RoSa Ti Kellneři byli a jsou zainteresovaní úplně všude, otřesné. Naštěstí Boží mlýny klapou i pro ně.
Stěžovací vlákno
Kan Ty jo, tak to je drsné tvrzení.
brrr Že jsou zainteresovaní? Vzdyť v tom článku, je jméno Kellner zmíněno vic jak Babiš. No a klapou všem, mně, tobě i tamhle těm lidem.![]()
Kan No, vzhledem k tomu, že Kellner umřel dost nepěknou smrtí, tak mi to vyjádření o Božích mlýnech přijde přes čáru
brrr Mně ne, sorry. Vzhledem k tomu, jaký postoj měl k Rusku.
Zaparkoval vedle mě nějaký dobrý člověk a nechal mi asi 10 cm místa mezi auty. Tak jsem nastupovala ze strany spolujezdce a jak jsem se tak soukala za volant roztrhla jsem si punčochy a brutálně mi ruplo v zádech.
Ale přemohla jsem se, našla tužku a papír a nechala mu za stěračem milý vzkaz. Au.
tlapkám kvůli škodám...
ale zároveň se přiznám, že pokud někdo parkuje blbě (to nepředpokládám byl tvůj případ), tak jej klidně "přizdím", abych já stála jak-tak uprostřed místa. V centru se to děje strašně často a přiznám se, že parkování je mé citlivé téma, lístečky jsem vzdala už..
Pavlena to já mam pak zase strach o svoje auto, že ho vorve až bude odjíždět.
Nicméně znám jednoho, ten parkuje zásadně s bílou čárou uprostřed auta a má dojem, že na všechny vyzrál.
Taky už ho tam párkrát někdo zavřel z obou stran.
711990díky za doporučení toho inepu. Dnes jsem se tam konečně probojovala a z paní doktorky jsem docela nadšená.
continuity tak to je super!!! Drzim palce at to jde i nadale dobre.
Raduza já právě jezdím malou a levnou plechovkou..
Při takovémto manévru se trochu bojím o možná ukopnutá zrcátka, ale ty mi stejně už parkrát ukopali, ať parkuji kde/jak chci. ![]()
711990 vymyslela nějakou profylaxii, která zároveň pomáhá na tinnitus a vertigo a kinetozu (jen to řekla s tím pískáním v uších, hned jsem na to kyvla
). vše mi vysvětlila, hodinu jsem tam byla. Ten můj neurolog mě po půl roce čekání a dvou hodinách v čekárně vždy vypakoval za 10 minut. Jinak o ty jeho nabízené léčbě říkala, že o tom ví, ale nechává si to pro pacienty, s kterými už fakt neví co. Že máme ještě spoustu jiných lepších možností.
Jinak jsem si nechala napsat dvě tablety Vydury,sice je to strašná pálka, ale říkala, že někomu to zabírá hezky i na dva dny a nehrozí tam ta závislost a indukovaná bolest hlavy.
continuity To zní skvěle, držím palce, ať to zabere!
continuity Paráda! Ať to funguje.
Toto uzatváranie známok ![]()
continuity tak to zni skvele!
Len Sweet Potato 711990 diky já se fakt bojím ty lékový závislosti, jsem už docela na hraně toho co beru. Profylaxi jsem měla mít už dávno.
continuity jo no, to se ti fakt nedivim...
continuity Držím palce. Tinitus je na na špagát![]()
711990 a ty to máš teď jak? Pomohla ti ta biolecba?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí