Blanka jj to se mi stava naprosto pravidelne - vyhodim vec, na kterou jsem poslednich 10-15 let nesahla a nejpozdeji do mesice bych to byvala nutne potrebovala![]()
Stěžovací vlákno
Blanka Tak tímhle byla (a asi stále je uplně pověstná, jen se mě to netýká) moje segra. Vždycky se přiřítila a do třeba již i neexistujícího stolu jela hledat kousek oranžovýho filcu, kterej tam přece vždycky ve čtvrtym šuplíku byl (vždycky před 10 lety)...nebo tady ve sklepe přece vždycky byly vosky na vajíčka/brusle velikosti37/kamenninový truhlík.... Já myslim, že to dělá dodneška, jen tam nebydlim.
Ztratila jsem svůj milovanej prstýnek, nosim ho už dlouho, asi mi včera spadnul při prevlikani posteli, ale zatím jsem ho nenašla. Minule jsem ho objevila pod tesnici gumou v pracce.
snad pomuze si tady postezovat a někde se vynoří, hodně by mě mrzel
Potrefenáhusakdyž to je v domě tak se určitě najde ![]()
Potrefenáhusa držím palce ![]()
Potrefenáhusa Dům je sice velkej, ale prstýnek se vypařit nemohl! ![]()
continuity andulka01 Aranel dekuju! Je to armenskej s napisem láska, naděje, víra, nedá se sehnat jen tak novej, snad ho najdu driv, než ho někdo vyluxuje

Potrefenáhusa tak musíš nějaký čas probírat pytlíky. Je to vopruz, ale ne tak strašněj, jak se zdá, když to nevysypes na podlahu v kuchyni ale venku na schody.
Potrefenáhusa držím palce! Máma našla svůj snubní prsten zapadlý v posteli po mnoha letech. V té době už si nechala zmenšit tátův, protože ten ho nikdy nenosil. Takže já už si pamatuju jen ve šperkovnici, kam jsem se tajně chodila probírat "poklady", dva stejně velké prstýnky a kousek uštípnutého zlata. ![]()
Potrefenáhusa
at se najde.
Prstýnek se dokáže pěkně zakutálet... určitě ho (někdy) najdeš. Asi až to budeš nejmíň čekat ![]()
Já jsem asi před 14 dny marně hledala ponožku, a to ponožku ne ledajakou, anžto je jedna z mála co mi neklouže z paty (což dělá většina z těch teniskovejch
). Zaboha jsme ji nemohli najít, i měli jsme tichou domácnost (v mým případě teda spíš naopak
) protože za to moh milostpán - do pračky šly dvě, ale věšel už jen jednu. Po čtyřech jsem lezla v koupelně i celou trasu z koupelny na balkón... do pračky jsme snad vlezli oba celí... nic. Přece jsem se nezbláznila, vím co do tý pračky dávám, že jo! Tak kdo je tady magor?! A tu včera přitančil milostpán a vítězně vytáh blbou ponožku z kapsy kraťasů, který se s tím vším praly taky.
Jsou to záhady, ale věci fakt nedokážou vysublimovat ![]()
Ako sa človek zasmeje nad podobnými prípadmi iných, ale - s odstupom času - aj nad tými svojimi ! Ja som stratila snubný prsteň asi pol roka po svadbe . Usilovne som ho hľadala nielen doma, ale aj v práci, hneď ráno potom, čo som to večer, po príchode z práce zistila . Nikde nič, až som kapitulovala, a priznala sa manželovi . Peňazí nebolo nazvyš, takže nejaký čas trvalo,kým som si našetrila na nový , ale pretože som si vtedy myslela, že je to hotová tragédia, a že ho musím mať, nechala som si urobiť nový. V tu dobu sme už pomýšlali na presťahovanie . A ako už asi tušíte, pri tom zhone okolo príprav na sťahovanie som ho našla, dalo by sa povedať, že mi sám vbehol pod ruky. A tak mám už viac ako 50 rokov dva snubné prstene. Oba si pekne spolu ležia v šperkovničke, , kde im robí spoločnosť aj ten mužov, lebo sme si niekoľko rokov po svadbe povedali, že nám vlastne na ruke prekážajú .
Samantha Děkuju. Mrknu na to. Termíny nevidím, ale asi se vše domlouvá individuálně?
Potrefenáhusa To je nepříjemné. Držím palce, ať se najde
.
whiskas To je právě to, co bych kdyžtak domluvila. Já se tam chystám, ale teď na podzim jsem to nestihla a nevím, jestli to probíhá i přes zimu. Tak já se zeptám a dám ti vědět.
Já si tady trošku odložím a třeba se to všechno zlepší...Ebby teď hrozně lítá hodnota cukru, někdy má sotva 3, někdy přes 20. Před týdnem jsem ji naštěstí chtěla změřit i před podáním inzulínu, ne jen 4 hod po něm a byla na nenaměřitelné hodnotě 0. Nechci domýšlet co by se stalo kdybych ji ten inzulín dala. Takže od té doby ji beru kapku krve z ouška 2x denně, měřím a vyhodnocuju. Dnes ráno jsem udělala chybu, dala víc inzulínu ( konzultuju s lékařkou, ale tohle bylo nedorozumění z jedné zprávy) a úplně mě to psychicky položilo. Brečela jsem celé dopoledne a nemohla jsem se z toho vyhrabat. Pak jsem se teda musela sebrat a jít do práce, teď už je to dobrý. Za pár dní to bude rok co se s touhle nemocí pereme. Tak a teď doufám v samé dobré hodnoty a kontrolní braní krve jednou týdně.
Catherinne budu Vám držet palce, mám za sebou podobný zážitkový trápení s pejskem. Je to hrozný nápor na duši,starost jestli to klubíčko nemá bolesti atd. Držte se obě.
Catherinne to je tak ťažké ❤️ a ano verim v kolektivnu silu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí