Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 12:56

viktorka_od splavu Tak učit puberťáka základním pravidlům hygieny mi přijde docela pozdě, ten návyk by měl přijít dřív. Šamponka nemám, co to je? 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:07
Reakce na Aranel:

Makara GRRRRRR

Ještě bych chtěla sambovi nějak citlivě vysvětlit, že když svlíkne povlečení, je lepší ho trochu zapnout, aby v pračce nelezlo do sebe. No, jsem na sebe zvědavá.

​haha, to jsem včera vysvětlovala dítěti. Že ho má nechat poruby a zapnout. Že proč. Tak jsem zvědavá, jestli se mu to v hlavě uchytí. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:19

Potrefenáhusa tak těch 90 % není dogma, jen že jako bych fakt chtěla mít pro věci svoje místo. A v tom shodu máme. Já hrozně nerada věci hledám.

Základní rozpor máme v časování. Já si třeba myslím, že kuchyň máme uklidit před odchodem na procházku a sportovní oblečení ze včerejška má přebrat (do koše/ještě použiju) před odjezdem na celodenní kolo, protože já se v té prádelně budu půl dne motat, takže mi to bude zavazet a stejně to uklidím. Stejně jako MP Meri nehodlám zastávat funci pana Samoseto.

Teda nejlíp, kdybych jela na to kolo taky, ale Praděd za den fakt nedám. Pořád si říkám, že se na to mám vybodnout a taky jít dělat, co mě těší. Uklízení to rozhodně není. Ale ten stav jo. Tak leda pořídít si tu hospodyni.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:21

Tabea s timhle me furt vysiral ex. nedelam to doted

Karja jj presne, nedelej druhym co sama nechces

Kanjojo ale jejich rodicum to zrejme neprislo dulezity. taky jsem jednou fasla nevlastni dceru a cestou domu v aute jsem se malem poblila.. nektery lidi to proste nejak neberou tu hygienu. samponek je sam od sebe ultracistotny a neni treba ho to ucit:-P

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:44

viktorka_od splavu mně přijde jednodušší ten povlak jedním tahem zavřít, než ho pak dolovat z pračky nažranej ostatním oblečením. A když je poruby, tak se mi snáz povlíká.

49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:49

Tabea no mozna kdyz je na zip. ale ty pradlovy knoflikyty uprimne nenavidim a rozepinat/zapinat to jeste dvakrat to fakt ne. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:00
Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:03

viktorka_od splavu knoflíky nevedu

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:14

viktorka_od splavu a co teprve ty knoflíky co se sundávaly úplně. Na povlečení byly jenom dírky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:14

Tabea Ale povlečení na ruby by se mělo správně prát, jelikož v těch rožkách se uchycuje prach a takovej  bordýlek, každá správná hospodyňka by ty rohy při žehlení měla zkonrolovat a obrat. Říkala moje babi, která povlečení šila pro celou širokou rodinu na staré šlapací singrovce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:15

Karja no přesně! My teda máme standard zhruba stejný, ale v těch jednotlivostech se samozřejmě lišíme. Tak ty nejdůležitější věci jsme si vyjasnili a zbytek prostě přejdu. Jeho prádlo po bytě fakt nesbírám, ale když chci mít setřenou linku, tak jí prostě setřu. A když vaří brambory muž, jsou holt velké kusy, já bych to krájela na menší. Nicméně pořád lepší než, abych je musela škrábat já

49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:31

bublifuk ano taky jsem si na ne vzpomnela.

49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:32

Kan pri zeh.. pri cem???

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:32
Reakce na Tabea:

viktorka_od splavu mně přijde jednodušší ten povlak jedním tahem zavřít, než ho pak dolovat z pračky nažranej ostatním oblečením. A když je poruby, tak se mi snáz povlíká.

viktorka_od splavu proto už žádné povlečení s knoflíky nevedu. A nežehlím!

Tabea

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:44

Archivářka to divny slovo:D 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:45

Kan

* peru naruby

* žehlím

* růžky obírám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:47

Tabea podle babičky kan si prošla

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:50

Archivářka asi žije. Můj muž nemá taky tyhlety přístupy a tuhle jsem mu předčítala nějakou perlu z toho zrovna a on " počkej v těch skupinách se jako něco píše jo":-D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:50

viktorka_od splavu Já žehlím a žehlím ráda, je to relax! Vždycky si naleju dobré víno, poslouchám rozhovory, nebo sleduji tvůrce obsahu a stojím bosky na pranamatce, to je totiž jediná domácí činnost u které jsem přilepená na jedno místo a nependluju. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:53

Tabea Jsi dokonalá hospodyňka!