Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:00

Kan tak my mame jeden pracovni/jidelni stul, to bych musela pritele od nej vyhnat a zehlit si tam namisto abych si s nim povidala, nebo zehlit dopoledne zatimco on spi a to ten cas vyuziju lepe (cvicim/varim/ctu si/jdu na kone..) pobihat nemam kde

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:04

viktorka_od splavu No tak já k dokonalé relaxaci žehlím, když jsem doma sama a používám prkno, jelikož se mi podle něj skládají dobře trička.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:06

Kan tato situace u nas nastava zcela vyjimecnea prkno bych nemela kam dat (ani slozene ani rozlozene)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:09

viktorka_od splavu já teda něco žehlím, prkno mám a patří to k mým oblíbenějším domácím pracem. Ale relax si taky představuju jinak

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:22

Kan jojo, lehnout si do čistýho a hlavně vyžehlenýho povlečení. To už tam nemusí ani ten chlap lézt

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:33

Kan babička mého muže byla naopak pohoršená, když jsem chtěla povlečení dát do prádla naruby.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 17:27

Nie som otrok domácnosti, a žehlenie rozhodne nepatrí k mojim hobby, ale ja žehlím, a žehlila som aj keď ešte boli doma deti,a chodila som do práce .Mám rada ten pocit, keď si oblečiem vyžehlené tričko, či pyžamo, o tom, aký je to pocit ľahnúť si do vyžehleného povlečenia ani nehovoriac.  / povlečenie občas prevrátim do rubu, vytlačím  prach, čo sa tam osadil a celé švy si pekne z rubu, narovno sežehlím, anžto sa mi  rôzne prekrútené švy  nepáčia a až potom žehlím celé po líci ./  A mám ešte jednu úchylku - vyžehlené veci odkladám do skríň ja, aj manželovi, a vždy mu  tie čerstvo ožehlené trička položím na spodok komínku, lebo on  si berie to, ktoré leží navrchu, a chodil by takmer stále v rovnakom  .V mojej skrini vládne  zasa iný poriadok - ja si trička aj svetre ukladám podľa farieb, a keď si  niečo vyberám, alebo naopak vraciam, vždy to celé nazdvihnem,  vložím k, alebo medzi patričné  farby, aby som neporušila farebné spektrum. Možno to nie je celkom normálne, ale mne sa to tak páči!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 17:36
Reakce na Jos:

Nebo ma pod schody od vchodu z garaze nekecam asi 15paru rozhazenych bot. Botnik v patre okazale roky ignoruje.

​Můj muž nemá 15 párů bot ani když zapoctu pantofle, lyžáky a lezečky

Ale ty dvoje co reálně nosí jsou vytahane pořád. Naučila jsem to s novým botníkem děti, mě a on furt odolává. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 17:43

Svlečky doma nemáme a dúfam ani mať nebudeme!

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 17:55

letfenixa dokud si L nepřivede nevěstu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 18:07

continuity tak muj je proste nevyrazuje. Takze ma milion krapu, ve kterych tak akorat stahuje divocaka, ale nesmim je hodit do kontejneru. Pak ma samozrejme asi dvoje pohory, nekolik fake crocsu, boty do prace, sportovni...no proste v botniku neni skoro nic. Protoze si treba vezme slusne boty k obleku ale uz je nikdy nevrati zpatky. Stejne jako bundy. Vezme jarni, pak jinou a najednou ve skrini neni nic ale vsude se povaluji bundy. My mame velky dum, mame 4 pristupy do domu, to mas hned kdyz se nekdo svlika bez ladu a skladu. Treba garaz je cerna dira na veci, tam se to hromadi taky.  

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 18:40

Karja Neboj, já mám zas jiný slepý místa, krásně bychom se jako spolubydlící podělily!

Tabea Aha! No dává to smysl s těmi rohy. (Povlečení je na zip, právě že to je i rychlý)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 20:20

Blanka za mně žehlí sušička, to odpadlo tak 80% práce. Ale teda pyžamo jsem nežehlila nikdy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 20:21

Jos můj muž měl zimní kabát na věšáku v chodbě celé léto. A dneska ráno jako kdyz najde

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 20:40

Evaeva Ráno byla kosa. Ale přece když to pereš, nebo neseš do čistíry, tak se to potom strčíš do almary, ne? K čemu mi bude jaro, léto zimník na věšáku?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 20:44

Kan no on si ho do čistírny nevzal Je to jeho kabát, já ho tam nepotáhnu. Ale teda stalo se mu to poprvé za celé naše soužití.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 15:22

Damy, jdu si sem odlozit, protoze jsem fakt na infarkt! Bratr zase potrebuje notarsky overit plnou moc k prodeji nejakych pozemku, coz lze jen na konzulate v Chicagu. Mela jsem tedy naplanovany vylet do Chicaga - plan byl, ze vcera pujdu do prace jen rano, vratim se domu, sbalim se, odvezu psy k pani na hlidani, a dojedu na letiste, kde necham auto, a do Chicaga pojedu autobusem Greyhound. Prespim v pomerne drahem hotelu v centru, zajdu si na snidani do Nutella Cafe, at mam taky neco ze zivota, vyridim konzulat, a nasednu na autobus domu. 

Co se ve skutecnosti stalo bylo to, ze mi pri baleni kocour shodil ze stolu tasku, z ni se vysypal Ibuprofen, a Chico okamzite jednu gelovou kapsuli sezral. Myslela jsem si, ze se zase tolik nestalo, kdyz to byla jen jedna 200 mg kapsule, ale volam na veterinu a tam rikaji, ze Ibuprofen je pro psy velmi toxicky, a ze Chica musim okamzite privezt.

Takze misto Chicaga jsem jela do prdele, a protoze se to stalo na posledni chvili, tak uz se NIC nedalo stornovat. $200 za mistenky, $250 za hotel a $100 za pani na hlidani, to vse vyletelo oknem. Na veterine jsem zacvakala dalsich $300, a ze pry mam psa pozorovat, protoze bude mit asi travici potize.

No, to meli svatou pravdu! V noci mel chudak prujem, s odpustenim zes... cely koberec v loznici, a ted mi tady sedi na kline jako oukropek a vubec se mi nelibi. Ma takove zachvaty, kdy se trochu trese? Ale zase snidani sezral, tak snad na umreni to neni.

Ja jsem nevyspala, mam nervy v kyblu, jeste ze dneska aspon nemusim do prace!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 15:24

Proc ja krava jsem se z toho Chicaga stehovala!?

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 15:25

MP Marge tak nějak se tě snažím obejmout...

Offline olte
758 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 15:27
Reakce na MP Marge:

MP Marge jejda, to mě mrzí, to je fakt smůla