a teda mas muj obdiv. Muze bych asi nenavidela za tu neoznamenou zmenu trasy, to se nedela. Nejde ani o tu (ne)pomoc, ale o princip, vlastne jsi vubec nevedela, kde je.
Mne jednou prorazil sroub pneumatiku asi 5 km po odjezdu z rodneho mesta, v aute tehotna dcera a dvoulety dite. Auto zacalo blikat snad vsema kontrolkama, co jich ma, velkym pismem to psalo, at OKAMZITE zastavim... Nastesti to bylo ve vesnici a bylo tam kde zastavit. Rezervu moje auto nema. Takze pro posadku prijela segra, ktera tam byla taky a nastesti jeste neodjela, vratili se pak do Prahy s ni. Ja volala asistenci, sehnali mi celkem rychle odtahovku, pojistovna to zaplatila, odvezli jsme to pred branu uz zavreneho servisu v Praze (platba odtahu podminena opravou v autorizovanem servisu) a bylo.
Kokoska ale víš co, vy všichni pořád řešíte že jel jinudy, a osobně si myslím že si to vyčítal taky když to řešil po tom mobilu. Nicméně my to děláme často že jedem z různých důvodů na stejné místo každý svým autem, a jsme autonomní v trase.
Haha nicméně jsem využila toho, že je auto potřeba prezout na zimní, servisak se zasmál když jsem mu říkala že mám pro něj překvapení, pak teda pochopil:D A resumé je takové, že jim mám tu dojezdovku omlatit o hlavu, že je opravdu špatná. A že mám kliku že jsem dojela domu v jednom kuse. Tak muž volal přímo do našeho servisu, a ten typek na telefonu, co večer tvrdil že si mám v autě najít návod jak si to sama vyměnit, měl zavolat místo toho přímo asistenci. Takže to budeme ještě resit![]()
Kokoska jo a víš co, ono to prvně piplo ztráta tlaku levé zadní, tak jsem jela dal, ono to občas dělá, no a jak jsem začala mít pocit, že řídím člun a ne auto, tak to zahlasilo že něco s podvozkem a to mě bylo jasné že je zle .
rasaNori ale jo, taky mam oblibene jine trasy nez muz, to chapu. Ale kdyz uz se neco domluvi, ma jeden druhemu rict, ze je to jinak. Ale zvladla jsi to skvele.
Kokoska my jsme kvůli chybějící rezervě kdysi nekoupili Peugeota. Prostě při těch našich cestách horskyma sedlama je to bez rezervy no go. Nechtela jsem někde v horském průsmyku se dvěma malýma dětma v autě čekat než se ke mně dohrabe asistence abychom zjistili, že mám jiný rozměr kol.
Totiž já když už pichnu, je to málokdy na opravu.
rasaNori no to mě na tom celým nejvíc překvapuje, že jste nevolali asistenci. Nechtěla jsem se ptát, ale psala si,že auta máte pojištěné. Dnes už má nějakou základní asistenci každá pojišťovna.
A znám plno chlapů, co to kolo fakt nevyměni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.