Pinot Noir jako
. Držím palce. Budete si stěžovat na tu krávu? Sorry pro utlocitné.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir oni maji casto doktori preddefinovane texty komplexniho vysetreni, aby to nemuseli porad vypisovat. Tak mozna to jen doktorka neodmazla, v kazdem pripade je to spatne,at omylem nebo schvalne.
Hlavne at se to mamince nezkomplikuje a je brzo v poradku.
Uf, vravíte, že to, že som od únavy z predošlých dní dnes prespala celé popoludnie, ma zachránilo od ďalších problémov?
Hrozné! Ja by som sa asi hrnula na vyšetrenie ešte niekde inde, ale možno mama už nevládze. Hlavne držím palce, aby to dobre dopadlo!!!
continuity dá se to nějak reklamovat?
Pinot Noir Za takovou "péči" bych mamince doporučila doktorku na rozloučenou políbit - tvářičkou na tvářičku ![]()
Tabea teoreticky da, přes pojišťovnu. ale natahuj se s vlastním doktorem, když jseš ráda, že vůbec nějakého seženeš. Toho minulého bych asi mohla, ale vůbec se mi do toho nechce.
Děkuji všem za účast. Antivirotika mámě předepsala už obvoďačka. Stěžovat si určitě nebude, vůbec není ten typ, já jsem od nich 300 km daleko, ale vím, že by ani nechtěla, abych to řešila. Nejvíc ji dožrala ta obézní postava. ![]()
slnieckopůjde určitě ke svému internistovi, víš co, já myslím, že to s tím oparem ani nesouviselo, má problémy se srdcem a oběhem dlouhodobě plus vrozenou vadu srdce, má kolísavý tlak a extrémně vysoký tep, takže bere léky zpomalující tep, ty ale zároveň snižují tlak, někdy do hodnot, kdy se pomalu nepostaví na nohy. No a bolest hlavy je její věrný průvodce, měla v dětství zánět mozkových blan a od té doby ji hlava bolí často. Když jsem s ní mluvila před touto epizodou, hlava ji trochu bolela a myslím, že stres z toho, jestli to už je ta bolest, o které mluvila doktorka, nebo bolest pro ni běžná, sehrál roli.
Bojím se o ni, ale snažím se nepropadat panice.
Ještě je teda blbé, že má jít za měsíc na operaci haluxu, na kterou čeká půl roku, ta je teď v ohrožení.
Starší dítě je extrémní bolestinek, ale teď s tou chorobou to nehezky vygradovalo a musím se fakt občas udržet abych na ni nebyla neprijemna![]()
Pinot Noir no tyjo! Doktoři jsou občas neskuteční ![]()
Držím mamince palce, ať se co nejvíc šetří, pásák je sviňa.
Máte někdo zkušenost s očkováním proti pásovému oparu? Docela o tom uvažuju, jen mám trochu obavy, jestli tam není nějaká nepříjemná reakce.
Kokoska to je součást očkování proti neštovicím nebo je to jiná vakcína?
Kokoska měla jsem asi třikrát pásový opar, nijak významně mě to nebolelo . Pokaždé na stejném místě , pravá půlka zadku, asi tak velikostně dlaně . Ale nepříjemné to bylo. Šla jsem na očkování, zaplatila 2 800,- a je to jen na rok. Pak už jsem se na to vyprdla. Nechce se mi to absolvovat každý rok. Stačí mi chřipka. A důvod nejsou peníze .
Kdybych to měla jako Pinot maminka, určitě bych zvolila očkování.
Tak Betty to podle mě ale bohuzel člověk nikdy neví, moje babička to měla přes dlaň, skončila v nemocnici a hybnost ruky už se nikdy pořádně nevrátila
ale je to teda blby, jestli je to jen na rok
Zrovna včera jsem si to googlila, už se očkuje neživou vakcínou Shingrix, dvě davky. Vydrží to cca 10 let. Je nová,takže delší data asi nejsou.
Kokoska Pro dospělé je jiná vakcína než dětská proti neštovicím. Výhledově na ni půjdu, i kdyby to bylo jenom na rok. Už jsem pásový opar měla a ta vakcína by měla chránit, abych ho nedostala znova. Moje mamka ho měla a ochrnula jí po něm polovina obličeje, víceméně to zrehabilitovala, ale trvalo to rok a má nějaké trvalé následky. Pro mě je to dost strašák. Proto i naše kluky očkuju proti neštovicím.
continuity to by bylo dobry. Pristi tyden jdu na prevenci, poptam se.
Tak Betty Potrefenáhusa ja jsem prave v okoli vloni mela dva hnusny pripady, oba starsi lidi, jeden se z toho dostaval asi pul roku. A ne ze by to byl nejaky vechytek, chlap sice neco pres 70, ale akcni a v kondici.
Myrtila ja jsem nestovice mela, takze ten virus nekde v sobe mam. Zajimave je, ze opar na rtech, i kdyz je to jiny virus, mivam od tech prodelanych nestovic, driv ne.
Pro úplnost , neštovice jsem měla , opar na rtu nikdy v životě .
Pardon, musím si opětulevit. Dnes u nás byly pečovatelky, domluvit se na termínech "návštěv". Obě byly velmi milé, vstřícné. Maminka je odmítla, nepodepsala souhlas, takže nic. Jsem už na prášky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí