Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 16:03

Juchů, arménskej prstýnek nalezen jako odměna za úklid šuplíku s dětskýma hadrama!

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 16:17

Potrefenáhusa Dobrá zpráva.

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 16:36

Garfie už som sa. Blb.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 17:02

Potrefenáhusa schvalne se tam teleportoval z postele? To je dobre, ze se nasel.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 17:10

Kokoska já nevěděla, kde mi sjel z prstu, prevlikani postele mi přišlo nejpravděpodobnější 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 17:17

Potrefenáhusa Tyhle nálezy jsou super!

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 20:41

Potrefenáhusa to poteší. Ja som si zapotrošila prsteň, ktorý som dostala od našich na dvadsiatku, v internátnej izbe počas VŠ. Objavila som ho asi po 3/4 roku, zapadol do nejakého zošita. Hoci som hneď vtedy, keď som ho stratila, poličku so zošitmi a knihami prehrabala, nenašla som ho. Už som sa s ním rozlúčila a potom sa objavil.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 20:17

Co jsem komu udělala?!

To mám fakt v knize osudu napsáno, že nemám nárok na žádný výdobytky moderní doby a mám šoupat nohama, prát nejlépe na valše, mejt nádobí ve škopku, číst jen papírový knihy a volat z budky nebo z vokna?! Nebo už radši rovnou zdechnout?!

Čtečka pořízena nová a cajk (skuhrala jsem v blbých dotazech). I namlsaná a celá rozparáděná jsem zakoupila i novej mobil. Ve Vodafonu mi do něj laskavě dali novou simku (ve starým mobilu tudíž zůstala původní se stejným číslem) a všechno přetáhli - potud krása a procházka růžovým sadem.

Načež jsem zjistila, že mi v novým nefunguje internet. Prostě se nepřipojí na žádnou wifinu, prostě ne! (data jdou, ale ty já mam jen malinký a nevyužívám, wifina mi vždycky stačila v práci, doma i u zřítelnice, víc mi netřeba) 

A starej mobil přestal telefonovat (čemuž rozumím tak, že na jedno číslo může fungovat jen jedno zařízení?)

Takže jsem hrdou majitelkou dvou mobilů, z nichž jeden telefonuje a druhej se připojuje na internet. se pominu!!!

Samozřejmě, neboť ve středu odjíždím, nemůžu ten novej hodit Alze pod nohy na reklamaci, anžto bych se v případě potřeby z toho starýho nemohla dovolat pomoci/zřítelnici atd. A naopak novej mi neumožní internet. Patrně abych s sebou táhla oba?! Někdo tam nahoře mě nemá rád

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 22:45

barbucha a nejde simka přendat do starýho? U těch sim karet bývá, že se dají vyloupnout různé velikosti, tak ji dát do té velikosti, která se hodí.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 13:45

bublifuk nebo naopak na tu mini se da poridit ramecek.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 16:00

Takže, brácha čeká dítě, bude to kluk, což máme tajit před detma a babickama, a naši se rozvádí, což máme tajit před detma, bráchou, a babickama. Mám chuť všem říct ať jsou do (_._)....

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 16:03
Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 16:16

rasaNori a pak se vsichni vrhnou na tebe, proc jsi jim to nerekla. Tahle rodinna tajemstvi jsou vetsinou pro zlost. Ale aspon je hezky, ze budes teta! 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 16:50

rasaNori Chápu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Ale k synovci gratuluju)

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. prosince 2024 17:00

rasaNori to prvni je krasne . Tajeni nechapu. A to druhe....no jsou dospeli. Drz se. 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 17:24

rasaNori To je dost na houby, být takhle uprostřed těch tajností, snad se to pak, až se to provalí, na tebe ještě nesesype, že jsi nikomu nic neřekla. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 01. prosince 2024 18:26

rasaNori - ja by som ešte rozumela tomu, že rodičia nechcú rodinu svojim rozchodom stresovať pred Vianocami, ale nechápem, prečo to teda povedali vám ?! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2024 18:27

rasaNori je to naprd být ten hromosvod. Jak dlouho to všichni hodlají tajit?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 18:50

Chteji to vsem rict az v lednu, aby nezkazili Vanoce, obzvlast brachovi co je nadsen ze bude otec. Bracha nam to zakazal rict, protoze tuhle informaci chce dat vsem k Vanocum. Fakt jsem se zasmala, kdyz me mama poprosila at mu to nerikam...nechci byt hromosvod, nebavi me to!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:10

rasaNori tohle je fakt blbý. Tak když to chtějí zveřejnit v lednu, mají to vydržet a ulevit si akorát kámošce