Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 22:44

Karja já myslím, že ta doba ochrany se pořád prodlužuje, jak získáváme další data. Ale na doživotí to nebude ani u těch dětí, to není snad žádné očkování.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:45

whiskas a teda posielam s maminkou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 22:45

Mohučanka jasný!

Muž je měl jako novorozeně, prý možná tři pupínky, jeho praktická říkala, že v těchto případech je ta ochrana velmi malá a hnala ho očkovat.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. března 2025 00:56

Pinot Noir veľmi držím palce

Online letfenixa
10906 příspěvků moje polička 08. března 2025 01:48

Kokoska ale na rtg nič nebolo vidno.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 08. března 2025 08:30

Mrakoplas no to jsem si taky říkala, že trvale a to mám stále tu stejnou hygienicku.

Jenže tam na rtg byl vidět zubní kámen pod dásní, jinak nemám žádné problémy. Taky čistím jak to jde, nová hygienistka mi držela přednášku a byla dost zaskočená, když jsem ji řekla, že jsem za těch 15 let nešla spát jediný večer bez vyčištěných zubů. 

Ta původní říkala, že je to i složením slin, u nás jsme chodili celá rodina spolu na dvě hodiny, přičemž půlku času ji zaberu vzdy já. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 08. března 2025 08:32

uz tri tydny jsem na hromade, minuly tyden jsem si nechala napsat neschopenku, nejak jsem se vykuryrovala a po tydnu v praci jsem zas v pasti, ja uz na to fakt dlabu, takze opet vikend v posteli a doufani, ze se do pondelka nejak zmatorim, v opacnem pripade dalsi neschopenka, v praci horixdulezitej projekt za kterej se citim zodpovedna

sport samoze 0 uz tri tydny, jakykoliv narocnejsi pohyb mi rozbusi srdce.. nejhorsi je ze v praci nemuzu jen tak nejak solichat, ze nych si rekla hodim se do klidu a pojedu na pul plynu. takze asi zase neschopenka, no citim se nejen nemocna ale i pod psa :D

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 08. března 2025 08:36

letfenixa a jak se teda na to prislo, bolelo to?

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 08. března 2025 09:45

Lilly_Ku Uffff

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 08. března 2025 09:48

Lilly_Ku Měla jsem na konci ledna chřipku a stále ještě nejsem fit. To, co popisujete, teď slyším ze všech stran, ty nemoci se vrací, byť třeba v trochu lehčí formě, anebo se rozvine kašel. Ale člověk prostě není zdravý, cítí se vysílený. Tak ať se to zlepší.

Online Gatita
8644 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:02

Lilly_Ku myslim, ze jsi dobre udelala s tou neschopenkou. Loni jsem si ji nevzala a bylo mi nedobre snad ctvrt roku! Plouzila jsem se z prace rovnou domu, nebyla x mesicu sportovat, vynechala vsechny vanocni a podobne vecirky, nebrala jsem nikam ven deti...mela jsem drazdivy kasel a opakovane zanety dutin, kolegyne byla akorat nastvana, ze ji tam chrchlam. Vzdy kdyz jsem se vybicovala k nejake aktivite (jogging), stalo me to tri dny dovolene s teplotou v posteli. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:02

Kokoska Držím palce, to ještě jde .

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:13

whiskas jen aby to tak skutecne slo, muze se to ukazat horsi. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:24

Dnes si jedeme pro stěně, starší se tu pořád plouzi s teplotou a kašlem, mala od rana tvrdí že ji bolí hlava a hodila savli, a já se taky cítím že na mě něco leze (kupodivu, když tady se starší trávím celý týden její chorobky). Značka ideal

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:26

continuity Děkuju. Možná jsem špatně poslouchala (jak málo spím, jsem poněkud mimo). Každopádně, myslela jsem, že, když chodím na ZH, tak se eliminují ty nánosy pod dásní. Ale jasně, absolvovat to musím, protože doufám, že mi to pomůže nějak zklidnit údajně začínající paradentózu. No a to další bude také výživné. Ale, když píšeš, že to nebolí, budu se méně bát a snad nebude moc bolet ani to trhání. Jen tedy díra v puse nic moc. Pak asi bude jediné řešení zasazení implantátu, což je bohužel zdlouhavý proces.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:28

letfenixa přesně. Prý mám zuby ošetřované po staru. No, snad se to tímto vyřeší a bude chvíli klid? Nepředpokládám, že by si v nové ordinaci vymýšleli pouze práci pro práci. Asi je to fakt potřeba.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:29

Samantha Měsíční plat? To ještě jde. Já jsem se zatím dopočítala cca 2 průměrných platů a to jsem počítala jen zevrubně. Příště dostanu celkový plán. Super. :-/

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:30

Makara Děkuju :-).

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:32

Mrakoplas Sakra, díky za info. Po trhání prý dostanu Aulin, po čištění tedy beru do kabelky ibalgin. Cestovat budu naštěstí MHD.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. března 2025 10:35

Mrakoplas Děkuju, to je další věc, že vzhledem k situaci s mámou mám mininum času. Jsem ráda, že jakž takž stíhám termíny v práci a ještě ta patálie se zubama,která bude myslím časově náročná. No, jak říkával můj tatínek, "ono to nějak dopadne ...".