Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 30. října 2024 05:26

rasaNori normálne sa mi rozbúchalo srdce. Musel to byť adrenalín, ale si dobrá, zvládla si to. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 06:37

Garfie jj já už to psala z domu, měla jsem dojezd v 10 večer, takže o půl 2 ráno jak na koni. Ale přežili jsme.

711990 ty vado já měla adrenalin až na půdu, a spíš jsem si nadávala že nevím co mám dělat. Teď jak je to auto nové, tak si audi vymyslelo systém že rezerva se nafoukne až nasazena, jak u blbych. Kdyby to byla klasika jak u škodovky, tak se celá akce o hodinu zkrátí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. října 2024 06:40

rasaNori No a chápu to správně, že hledáš někoho s minibagrem? A vápno, vápno nechceš?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. října 2024 07:28

rasaNori Ty jo, je mi blbě, zvládla si to skvěle teda. 

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:20

rasaNori ty jsi přesně ta, podle který se říká, že ženská vydrží víc než kůň

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:21

rasaNori jsi skvělá! Na chlapa bych byla asi chvíli naštvaná, protože domluva byla jiná, možná bych mu i navrhla ať to teda otočí, že počkám...

On si je totiž vědom, že ty všechno zvládneš! Jak už jsme si to tady mnohokrát přečetli. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:22

rasaNori ka by som sa určite rozplakala a hľadala pomoc. Zvládla si to super. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:26

Kan ještě byl dotčen, že jsem na něho neprijemna:D

Dámy ale já to beru tak, že na tu bídu to ještě dopadlo skvěle. Protože u těch dalších aut co máme, bych byla v perdeli úplně. Obytnak pro jistotu rezervu nemá vůbec...a já ročně najedu okolo 40tis km. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:34

rasaNori Dotčen? On neví, že na tuhle emoci nemá nárok? On měl padnout na kolena a počítat prstíky, jestli si celá! Ní plakala bych taky, ale asi z jiného důvodu.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:37

Kan jako jo, hele ale za celou situaci nemoh a fakt byl podpůrný aspon na telefonu:D a vlastně by mi pomohl akorát fyzicky, a na to tam byl ten kamionak, protoze vyrazel až hodinu po mě a tranzitem. A já jela hodně rychle, jako že dalnice. Já si vždycky v těhle situacích říkám, že kdybych byla bez chlapa, stejně bych si musela nejak poradit.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:43

rasaNori Jsi dobrá, žes to zvládla, klobouk dolů. I sam ta cesta s nasazenou rezervou musela být náročná, já jsme jednou takhle jela v noci 150 kilometrů, sama, v autě bez rádia, a bylo to fakt nekonenčý, přezpívala jsme si snad úplně všechny písmičky, co znám, hospodský odrhovačky, lidovky, tublatanku, prostě všechno.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:45

Zina já měla s sebou starší dítě, byla fakt zlatá, většinu výměny teda prospala, já ji potom vzbudila ať si zajde na zachod a poslouchaly jsme pak boj o ostrov než zase usla. A pak jsem hodně telefonovala s kamarady:D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:46

letfenixa Já vždycky říkám, že i když se člověk rozbrečí a posmrká, ale nějak to vyřeší, tak to prostě zvládnul, počítá se výsledek.

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:50

rasaNori čtu správně, že děti s tebou nebyly? Tohle byla roky moje noční můra, když jsem jezdila k našim s dětma. Že se někde cestou něco podělá a já budu s brečícíma dětma někde čekat na krajnici na odtah, nebo vyskládávat narvaný auto. Bylo by to blbý i teď, ale aspoň by děti nebyly další zápřah na nervy. 
Každopádně jsi to zvládla skvěle! 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:50

rasaNori  Starší dítě už je i parťák, ale zase se člověk víc bojí, když ho má v tom autě. Mně se to stalo v noci a telefon dost vybitej, takže jsem akorát chvíli mluvila s mužem a pak už to byla to bylo na Bylka cesta, byla ušlapaná a Pravda víťazí :-D.

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:51

rasaNori dočítám a smekám všechny klobouky..

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:51

Tabea jenom starší, ale ta víceméně celou akci prospala:)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 08:53

Zina jezis volala jsem nonstop audi servis, a borec na drátě teda nic moc, prý v kufru musí být návod. Tak mu říkám tvl kdyby tam byl, tak asi nevolam:D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. října 2024 09:03

rasaNori Nám tuhle nějak ujel vlak a já říkám dceři, to nevadí, zavoláme našemu příteli na telefonu a on pro nás dojede. Víš kdo je náš přítel na telefonu? "Joooo, to je děda".

Ale ten by takhle na dálku nefungoval, takže nevim no, asi by se o mě musel postarat komplet nějakej ten kamionák jako nás i hodit domů nebo bych skončila jak ta česká rodina, co jela na dovolenou do polska k moři:-D

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 30. října 2024 09:09

Většina chlapů by neměla ánung, ale mužská ješitnosti by jim nedovolila to přiznat.
Jednou jsem na benzince na firemním autě nevěděla, jak otevřít nádrž. Tak jsem si čapla hned dva různý chlapy. Teď už rovnou googluju. Sice by google auto heverem nezvedl, ale fyzicky bych to zvládla sama. Know how by snad dodal.