Stěžovací vlákno
DruI Potrefenáhusa u nás je box v kopci, displej mám v úrovni hlavy a na konci do horních boxů dosáhnu jen s výskokem
Občas se tu bavím, když z okna koukám na podobné zoufalce.
Já balíčky vyzvedávám klidně s dětmi, když se ptají, řeknu, že je to oblečení
Nám chodí pořád něco, tak je to už nevzrušuje, akorát se ptají, jestli z toho bude krabice
Ale jak máme boxy před barákem, tak chodíme kolikrát i v noci.
Začínám se ztrácet ve všech povinnostech, každý den něco zazdim a to i když to mám napsané. Asi jsem právě dosáhla své mentální kapacity![]()
rasaNori Nejvyšší čas si dát volný den... restart.
rasaNori spis některý povinnosti delegovat dal
rasaNoriPřesně prosinec je plnej takovejch kokotij, jsou to drobných povinnosti, ale jak je jich moc. Ted práce do toho jsou už povinnosti s nutnými terminy. Z času pro sebe jsem tam zakomponovala jen firemní večírek, jinak rovnou nic. Včera jsem to říkala sambovi, že nemám ráda prosinec, mámm pocit, že nic nemám, nestíhám a on mi říká, ale vždyť minulý rok jsem byl celý prosinec doma ..a já jo, byl jsi nemocný, takže si byl doma. A tečka:D. Nebojte se bude leden!!!!:ad
Evaeva U nás k boxu, co je takhle v kopci přidělali z té vysoké strany alespoň schůdek :o)
A v noci vyzvedává jenom muž, protože ten pak v případě nouze nemusí lovit vysoké kolemjdoucí ;o)
Potrefenáhusa já o víkendu si objednala lego pro sebe
. Jednu střední krabici. A přišla zabalená. Jsem zvyklá, že Alza nebalí do zbytečných obalů, nosím s sebou tašku. Z hlediska ekologie to považuji za správné. A šetří mi to cesty k tříděnému odpadu.
@DruI u nás stojí u alzaboxu šikovné zahnutá tyčka.
Malvin No tak to by měla být povinná výbava!
Malvin to jde, nechtit to nahoru? Minule jsem taky musela povyskocit, jeste ze byl igelit hned na kraji.
Když jsem to dala do poznámky, tak mi to nahoru nedali. Asi když by bylo místo jen nahoře ...
Malvin Poznámky jsou pro dodavatele, u kterých se objednává. Zasilatelé je přeci "nevidi"
černá káva tak jsem měla vždy štěstí
Včera som vyberala z mne najbližšieho Packeta boxu a dociahla by som hore aj vzadu. Ale balikobox slov.posty, ten je úplne vysoký, raz som tam mala hore, našťastie na kraji a na špičkách som dociahla.
Dite má v pátek oslavu pro děti ze školy, na boulderu. Mám něco jako matka řešit na místě, jako zábavu, nebo se ta horda postará o sebe sama a mám jim co nejmíň zasahovat do programu? Je tam velký koutek, spousta věcí co dělat, jen to nebudou mít sami pro sebe...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí