Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 11:37

Blanka jj to se mi stava naprosto pravidelne - vyhodim vec, na kterou jsem poslednich 10-15 let nesahla a nejpozdeji do mesice bych to byvala nutne potrebovala

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 12:05

Blanka Tak tímhle byla (a asi stále je uplně pověstná, jen se mě to netýká) moje segra. Vždycky se přiřítila a do třeba již i neexistujícího stolu jela hledat kousek oranžovýho filcu, kterej tam přece vždycky ve čtvrtym šuplíku byl (vždycky před 10 lety)...nebo tady ve sklepe přece vždycky byly vosky na vajíčka/brusle velikosti37/kamenninový truhlík.... Já myslim, že to dělá dodneška, jen tam nebydlim. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 17:47

Ztratila jsem svůj milovanej prstýnek, nosim ho už dlouho, asi mi včera spadnul při prevlikani posteli, ale zatím jsem ho nenašla. Minule jsem ho objevila pod tesnici gumou v pracce. 
snad pomuze si tady postezovat a někde se vynoří, hodně by mě mrzel 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 17:58

Potrefenáhusakdyž to je v domě tak se určitě najde

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:06

Potrefenáhusa držím palce

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:20

Potrefenáhusa Dům je sice velkej, ale prstýnek se vypařit nemohl!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 23:38

continuity andulka01 Aranel dekuju! Je to armenskej  s napisem láska, naděje, víra, nedá se sehnat jen tak novej, snad ho najdu driv, než ho někdo vyluxuje 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 23:39

Potrefenáhusa tak musíš nějaký čas probírat pytlíky. Je to vopruz, ale ne tak strašněj, jak se zdá, když to nevysypes na podlahu v kuchyni ale venku na schody. 

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 23:44

Potrefenáhusa držím palce! Máma našla svůj snubní prsten zapadlý v posteli po mnoha letech. V té době už si nechala zmenšit tátův, protože ten ho nikdy nenosil. Takže já už si pamatuju jen ve šperkovnici, kam jsem se tajně chodila probírat "poklady", dva stejně velké prstýnky a kousek uštípnutého zlata.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 12:55

Potrefenáhusa  at se najde. 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 21:03

Potrefenáhusa 

Prstýnek se dokáže pěkně zakutálet... určitě ho (někdy) najdeš. Asi až to budeš nejmíň čekat

Já jsem asi před 14 dny marně hledala ponožku, a to ponožku ne ledajakou, anžto je jedna z mála co mi neklouže z paty (což dělá většina z těch teniskovejch ). Zaboha jsme ji nemohli najít, i měli jsme tichou domácnost (v mým případě teda spíš naopak ) protože za to moh milostpán - do pračky šly dvě, ale věšel už jen jednu. Po čtyřech jsem lezla v koupelně i celou trasu z koupelny na balkón... do pračky jsme snad vlezli oba celí... nic. Přece jsem se nezbláznila, vím co do tý pračky dávám, že jo! Tak kdo je tady magor?! A tu včera přitančil milostpán a vítězně vytáh blbou ponožku z kapsy kraťasů, který se s tím vším praly taky. 

Jsou to záhady, ale věci fakt nedokážou vysublimovat

Offline Blanka
příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 21:28

Ako sa človek zasmeje nad podobnými prípadmi iných, ale  - s odstupom času - aj nad tými svojimi ! Ja som stratila snubný prsteň asi pol roka po svadbe . Usilovne som ho hľadala nielen doma, ale  aj v práci, hneď ráno potom, čo som to večer, po príchode z práce zistila . Nikde nič, až som kapitulovala, a priznala sa manželovi . Peňazí nebolo nazvyš, takže nejaký čas trvalo,kým som si našetrila na nový , ale pretože som si vtedy myslela, že je to hotová tragédia, a že ho musím mať, nechala som si urobiť nový. V tu dobu sme už pomýšlali na presťahovanie . A ako už asi tušíte, pri tom zhone  okolo príprav na sťahovanie som ho našla, dalo by sa povedať, že mi sám vbehol pod ruky. A tak mám už  viac ako 50 rokov dva snubné prstene. Oba si pekne spolu ležia v šperkovničke, , kde im robí spoločnosť aj ten mužov, lebo sme si  niekoľko rokov po svadbe povedali, že nám vlastne na ruke prekážajú .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 19:58

Samantha Děkuju. Mrknu na to. Termíny nevidím, ale asi se vše domlouvá individuálně? 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 20:00

Potrefenáhusa To je nepříjemné. Držím palce, ať se najde .

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 20:01

whiskas To je právě to, co bych kdyžtak domluvila. Já se tam chystám, ale teď na podzim jsem to nestihla a nevím, jestli to probíhá i přes zimu. Tak já se zeptám a dám ti vědět. 

Offline Catherinne
10866 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 00:30

Já si tady trošku odložím a třeba se to všechno zlepší...Ebby teď hrozně lítá hodnota cukru, někdy má sotva 3, někdy přes 20. Před týdnem jsem ji naštěstí chtěla změřit i před podáním inzulínu, ne jen 4 hod po něm a byla na nenaměřitelné hodnotě 0. Nechci domýšlet co by se stalo kdybych ji ten inzulín dala. Takže od té doby ji beru kapku krve z ouška 2x denně, měřím a vyhodnocuju. Dnes ráno jsem udělala chybu, dala víc inzulínu ( konzultuju s lékařkou, ale tohle bylo nedorozumění z jedné zprávy) a úplně mě to psychicky položilo. Brečela jsem celé dopoledne a nemohla jsem se z toho vyhrabat. Pak jsem se teda musela sebrat a jít do práce, teď už je to dobrý. Za pár dní to bude rok co se s touhle nemocí pereme. Tak a teď doufám v samé dobré hodnoty a kontrolní braní krve jednou týdně. 

Online stes
9302 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 03:35

Catherinne budu Vám držet palce, mám za sebou podobný zážitkový trápení s pejskem. Je to hrozný nápor na duši,starost jestli to klubíčko nemá bolesti atd. Držte se obě. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 05:14
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 07:21

Catherinne to je tak ťažké ❤️ a ano verim v kolektivnu silu 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 08:11