Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 18:50

Karja dala by si si. Bol tak úžasný výber, všetky boli super. Príjemné to bolo, az teda na tú súťaž. Detičky ktorým koláčiky nevyhrali síce neboli smutné, ale mohlo to byť aj bez súťaže. 

Piekla som z lineckeho cesta a dusenych jabĺk mrezovnik a teda ledva som to stihla. Od rána same pochodzky, medzitým doma skontrolovať maroda a ešte som si aj uviazala na krk novú prácu. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:09

Raduza Stejně jako vevnitř, jenom je ten sušák venku na balkóně a když moc nefouká, větší kusy tam vydrží.

Janulik03 Novou práci?? Ty jedna!

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:11

Janulik03 ty si nedáš pokoj! Tak ať se ti v nové práci daří, ale buď na sebe opatrná!!!

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:14

Kokoska Aranel no, ako by som 

Ked sa prezradilo že končím, prisla za mnou holka s detským oblečením, či nechcem ísť k nej. Tak sme sa akosi zhodli ze pol úväzku by som aj mohla. A priznávam, ze nemôžem byť iba doma. Odviezli by ma v kazajke.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:41

Janulik03Aha, tak to mě nenapadlo, že děti mohly být zklamane, u nás se v ničem nesoutěží. Ale fakt, vůbec si to nepamatuju. A jednou se moje holky zúčastnily závodu a domakla se to ředitelka školky, že takhle reprezentovaly a dala jim drobný dárek, i tem, co se umístily i na předposledním místě, to bylo milé. 

V té nové práci bys nemusela by tak sedrena, to by mohlo být fajn;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:49

Aranel já na sušák na balkoně kolíčky nepoužívám, maximálně posbírám tři ponožky na zemi. Podle mě je to hodně kryté tím zábradlím. Teda pokud je plné.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:50

Evaeva Plné není, jedny hodně hladké šaty už proklouzly spodem k sousedce, ale většina věcí tam normálně v klidu zůstane.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:56

Kdyz nechci  aby ze susaku neco uletelo, dam to tam naruby a pod tou tyci zboku z kazde strany ten kus sepnu kolickem. Pripadne stopy na boku tak nevadi, ale vetsinou to videt neni.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:58

Aranel aha, já si představila jak přehodim prádlo přes šňůru a v klidu odchazim, aniž bych ho pak sbírala v okruhu několika kilometrů, tak nic.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:58

Karja starší býval tak zklamaný, že radši vůbec nesoutěžil. Ve školce teda nic takového nemáme. Teď už to zvládá, byl teď i na běžeckých závodech, byl pátý. Ale chlapeček vedle při vyhlašování hodně potlačoval smutek (který u kluků teda vypadá spíš jako vztek ), bylo vidět, že fakt jen čeká, až to skončí a bude moct spustit

Online Lenka22
2660 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:59

MP Marge dočítám teprve, a jako strašný s tím výletem, moc tě lituju, já bych se vzteky kousla do ucha...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:59

Aranel ještě funguje přes to přehodit prostěradlo Kokoska 

Online Lenka22
2660 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 20:15
Reakce na MP Marge:

Proc ja krava jsem se z toho Chicaga stehovala!?

​Ty sis v tom novém bydlišti (ještě) nezvykla?

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 04:20
Reakce na Len:

MP Marge Proto nedávám, ale nabízím. Uherák nabídnu ráda!

​Ovsem pozor, budeme se muset rozhodnout, jestli nakrajet na (tenka) kolecka, nebo se zakousnout do "spaliku"

Matne se pamatuju, ze tu pred casem na toto tema byla vasniva debata!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 04:26
Reakce na Kokoska:

MP Marge hlavne ze je pejsek v poradku! Co s nim na veterine delali? 

​Prave ze nic moc, za $300

Pry mu vyvolali zvraceni, no, to jsem mohla udelat i doma! Cekala bych infuzi na doplneni tekutin, ale tu nedostal. Ale dostali jsme prasky na ochranu zaludecni steny a vubec travici soustavy; dava se to do teple vody, trepe se s tim, az se to rozpusti, a pak se mu to vstrikne do tlamicky. Coz je za trest (pro me ).

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 04:27
Reakce na Lenka22:

MP Marge dočítám teprve, a jako strašný s tím výletem, moc tě lituju, já bych se vzteky kousla do ucha...

​Diky, ja jsem se nastesti tak bala o psika, ze mi na vztek uz nezbyla energie

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 04:30
Reakce na Lenka22:

​Ty sis v tom novém bydlišti (ještě) nezvykla?

​Ja ted zurim hlavne kvuli tomu, ze v Chicagu byl ten konzulat tak rikajic u huby, zatimco ted je to vylet na den a pul! Ale musim rict, ze se mi opravdu po Chicagu porad styska a nejak se tady nemuzu "zakorenit", trebaze mi na Cedar Rapids nic konkretniho nevadi. Ani jsem sama netusila, ze mi to velkomesto tak prirostlo k srdci...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 07:26

MP Marge Uherák? Jedině na tenká kolečka, prakticky průhledná. :DŠpalky jsou dobrý tak pro Vysočinu, točeňák, nebo Gothaj.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 10:28

MP Marge kolo cca 1 cm tusté, ukrojené rovnou u ledničky, sežráno na stojáka u linky, to je nejlepší cukroví na světě
ale proti tence nakrájenému taky nic nemám, jen tam nenám ten požitek

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 10:54

Malvin Kolegyni se narodila vnučka a poprosila nás, jestli bychom jí dali hlas v nějaké soutěži o nejhezčí miminko. Měla jsem cukání dát ten hlas miminku, které jich tam mělo nejmíň.