Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. října 2024 07:16

notnapokud můžu poradit, tak tohle lamentovani na sítích ti nijak nepomůže. Ale napsala bych do KB napsala normální stížnost. Za mých dob se tím vždy někdo zabýval, mají na to sice 30 dni, ale vždy se to řešilo

Fakt není standart, abyste museli kvůli každé kravině na pobočku a už vůbec není možné, aby pobočka nešla změnit. To bude někde zasekle. 

Mně takto v ČSOB neuměli navýšit limit pro dceru na platební kartu. Stačilo tou stížnosti pohrozit a najednou to šlo vyřešit, dokonce tak, že mi paní volala, jak jsme daleko (mezitím jsme odešli), že tam na mě počkají po zavíračce.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. října 2024 07:53

notna

Já ti rozumim, my máme s KB pracovně vždycky největší potíže,taky jí nesnášim:-D. Za příspěvky jsem ráda, aspon se mi to potvrdilo, kdo je tady špatnej, že ne naše pracovní postupy, ale to vona za to může:-D:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. října 2024 08:07

continuity to si mi pripomenula ako som v dávnoveku ziadala o spotrebak. Na pobocke v BA mi davala otrasne podmienky. Uz si presne nepamatam, ci vysoky poplatok alebo urok alebo sumu mensiu. Tak som sla na pobocku v rodnom meste a tam mi povedali, ze nie je problem. Ked som to oznamila tej prvej poradkyni, zacala byt strasne neprijemna, na chvilu odisla a potom mi s kyslou tvarou povedala, ze teda sefka to schvalila (co za tu pol minutu nemohla stihnut). Asi jej usla nejaka odmena.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 29. října 2024 09:52
Reakce na slniecko:

Samantha tak ja prezradim, že vo vianočnej skupine v ktorej som ja sa počas Vianoc (ktore nekoncia 27!!!) vsetci kochajú navzájom a zbytok zimy sa predávaju prebytky. A zvysok roka je tam mensí pihyb, alw v zásade sa ukazujú zbierky,  vianocne nalezy pri kadejakych upratovaniach a skúšajú rôzne DIY techniky s tým, ze co by sa s tym dalo robit na Vianoce.

​Tak to je podruhé, co jsem se dozvěděla, že Vánoce nekončí 27.12. Pro mě ano. 

Ale moje otázka zněla "co lidi dělají po 27.12." 

Ve skupině Těšíme se na Vánoce (teda v té, kde jsem krátkou chvíli byla) pořád fotili loňské stromečky a dárečky apod., takže jsem očekávala, že mi někdo z nich odpoví "fotíme letošní stromky"... 

Já chápu fascinaci čímkoli, ale čeho je moc, toho je moc a v podstatě jsem ráda, že už nejsem součástí této skupiny, jejichž její správci se projevili fakt jako fanatici. 

Jako správce jiné skupiny (zvířecí) se chovám prostě jinak. 

p.s. jedině mi vadí, že jsem si neuložila všechny odkazy na jedlé ozdoby, ale to je fuk, dá se to najít i jinak... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2024 10:18

Samantha no vánoce defakto začínají teprve 24. po západu slunce, před tím je "jen" čekání, příprava - advent. Končí na tři krále, případně až na Hromnice. Ale samozřejmě ateisté to takhle vnímat nemusí. Já teda i jako ateista mám vánoce od štědrého dne do tří králů, takže moc nechápu ty stromky od prvního prosince a podobně

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 29. října 2024 10:21

Evaeva tak příspěvky v té skupině rozhodně neměly s náboženstvím nic společného... jedině, že by uctívali Svatého Pepca

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2024 10:22
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. října 2024 10:26
Reakce na Samantha:

jedině, že by uctívali Svatého Pepca

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 29. října 2024 10:57

continuity Jasně, že mi to tady nepomůže. Původně jsem tady jen chtěla upustit páru, odložit si. Kromě zrušení toho, co se dá, jsem nehodlala s KB ztrácet víc času a nechtěla nějakou nápravu stavu z jejich strany. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. října 2024 11:09

Samantha Jo, tak v podobných skupinách taky jsem nebo mi to na ně hází náhledy, a je to fakt jako...je to takový no, nevím, vtipný to už snad aní není. Spíš si říkám, co to tam je za ženské, kdy na to mají čas, jak tam fotí ty dekorované obýváky s naklepanými polštářky...:-D

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 29. října 2024 11:18

Samantha jedného uctievača mám doma.

Offline stes
9298 příspěvků moje polička 29. října 2024 12:55

Karja zatímco Ty tady diskutujes, ony foti. Mimochodem, rovněž nechápu. Jedná misa cukroví či dečka ze všech úhlů....ale tak kazdej má něco, jak tahle zapálená nejsem pro nic.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. října 2024 13:00

stes ale ne to focení, to už máš minut, ale že to udržují v takovém pořádku a stylizaci. Ale většinou si říkám, že to nejsou domácnosti s dětmi a nebo to prostě mají jako prioritu a věnují tomu ten volný čas. Ale stejně mi to hlava nabere:-D Jojo zapálení mi taky chybí, nejlepší by bylo mít ho třeba pro práci:-D

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 29. října 2024 13:12
Reakce na Karja:

stes ale ne to focení, to už máš minut, ale že to udržují v takovém pořádku a stylizaci.

​Po vánocích do obýváku už haranti prostě nesměj, a starej taky ne!

Offline stes
9298 příspěvků moje polička 29. října 2024 13:38

barbucha já bych je tam nepustila ani před, to mám nazdobene na Štědrý den a ještě jsem to nestihla nafotit

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. října 2024 16:27
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:34

barbuchaJojo, ale tyto interiery ale vypadají, že tam děti ani starej nesli za celej rok!:D

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 30. října 2024 01:35

Byli jsme na akci v Jizerkach, bohužel teda 2 autama. Takže dnes okolo 4 že teda jedeme na Ostravu, domluva že přes polsko, bo dalnice. Nakonec jsme vyjeli cca v 6. No a v půli polska průser, ztrata tlaku zadni kolo u audiny, auto plavalo jak clun. Tak jsem to odstavila na záchytném parkaci pro kamiony, kolo na půl prázdné, volám muži, jak je za mnou daleko. A v telefonu chvíle ticha a pak no víš, já jsem jel nakonec přes Hradec... plný kufr věci, nosič s kolama,  tak jsme chvíli spekulovali co s tím, nakonec jsem to nafoukla dilenskou pumpou, která dikybohu zůstala u mě v aute. Srovnala jsem tlaky, ať vím jak moc velký je to průser, takže další zastávka o 10km na benzince, vytahat komplet vše, zjistit kde a jak je na tom rezerva, no komedie jak hrom. Naštěstí mě zachránil nějaký kamionak, auto mi prezul, ale průser nastal ve chvíli, kdy jsme zjistili že se musí to kolo nafoukat. A on že už musí jet, že mu konci pauza. A tak jsem tam stála, a normálně se rozbrecela. Do toho mě furt zvonil mobil, servisak, muž, pak i můj otec který kdyby byl na chatě tak je u mě do půl hodiny, ale nebyl. Nakonec jsem tu debilní gumu pumpovala ručně, ale zadarilo se. S rezervou se dá jet max 80 km/h, takže si dovedete představit, jak mě milovali kamionaci, fakt jsem byla přesvědčená ze nás někdo sejme...Nakonec jsem jela na blikackach, těch 200km bylo nekonečných.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 30. října 2024 03:43

rasaNori To je strašný. :-( Doudám, že už jsi v pohodě doma!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. října 2024 03:58

rasaNori jezisi to je moje nocni mura. Ses neskutecne statecna