Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 16:27

Torrah to o peckach jsem teda nikdy neslysela (mne nevadí), ale teď maj všude kolem klementinky a ty jsou dost hnusny 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 16:45

Torrah

my si za nekrestanske penize predplatili Vydejnu chuti. Vozi to primo z Recka, nekdy pomerance, nekdy mandarinky. A avokada ci manga kdyz meli.  A fakt vyborne ovoce. 
https://www.vydejnachuti.cz/

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 20:04

Já kupuji ty malé mandarinky a měla jsem moc dobře z Penny a i z Billy, prijde mi, že je to poznat už od pohledu, někdy to fakt nestojí ani za to vzít dva kousky na zkoušku

Tak Betty No pomelo, to už je drahej špás takhle riskovat, to nebudu teda zkoušet. 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 21:22

Karja já už pomelo taky nebudu zkoušet, jedno bylo z Billy, druhé Albert. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 21:31

Ounz BowleJe to snad měsíc, co jsem tu psala, ze z rohlíku vždycky kvalita dobra. A teď jsem reklamovala úplně zelený ananas i mandarinky. A poslední jablka golden delicious jsou příšerně kyselá. To ale chutná muži, tak jsem jen napsala bez reklamace.

Taky si raději vyberu sama. Ale někdy se mi ten rohlík hodí hodně, ze to přiveze.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 21:34

notnaurčitě jo, jen mně poslední dobou přijde, že se s těma cenama fakt utrhli..a když mám to štěstí, že mám obchody po ruce, tak jejich služby nevyuživám 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 22:43

Ounz Drazí jsou hodně. Právě bych čekala, že aspoň ta kvalita bude vyšší.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 07:41

notna no..jako asi prodaj co naskladněj, ale párkrát jsem u nich kupovala i tu výprodejovou ovozel tašku, kdyz už jsem tam nakupovala a jednou se mi stalo, že ten její obsah vypadal líp než to, co jsem k tomu brala za plnou cenu..

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 12:11

Ounz já nakupuju jenom na kosiku, ale taky to tam nemaj nějaký extrovni, ale tady teda maj docela krizový ovozel i v obchodech v okolí 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 12:31

Potrefenáhusa no ono když neni kde brát jinde, tak člověk neuděla nic..ale přijde mi to jako takový ty 'jedina sámoška v cely vesnici' - kde pak maj to maslo za stovku a mouku za pade..ber nebo nech bejt - trochu všivárna

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 12:37

Ounz podle mě všichni kupujou Akorat to v akcích - což mi přijde debilni i na tom kosiku, ze daj nějakou normální cenu až od víc kusu....ale tyjo, nech 6 ks kitl sirupů apod.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:10

Potrefenáhusa U nás je teda Penny a Billa, ale musíš tam přijít v rozumný čas, jinak nic nekoupíš, to mě štve hrozně. Protože mi vyhovuje chodit na nákup takhle třeba až po 6 hod, ale to je u toho čerstvého zboží, zvlášt pokud je ve slevě uplně bez šance. už.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:15

Karja tady je jen zoufalej coop se zelenejma banánama. Já přes den na nakupy nejezdim, je to vsema směry 10 km, většinou to berem při cestě někam, a to je odpoledne a zboží zoufalý 

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:18

Ako, tieto moje zápaly dutin, podla mňa som rekordman.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:20

Ounz Dřív taky určitě prodávali, co naskladnili. Přijde mi, že si tu kvalitu přestali hlídat. Možná jsme měli dosud jen neuvěřitelný štěstí s kvalitou, ale donedávno byl na ně spoleh. Výprodejovou ovozel tašku jsem ještě neviděla. A to vždycky před uzavřením objednávky projedu zachraň jídlo, jestli tam není něco z toho, co kupuju.

Taky se mi už asi od léta vůbec nezobrazuje označení času, kdy jedou směrem k nám. To jsem hodně využívala. Vím, že z ulice určitě minimálně dvě rodiny objednávají pravidelně několikrát týdně. A stejně tam ty zelené lístečky teď vůbec nemám. Ale nenakupuji tam každý týden, tak třeba jen nemám štěstí.

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:23

notna mně se taky přestal zobrazovat zelený lísteček. Přisuzovala jsem to tomu, že mám teď pořád Premium (zdarma, pořád mi to nutí "na zkoušku", takže mi připadá, že jedu tak tři čtvrtiny roku v režimu Premium), ale možná to teda není tím. Docela jsem to využívala, trčím doma celé dopoledne, je mi fuk, jestli to bude v 9, 10, nebo 11 a během dopoledne tam vždycky nějaký nákup v naší ulici byl. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:28

Pinot Noir v premiu lístečky byly. Ale teď to nesleduju, protože naopak čas vybírám pečlivě

Ale s kvalitou jsem vesměs spokojená, když teda pominu ten nákup, kdy kurýr hodil balík s plenama na zbytek nákupu

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:35

Pinot Noir Premium mi taky někdy zapínají zdarma, když u nich dlouho nic objednám. Ale teď ho nemám a lístečky taky ne. A dívám se i na časy na další den, dva, když nákup nespěchá.

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:35

Evaeva mně občas hodí Viktorovy sušenky (modré Bebe, nebo Club) mezi láhve vína, sirupů a oleje. Jednou byly zlomené úplně všechny! A on zlomenou nesní, že jo. To můžu rovnou vysypat slepicím. Jako reklamuju to, ale stejně je to na houby - dovézt a rovnou vyhodit. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:36

Samantha Ahoj, také se poptám! :-)