Byli jsme na akci v Jizerkach, bohužel teda 2 autama. Takže dnes okolo 4 že teda jedeme na Ostravu, domluva že přes polsko, bo dalnice. Nakonec jsme vyjeli cca v 6. No a v půli polska průser, ztrata tlaku zadni kolo u audiny, auto plavalo jak clun. Tak jsem to odstavila na záchytném parkaci pro kamiony, kolo na půl prázdné, volám muži, jak je za mnou daleko. A v telefonu chvíle ticha a pak no víš, já jsem jel nakonec přes Hradec... plný kufr věci, nosič s kolama, tak jsme chvíli spekulovali co s tím, nakonec jsem to nafoukla dilenskou pumpou, která dikybohu zůstala u mě v aute. Srovnala jsem tlaky, ať vím jak moc velký je to průser, takže další zastávka o 10km na benzince, vytahat komplet vše, zjistit kde a jak je na tom rezerva, no komedie jak hrom. Naštěstí mě zachránil nějaký kamionak, auto mi prezul, ale průser nastal ve chvíli, kdy jsme zjistili že se musí to kolo nafoukat. A on že už musí jet, že mu konci pauza. A tak jsem tam stála, a normálně se rozbrecela. Do toho mě furt zvonil mobil, servisak, muž, pak i můj otec který kdyby byl na chatě tak je u mě do půl hodiny, ale nebyl. Nakonec jsem tu debilní gumu pumpovala ručně, ale zadarilo se. S rezervou se dá jet max 80 km/h, takže si dovedete představit, jak mě milovali kamionaci, fakt jsem byla přesvědčená ze nás někdo sejme...Nakonec jsem jela na blikackach, těch 200km bylo nekonečných.