Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 11:21

Marbuša To je ale s prominutím hodně debilní soutěž

Offline Blanka
příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 11:44

No teda , ako tak čítám o tom „ súťažení “ všade a vo všetkom,  som spokojná, že toto už ide mimo mňa . Uvedomujem si , že podobných vecí, ktoré sa mi  nepáčia, je v posledných rokov už zopár,  a vlastne som rada,  že  ich nemusím riešiť, už sa ma  priamo netýkajú . Starí už novému svetu nerozumejú, smejú sa mladí . No a ? Nebolo to tak vždy, a nebude to tak aj v budúcnosti   ? 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 11:56

Marbuša já tohle vůbec nechápu, soutěž o nejkrásnější mimino, psa kočku, křečka, nevím. Co z toho ty lidi mají, co je k tomu vede. Přece pro každého je to JEHO mimino, pes atd. to nejkrásnější.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 12:34

Raduza Přesně. A pokud přece jen budu soudná, že ten můj vesnickej vořech má nějaký nedokonalosti proti obecné normě, tak vím, že pro mě je stejně nejhezčí, i když v soutěži vyhrát nemůžu. Abych použila příklad psa, radši.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 12:44

U čoklů, štrůdlů apod. mě to nijak nepohoršuje, ale u těch dětí je to fakt velký WTF.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 15:14
Reakce na Aranel:

​Co??! Kolíčky se otisknou do toho prádla! To vůbec, maximálně při sušení venku a jen některé kousky hrozící odletem!

​To ať se tisknou kam chtěj, von si to pak vyžehlí. Moc pěknej pohled, jak se ta šňůra pokaždý ježí! Já bych se toho nedotkla, i kdyby to tam mělo viset tejden.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 15:27

barbucha Moje vmáčklý kolíčky do trička jsou teda k nevyžehlení a to mám ultra, mega, super, luxus kramlíky Leifheit.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 16:15

A tak já si tady odložím...Dneska v práci mi jedna holka přišla jiná, než ji znám. Měla takový zvláštní poznámky, tak jsem se jí ptala, jestli ok. A ona, že neví, že možná ani ne. Tak jsem si ji vzala na chodbu a ona si sama od sebe vyhrnula rukáv a měla tam asi 10 řezanců, prý si to dělá špendlíkama, neví proč, akoŕat mi řekla, ze to nesnáší doma a že se cítí líp ve škole.
A že to nesmí máma vědět. Takže to řešíme. To je celé, jen je fajn to občas mít kam vysypat...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 16:49

Luna Uf. Ale dobře, že se svěřila.To je první krok.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 16:57

Luna -  isto bola rada, že ste ju oslovila, a mohla sa vyžalovať , každopádne ste jej pomohola . To ako prvý krok. Lenže vôbec netuším, čo by malo nasledovať. Psycholog ? Bude to akceptovať ? 

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 17:17

Blanka Postup je takovy, ze jsem s tou holkou domluvena, ze je ochotna jit si promluvit s odbornikem. Nahlasila jsem to tridnimu, metodicce prevence a ti uz si to prevzali. U ni tam mozna bude i problem orientace?? Ale to uz vymyslim. Ona kamaradi jen s klukama, hraje fotbal a navic je skoro o 2 roky starsi nez ostatni a asi uz resi vztahy. Tezko rict, ale snad ji trochu pomuzem...

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 17:24

Luna jsi dobrá! Kéž by takto všímavých a vnímavých učitelů bylo více.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 17:27

Luna je dobré vedieť, ze deti môžu mať takú dobrú podporu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 17:55

Luna chudák holka

Super, že se ti může svěřit, jseš fakt skvělá, že si si všimla. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 18:06

Luna jsi skvělá, že sis toho všimla a žes to nenechala být.

Offline tv
4248 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 19:09

Luna . Je fajn, že jsi si toho všimla a že se ti svěřila, snad jí pomůžou.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 19:19
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 19:44

Luna jsi dobrá, že sis všimla, a holka je borec ze se svěřila...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:05

Luna To je skvělé, kdyby takových bylo více .

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:25

Diky, ja si nejak vyjimecne nepripadam, mne metodicka rekla, ze je to dneska naprosto bezna zalezitost. A uz jsem resila i zavaznejsi veci...Bohuzel.

Jen nelze jit ke skolnimu psychologovi bez souhlasu zakonnych zastupcu, takze holka na me bude mozna nastvana, ale tohle se proste obejit neda.