Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 23:51
Reakce na Karja:

bublifuk MP Marge Jo to jsem ti chtěla přesně napsat, že se ti to určitě něčím vrátí. A někdy je den blbec, ale třeba to má nějaký důvod;-). 

​Tak je fakt, ze kdykoliv bracha potrebuje, abych zajela na konzulat, tak pak od nej dostanu penize

A jinak ja jsem v tomhle takova fatalistka, fakt verim, ze everything happens for a reason (ale myslim si to potichu a nikomu v tizive situaci to necpu!). Rikam si, treba se vcera vecer v hotelu Arlo pohyboval seriovy vrah a cihal na dalsi obet, v Chicagu jeden nikdy nevi!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 23:52

clothilde Zu Len Dekuju, damy, myslim, ze uz je to na dobre ceste!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 23:54
Reakce na Len:

Hned bych ti nabídla objetí a čokoládu. 

​Objeti by me velmi potesilo, ale cokolada, no, nejake vysoce kvalitni si obcas kousek dam, ale mit to nemusim - kdybys me chtela opravdu potesit v nestesti, tak prosim uherak

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 01:27
Reakce na MP Marge:

​Tak je fakt, ze kdykoliv bracha potrebuje, abych zajela na konzulat, tak pak od nej dostanu penize

A jinak ja jsem v tomhle takova fatalistka, fakt verim, ze everything happens for a reason (ale myslim si to potichu a nikomu v tizive situaci to necpu!). Rikam si, treba se vcera vecer v hotelu Arlo pohyboval seriovy vrah a cihal na dalsi obet, v Chicagu jeden nikdy nevi!

​no, šťastie v nešťastí!

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 08:59

MP Marge Proto nedávám, ale nabízím. Uherák nabídnu ráda!

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:42

MP Marge hlavne ze je pejsek v poradku! Co s nim na veterine delali? 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 12:49

Docitam o uklidu a muzich, no, rozumim vam. Muj den zacina tim  ze tycakem vyluxuju kuchyn - i kdybych to vecer vysala 3x a vylestila, stejne tam rano na zemi bude nastlano. Jak von to dela? U nas teda hodne ke klidu prispiva, ze mame jednu mistnost navic, trochu skladiste, trochu manzelova telocvicna, hodne pohazeneho bordelu typu batohy, sportovni obleceni (jeho), veci, co uz nechce, ale nedokope se to odvezt do sberneho dvora... a taky to, ze ma svoji pracovnu, mit ty papiry vsude po baraku, to by me svihlo.Takze je to asi leckde dost podobne.

Janulik03 hodne sil! Vim, ze jsi stastna, ze to manzel preckal, ale tenhle typ maroda je o nervy.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 14:42
Reakce na Aranel:

Makara Myčku a vysávání skousnu, že to není pinktlich podle mě, ale to prádlo prostě NE! Voni to různě krčej a nevyužívaj na 99 % "šňůry" sušáku a nevědí, co má bejt na ramínku, a...!!!

​To neznáš našeho milostpána. Na jeden kousek vypotřebuje celý balení kolíčků, aby to měl naprosto rovný a nepokrčený. Přikolíčkuje hadry i k ramínku.

Já to po něm odmítám i jen sundavat

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 14:49
Reakce na MP Marge:

everything happens for a reason (ale myslim si to potichu a nikomu v tizive situaci to necpu!). 

​A dobře děláš! Hned bych se tě zeptala, PROČ musím mít na patě ostruhu!! (výsledek to dnešního vyšetření) Hnus fialovej, a jedna možnost řešení horší než druhá. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 15:12

Snes idem do škôlky s malouna deň babičiek a vnúčat, mame priniest upečené jablcniky a bude sa vyberať najlepší. 

Môžem byť tak ľahko zlákaná??? 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 15:33

Janulik03 tak na této akci bych ráda byla:-D Hodila bych do sebe 20 kousků na košt jak nic:-D

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:01

Janulik03 určitě sis to moc užila. Je fajn, že takový den se ve školce pořádá, tak nechci, aby sis to vztáhla na sebe.

Ale stěžují si, proč všechno musí být soutěž. Nejlepší kostým, nejhezčí dýně, nejchutnější koláč. V těch školách a školkách to nechápu. Proč nemít jen heslo carpe diem a prostě si neuzit hezky den. 

Online stes
9301 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:09

Malvin přesně. Ono všechno není zdravé soutěžení 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:09

Malvin -

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:20

Malvin A korunu tomu za mě dávají ty soutěže o nejkrásnější novorozeňátko měsíce v našem místním internetovém plátku, kde jde ale hlavně o to, kolik rodiče seženou lidí ochotným jim odkliknout hlas. Už jsem si několikrát říkala, jestli by se nemohly jenom zveřejnit fotky, když už po tom rodiče touží a upustit od toho stupidního hlasování.

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:25

Černá kočka Na těchto (nejde jen o mimina, ale celkově) internetových hlasováních mi hrozně vadí to, že stejně nevyhraje ta možnost, která se lidem opravdu líbí nejvíc, ale ta, se kterou někdo otravoval nejvíc lidí

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:35
Reakce na barbucha:

​To neznáš našeho milostpána. Na jeden kousek vypotřebuje celý balení kolíčků, aby to měl naprosto rovný a nepokrčený. Přikolíčkuje hadry i k ramínku.

Já to po něm odmítám i jen sundavat

​Co??! Kolíčky se otisknou do toho prádla! To vůbec, maximálně při sušení venku a jen některé kousky hrozící odletem!

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:36

Černá kočkatímhle nesmyslem nejspíš i honí kliknutí a návštěvnost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:39

Malvin souhlas 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 18:49

Aranel jak se dá sušit prádlo venku bez kolicku?