Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:12

rasaNori Promiň, ale tak jaks´ to podala, to nebereš nijak katastroficky. To tajno je ovšem sporadické řešení... chápu, před Vánocema a tak. Ale pak se zase bude řešit, proč to tajili. 

Ale že to hodili zrovna na tebe, tak to je opravdu skvělá vánoční prémie.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:23
Reakce na bublifuk:

barbucha a nejde simka přendat do starýho? U těch sim karet bývá, že se dají vyloupnout různé velikosti, tak ji dát do té velikosti, která se hodí.

​A co to vyřeší? Já chci aby fungoval ten novej, na volání i internet... a někdo musí přijít na to kde je chyba. Budu to muset dát na reklamaci, až se vrátím z výletu. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:31

barbucha no dáš to na reklamaci hned a budeš mít na výletě jeden mobil, kde všechno funguje.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:33

barbucha muz si taky mysli, ze to bude nejaka technicka zavada, ze se to ma reklamovat.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:35

Samantha jak rikas. Jako já s tím nic neudělám, beru to tak že rodinu si nevybírás a holt musíš pracovat s tím, co máš. Jen mě berou mory když jsem hromosvod

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:38

Kokoska 

To samý mi řekl synek, přišel se v tom pohrabat - marně - pročež doporučil reklamaci.

Ještě bych to stihla v úterý zanést tady u nás do opravny, ale když to nebude na rychlej zásah (třeba je něco napadne, čert ví), tak to holt budu muset zanýst do tý Alzy. Hele to abych si ale radši odinstalovala banku, co?

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:41

barbucha melo by jit obnovit tovarni nastaveni, to by melo jednim vrzem smazat vsechny instalace a zmeny.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:43

barbucha a mozna bych sla rovnou do ty Alzy, aby ti nezamitli zaruku, kdyby se v tom hrabal nekdo z opravny.

Online 999
19831 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:44

barbucha Pokud je to nové a v záruce, tak bych to do opravny nenosila. 

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:51

rasaNoriTajny rozchod před Vánoci jsem taky od kamarádky zaslechla ve vyprávění. Nakonec byli všichni hrozně naštvání, že na ně hráli vlastně před zvanoce divadlo, ale záleží na souvislostech vzdt Brácha to myslí dobře, to bych měla radost. Držet tajemství rodicu by mě to štvalo, ono to nejvíc pomůže si to se sourozencem probrat;-)

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:56

Muž přes víkend tak zapracoval na zahrade, že i můj nadhled a velkorysost dostává zabrat. Starší dcera i brečela, že je to hnusný (a to ode mě fakt nemá:D) a sousedka mi psala, že by brečela taky. Prej to bude jednou hezky, takže asi budeme čekat na ten den.....a zatím sháním někoho s bagrem, vezme to jedním vrzem celou práci, včetně té zahrady:D:D. Jako vždycky asi půjdu domů, otevřu branku a budu se soustředit na vchodové dveře, prostě neuhybat pohledem.

Sambo je nadsenej, předváděl to moji segře, ta tak jako stala a on jí říkal a,, největší radost mám z tohodle jalovce,, a ona ,,ale to je jedlicka,,. Bože bylo by to vtipný, kdybych se na to nemusela koukat!:D

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 19:56

Kokoska 999 

To máte asi pravdu holky. Tak nic, musím počkat.

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 20:17

Karja soucitím s Tebou. Loni jsem byla v podobné situaci 

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 20:20

clothilde A zoralas to?:-D. že píšeš v minulém čase totiž:-D. Tohle totiž není přechodná fáze, to je projekt!!!

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 20:33

Karja na přelomu podzimu a zimy je ta zahrada vždycky nehezká, zejména pokud se tam pracovalo. Do jara se zvedne tráva, trochu to zaroste... neházej vidle do samba, zatím. Ale bagr bych si v záloze nechala, kdo to má tu díru 1x2x2 kopat, žejo

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 20:51

andulka01 No tohle bych radši, kdyby nezarostlo teda. Soused prohlásil, že snad přijde velkej mráz:-D:-D

Offline tv
4250 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 21:18

Karjaco znamená "zapracoval na zahradě"?. Úplně nevím, co si pod tím představit.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 21:30

tv on se rozhodl udělat plot ze smrčků...takže máme všude ty smrčky, před těma smrčkama další nějaký všechno možný roští ruzných kěrů, takže je to hodně širokej pás. Je to skutečně objektivně děsný, ale on je s tím spokojenej, má z toho radost, jako nechám to bejt, ale jako je to fakt moc:D

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 21:38

Karja ty jo, před tímhle fakt varuju. Teď jsem měla možnost nahlídnout do zahrady domu starého jako náš, tj. takových 12 - 14 let, taky si zasadili...les, no. Jinak to říct nejde. No a jako les to teď vypadá, vzrostlé stromy, pod nimi už dávno nic neroste, všude kořeny, tma, sousedi nadávají... Zahrada je jako naše ve svahu, ale vyrovnali ji, takže má dvě úrovně a mezi nimi zídku. Nad ni už se nedostane bagr, tam je taky ten les... Úplný zoufalství. Podle mě bude tohle dost problém, kdyby to chtěli prodat. Já bych tedy dům s takovou zahradou nechtěla ani zadarmo, jsou stromy, které do zahrad (tím myslím běžných zahrad v obcích/městech) fakt nepatří. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 21:39

Karja 

Tak když píšeš, že si spletl jalovec s jedličkou... nakonec můžeš být ráda, že se nespletl smrčky s tují