MP Marge no teda, fakt ťa ľutujem. Aj Chica. Nech je mu lepšie a ty si to vynahradis ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge no teda, fakt ťa ľutujem. Aj Chica. Nech je mu lepšie
Diky, to vis, o nej mam nejvetsi starost, aby byl v poradku! Ty prachy zamrzi, prijit skoro o $1000 uz je v rozpoctu videt, ale vem to cert, hlavne aby se zotavil!
MP Marge no to je teda pech! Teď hlavně ať je Chico v pořádku. A počítám, ten konzulát tě stejně nemine.
MP Marge to je teda vážně smůla ![]()
MP Marge
ať je vám lip oběma!
MP Marge no to je teda pech! Teď hlavně ať je Chico v pořádku. A počítám, ten konzulát tě stejně nemine.
To je na tom vsem ze vseho nejhorsi - ze az mi daji nahradni termin, tak to musim zorganizovat cele znova
MP Margeat je pejsek brzy v poradku
Adina Diky ![]()
MP Marge teda to je pech, ale hlavně, že je Chico v pořádku. No ale taky by mě omývali, tolik peněz... tak ať to podruhý klapne líp.
Torrah Diky, no podruhy v tom Chicagu asi prespim pod mostem, abych usetrila ![]()
Torrah Diky, no podruhy v tom Chicagu asi prespim pod mostem, abych usetrila
S Chicem pod hlavou. ![]()
Hlavně, že je Truhlík v pořádku. ![]()
Tabea No snad je, zatim se mi jeste moc nelibi - uz se sice netrese, ale porad polehava a nic do nej neni. Snad je to jen unava...
MP Marge umi nám to ti naši chlupatí kamarádi zkomplikovat.
Přeju Chicovi rychle zotaveni
Torrah Diky, no podruhy v tom Chicagu asi prespim pod mostem, abych usetrila
Řekni bráchovi, ať zvedne cenu pozemku na pokrytí ztrát ![]()
MP Marge teda, to je pech, ať se z toho vylíže, chudák malej. A tebe tlapkám, místo aby sis tu cestu užila, tak si "užíváš"...
Hned bych ti nabídla objetí a čokoládu. Máš teda smůlu, že se to takhle sešlo. Hlavně, aby byl Chico v pořádku.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí