marieu Ou, tohle je strašný. Mám takový noci ještě v živé paměti, z 98% pokaždé, když byl muž na služebce....fakt tohle je jedna z nejlepších věcí na starších dětech, že se to už neděje, nebo fakt úplně výjimečně. Lituju moc a držím pěsti, ať to zvládnete.
Stěžovací vlákno
marieu vím, že je to brutální, ale nám takhle, dávno tomu skoro 30 let, dítě zvracelo fakt celý den na chalupě na samotě u lesa...no, dostala fernet na lžičce s tím, že to jsou kapičky a hned na to žvýkačku do pusy a pomohlo to...po druhé dávce teda...
No fuj! ![]()
Studená cola po lžičkách ![]()
barbucha no přesně, ale ani tu blbou colu jsme tam neměli...nebo měli, ale nepomáhala, já už asi nevím, bylo to strašný, no tak muselo dojít na hořký kapky ![]()
Tak bylo to teda ouvej, vyštvala jsem muže do vedlejší vsi kolegyni pro Zofran- v ústech rozpustné tablety s ondansetronem (lék proti zvracení najmě při chemoterapii). Po něm byla už jen 3x a teď je chudák úplně tuhá.
Catherinne to znám, fernet měl táta v lednici pořád. Ne že by ho pil, ale jako lék na žaludek. Tuším, že jsem ho jako dítě taky jednou dostala. Tak.jsou to bylinky. ![]()
marieu držím palce ať to není taková ta viroza, která u nás postupně sejmula celou rodinu. Všichni čtyři s odstupem 24 hodin. Jen muž měl zpoždění, tak se chvastal jak je imunní a pak.ho to sejmulo těsně před soudním jednáním, že tam musel poslat někoho jiného, protože nemohl na metr od záchodu.
Catherinne fernetem mě otec taky zkusil léčit, dodnes ho nemůžu ani cejtit (ptž po tom půlpanáčku jsem blila asi třikrát víc)
Raduza je...! Taky hrůza teda. Já měla včera drobný obtíže, ale nic strašnýho. Ta velká se vyzvracela z podoby.
andulka01 Asi budeš team slivovice. :D Já jediná jsem v rodině „bylinná hořká" jinak všichni i bráchova rodina, lžičku slivovice.
Cesta v osmi v jednom aute ve složení ty naše 2 příšerky a 4 kluci z prace
jak tu mít 6 děti najednou![]()
rasaNori baví se dobře, ne
?
rasaNori jako doma? Oni se zabaví a ty si vem špunty do uší ![]()
rasaNori jak jsi to převezla? Máte minibus?
rasaNori lituju. Tak aspoň sluchátka ![]()
Mala som včera rodičko a ešte stále trávim 20-minutovy monológ jednej matky, aká je naša škola na figu a ako je moja chyba, že jej syn nenapreduje a čo s tým idem robiť. Chlapec je deviatak, na rodičko prišla 1-x. Je riaditeľka na dedinskej škole.
letfenixatlapkam moc. Problém nebývají děti, ale rodiče.![]()
letfenixa
Tlapkám.
letfenixa tlapkám. My jsme měli včera taky třídní schůzku a dcera mě předem varovala, že se určitě bude řešit, že jeden spolužák při vyučování prdí, ale že jeho tatínek přišel do školy a stěžoval si na paní učitelku, protože prý jeho syn v žádném případě neprdí ![]()
Naštěstí paní učitelka jednotlivce řeší z očí do očí, ne před ostatními, takže jsme dostali informace o škole v přírodě a za 15 minut bylo po schůzce...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí