Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:36

notna tak to vypadá, že to zrušili

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:37

Catherinne Držím palce .

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:39
Reakce na Pinot Noir:

notna tak to vypadá, že to zrušili

​Vypadá to tak. Naposledy měli sousedi na klice pověšené tašky pro rohlík, když jsem přebírala svůj nákup. Takže museli to dopoledne k nim jet taky. Oni nákup nepřebírají, nechávají si ho položit ke dveřím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 13:41

Pinot Noir taky dobrý!

Já ty prasklé jogurty zachránila (a vyreklamovala taky). Pro ně to byl smolný den, ještě přijeli o dost později, tak za to bylo dalších 250 kreditů.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 14:03

Lístečky bývaly i v normálním režimu. Já jsem měla premium tak max 5 měsíců celkem a z toho tři jsem platila.

Ale mě se to nevyplatí, buď jsem schopná si nákup naplánovat, aby bylo doručení zdarma nebo objednávám v takových časech, že mi nefungovalo expres doručení ani na premium.   

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 14:12

continuity no vždyť jo, já právě myslela, že byly JENOM v normálním režimu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 14:25

continuity já kupuju dost ty jejich výrobky, na ně je s premium sleva. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 15:13

Potrefenáhusa to s těma akcema je chorý no..

notna já měla smůlu i dřív, asi je to fakt o náhodě. Výprodejová taška de myslim rychle na odbyt (neni divu), ale ted už pravda nemam přehled, jak tam nenakupuju..

Offline dzizisketa
8987 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 16:02

Uáááá, nepřišlo mi oznámení o uložení balíku a už jede zpět k odesílateli. A zrovna fotoknihy pro babičky! A co největší sranda, že mi v tom termínu do jednoho boxu uložili tři zásilky, z toho dvě mi avizovali a tuhle ne!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 21:31

dzizisketa To nepotesi! Ja nakoupila snad vsechny darky na Vanoce pres internet, takze mi porad ted neco chodi. Objednavala jsem i na Alze, a rovnou jsem k tomu naklikala i nejake drobnosti, co mi doma dochazely. Alza tu objednavku rozdelila na 4 dilci objednavky s ruznymi cisly a naposílala hromadu sms. Nejdriv me hnali do boxu pro prvni objednavku. V boxu byly 3 polozky jen tak volne, nezabalene. Vecer me hnali pro dalsi, ale jeden z tech boxu byl prazdny. Vyhodnotila jsem, ze ztratili jednu takovou drobnost velikosti slozeneho papiru a poslala reklamaci. Oni mi snad za 5 minut psali, ze mi vraci penize. A ja tu drobnost pak nasla v jednom z balicku. Takze ted tu mam bezduvodne obohaceni ve vysi 85 Kc. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 21:58

Gatita nenapsali ti to rovnou, že to rozdělují? Mám pocit, že Alza to dělá

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 22:05

Tak dnes jsem koupila mandarinky v Lidlu, celou malou lísku, a hlásím že jsou výborný

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 22:07

Gatitajá z toho vždy dostanu alzaheimera a ztratím přehled. Spoleham na to, že mě prodejce neošuli. Já bych tu položku úplně vysklila. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 22:32

continuity ja na tu polozku pamatovala, chtela jsem totiz jeste jednu linii obrany proti tem molum, jak jsem tu o nich nedavno psala. Tak jsem do objednavky pridala jeste jednu mucholapku (mololapku?) k tem plastovym spidermanum a podobnym pokladum. 

Evaeva asi jo, odklikavala jsem souhlas hned pri nakupu. Ale bylo to za jedno postovne. A poslali mi fakt asi miliardu zprav. Ja objednavam dost sporadicky, tak me ta bubnova palba uplne odrovnala. 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 22:34

Gatita ta alza to nebali, docela mě to štve, když tam mám nějaký dárky pro děti a jsou tam 3 věci volne bez obalu, jak to před nima z toho boxu nenapadne vyndat 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 22:35

Gatita tak to nevím, alzu má u nás pod palcem muž

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 22:53

Jezis ted jsem miminu vyzvedavala v alze asi 15 schleich zviratek a nemela zadnou tasku. Kdyz mi to u vydeje pan vysypal na pult a videl muj zoufalej vyraz, tak odnekud tu papirovou tasku vykouzlil :)

Online DruI
5592 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 23:18

Potrefenáhusa No to, že to Alza nebalí mě taky štve. Takhle mi nastrkali několik balíčků do toho nejvrchnějšího boxu. A kdyby to bylo zabalený dohromady, tak to vytáhnu najednou, ale takhle jsem tam na ty, co byly vzadu nedosáhla

Ale jinak chodím vyzvedávat bez dětí, ony jsou hrozně zvědavé a dárky by vyčenichaly i v neprůhledné krabici

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 26. listopadu 2024 02:07

dzizisketa tak toto by ma riadne naštvalo!

Nám to Alza bali

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 26. listopadu 2024 08:02

DruI jo, to už se mi stalo taky, ze to bylo moc nahoře 

ja něco odesílám i vyzvedavam docela často, tak nejsou v pozoru, ale do ty alzy chodím radši jen s malým ditetem, který radary nemá ještě žádný 

a ještě, za to teda alza asi nemůže, je ten alza box na parkovišti u coopu, takže tam často stojí někdo tesne vedle tak, ze se tam nedá zajet s kočárem, ani ho někde bezpečně zaparkovat vedle