notna tak to vypadá, že to zrušili ![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne Držím palce
.
Vypadá to tak. Naposledy měli sousedi na klice pověšené tašky pro rohlík, když jsem přebírala svůj nákup. Takže museli to dopoledne k nim jet taky. Oni nákup nepřebírají, nechávají si ho položit ke dveřím.
Pinot Noir taky dobrý!
Já ty prasklé jogurty zachránila (a vyreklamovala taky). Pro ně to byl smolný den, ještě přijeli o dost později, tak za to bylo dalších 250 kreditů.
Lístečky bývaly i v normálním režimu. Já jsem měla premium tak max 5 měsíců celkem a z toho tři jsem platila. ![]()
Ale mě se to nevyplatí, buď jsem schopná si nákup naplánovat, aby bylo doručení zdarma nebo objednávám v takových časech, že mi nefungovalo expres doručení ani na premium.
continuity no vždyť jo, já právě myslela, že byly JENOM v normálním režimu.
continuity já kupuju dost ty jejich výrobky, na ně je s premium sleva.
Potrefenáhusa to s těma akcema je chorý no..
notna já měla smůlu i dřív, asi je to fakt o náhodě. Výprodejová taška de myslim rychle na odbyt (neni divu), ale ted už pravda nemam přehled, jak tam nenakupuju..
Uáááá, nepřišlo mi oznámení o uložení balíku a už jede zpět k odesílateli. A zrovna fotoknihy pro babičky! A co největší sranda, že mi v tom termínu do jednoho boxu uložili tři zásilky, z toho dvě mi avizovali a tuhle ne!
dzizisketa To nepotesi! Ja nakoupila snad vsechny darky na Vanoce pres internet, takze mi porad ted neco chodi. Objednavala jsem i na Alze, a rovnou jsem k tomu naklikala i nejake drobnosti, co mi doma dochazely. Alza tu objednavku rozdelila na 4 dilci objednavky s ruznymi cisly a naposílala hromadu sms. Nejdriv me hnali do boxu pro prvni objednavku. V boxu byly 3 polozky jen tak volne, nezabalene. Vecer me hnali pro dalsi, ale jeden z tech boxu byl prazdny. Vyhodnotila jsem, ze ztratili jednu takovou drobnost velikosti slozeneho papiru a poslala reklamaci. Oni mi snad za 5 minut psali, ze mi vraci penize. A ja tu drobnost pak nasla v jednom z balicku
. Takze ted tu mam bezduvodne obohaceni ve vysi 85 Kc.
Gatita nenapsali ti to rovnou, že to rozdělují? Mám pocit, že Alza to dělá ![]()
Tak dnes jsem koupila mandarinky v Lidlu, celou malou lísku, a hlásím že jsou výborný ![]()
Gatitajá z toho vždy dostanu alzaheimera a ztratím přehled. Spoleham na to, že mě prodejce neošuli. Já bych tu položku úplně vysklila.
continuity ja na tu polozku pamatovala, chtela jsem totiz jeste jednu linii obrany proti tem molum, jak jsem tu o nich nedavno psala. Tak jsem do objednavky pridala jeste jednu mucholapku (mololapku?) k tem plastovym spidermanum a podobnym pokladum.
Evaeva asi jo, odklikavala jsem souhlas hned pri nakupu. Ale bylo to za jedno postovne. A poslali mi fakt asi miliardu zprav. Ja objednavam dost sporadicky, tak me ta bubnova palba uplne odrovnala.
Gatita ta alza to nebali, docela mě to štve, když tam mám nějaký dárky pro děti a jsou tam 3 věci volne bez obalu, jak to před nima z toho boxu nenapadne vyndat
Gatita tak to nevím, alzu má u nás pod palcem muž ![]()
Jezis ted jsem miminu vyzvedavala v alze asi 15 schleich zviratek a nemela zadnou tasku. Kdyz mi to u vydeje pan vysypal na pult a videl muj zoufalej vyraz, tak odnekud tu papirovou tasku vykouzlil :)
Potrefenáhusa No to, že to Alza nebalí mě taky štve. Takhle mi nastrkali několik balíčků do toho nejvrchnějšího boxu. A kdyby to bylo zabalený dohromady, tak to vytáhnu najednou, ale takhle jsem tam na ty, co byly vzadu nedosáhla ![]()
Ale jinak chodím vyzvedávat bez dětí, ony jsou hrozně zvědavé a dárky by vyčenichaly i v neprůhledné krabici ![]()
dzizisketa tak toto by ma riadne naštvalo!
Nám to Alza bali ![]()
DruI jo, to už se mi stalo taky, ze to bylo moc nahoře
ja něco odesílám i vyzvedavam docela často, tak nejsou v pozoru, ale do ty alzy chodím radši jen s malým ditetem, který radary nemá ještě žádný
a ještě, za to teda alza asi nemůže, je ten alza box na parkovišti u coopu, takže tam často stojí někdo tesne vedle tak, ze se tam nedá zajet s kočárem, ani ho někde bezpečně zaparkovat vedle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí