Karjaségra toho u našich nenechala tolik, ale zas měli jen dva pokoje (ségra být 4+1). Takže mámě jednoho dne po pátým ultimátu došla trpělivost, naložili to s tátou do auta a vyklopili ji to o 200km dál v její garáži.
Stěžovací vlákno
continuity já u našich nenechala téměř nic, ale podobně se u nás jednou asi po pěti letech zjevil snowboard ![]()
Evaeva hmmm, snowboard tam mám, mimo jiného, taky. ![]()
Ako je to dávno, keď sa tu v nejakom vlákne riešilo ako starí nedokážu nič vyhodiť a ich byt - dom, je plný zbytočností ? ![]()
Ako je to dávno, keď sa tu v nejakom vlákne riešilo ako starí nedokážu nič vyhodiť a ich byt - dom, je plný zbytočností ?
![]()
My tiež mame v garáži miesto auta veci. Ani tretina nie je naša. Čakám kedy muž to tiež bude chcieť naložiť lebo pri otázke čo s tým, padne protiotazka či to tam zavadzia ![]()
Blanka nejlíp na to vyzrál můj tchán. Sice mají barák o třech podlažích, ale věnoval muži několik krabic skleniček na pivo, které roky sbíral. Spousta těch pivovarů časem zanikla, takže pro něj to třeba citovou hodnotu mělo, ale pro muže vůbec. Takže aby jim to nezabíralo místo v domě, tak jsme to my měli v nájemním bytě ve sklepě a pak to dokonce bylo dlouho u našich, protože jsme se stěhovali mimo Evropu. Teď jsou zas ve sklepě, protože co s tím, že...
rasaNoriJá mám u našich dvě místnosti věci a snažím se to promlcet, vždycky řeknu něco jakože, jasně v létě až budu mít dovolenou, no až bude hnusné a bude pršet, o vánocích až bude čas....přes rok to tam leží, ale na vyhození z toho je třeba tak 20 procent, zbytek rozdat, prodat, ale nechce se mi:D
No hele, nic se nesmí uspěchat. Synek od nás vypad někdy ve dvaceti... po deseti letech jsem uznamenala že ty krámy už pravděpodobně nebude potřebovat a dneska, po patnácti letech, bych si troufla říct že už je definitivně vyčištěno
Samozřejmě ne jeho zásluhou
toho bych se taky nemusela dožít. Prostě stačí občas vzít něco ke kontejnerům, když má člověk cestu kolem (a může ještě chodit!) ![]()
barbucha ty to vždy zaklincuješ, bavíš ma![]()
To píše sám život!
barbucha aj tvoj príznačný vyjadrovací slovník. Teba spoznám vždy, aj keby si písala inkognito.
barbuchaČoveče, kéž by to tak udělali a co nejdřív:D.
BlankaAno, toho jsem si vědoma, sama sobě pridelavam práci a to jsem nedávno vlezla na půdu a neměla jsem to dělát, i se mi vybavilo jak jsme tam před dvěma lety s rodiči něco dávali, že jako je to pěkný, může se to hodit. Teď jsem to viděla na takovou tu skluzavku z okna rovnou do odpadního kontejneru:D. Takže přesně takhle jsem si za dělala ještě ce místnosti navíc!
Ale ne, já to hecnu, a alespoň to roztřídim teda a co je na vyhození, to vyhodím, tím pádem, když smenim úložný systém, tak to určitě dám na 1 místnost;-))))
barbucha Já jsem měla cukání vyházet sešity synka hned po maturitě, pěkně si to napakoval do ikea plastové bedny, sešity, knížky, nakopírovaný text, tabulky, grafy. A ve třeťáku na vš si pro to učivo na tu půdu šel, protože potřeboval. Jako byla jsem ráda, že to neletělo. Jo a je to tam doteď+další nová bedna.
přednášky z VŠ mám doteď, ale SVÉM sklepě. Ne u matky, proboha!
continuity Necelý rok po vš mi to nepřide nikterak závadný. A vůbec, co je ti do toho. :D
continuity Tak to víš, někdo sklep nemá, musíš obsadit cizí pak. Sambo se takhle chtěl infiltrovat do sklepa nasich, v tom případě moji rodiče teda zas tak volní jako u mě nebyli a provedli to barbucha stylem:D
přednášky z VŠ mám doteď, ale SVÉM sklepě. Ne u matky, proboha!
haha, vyhazovala jsem pred mesicem :)) ze svy pudy teda. Ale to odchazeni potomku vstric svetlym zitrkum s igelitkou me taky dost stve. Prubezne jim to redukuju, ale furt ta puda pretejka! Plnej to rychlejc, nez stiham vyhazovat. Zivot s hromadicema je nekdy narocnej.
moora No to musíš k dětem hodně chodit na návštěvu! Takhle to udělala tchýně, pokaždé, když k nám přišla, tak manželovi přinesla něco, co nechal doma, až se toho všeho zbavila ;o)
DruI nebo se přestěhovat. Aneb v létě se zjistilo, kolik věcí má u rodičů muž. Naštěstí ty dvě komody plné kabelů a pevných disků se stěhovaly do sběrného dvora a ne k nám ![]()
Nič sa ale nemá preháňať . Ja , pretože som mala príklad v neskutočne preplnenej domácnosti mojej babičky / kompoty, čo mali desaťročia na polici až po povalu napr. / pristupujem k tomu, čo odložím, lebo to budem potrebovať, a čo vyhodím, lebo už nie rázne. A už viackrát som to oľutovala . Nikdy nešlo o dôležitú vec, ale veru som si už viackrát povedala - a musela si to vyhodiť, čo ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí