Karja Díky. Obavám se, že je stále prostor pro "vylepšení" - a trochu se toho děsím.
Stěžovací vlákno
Kokoska Neboj, bude to dobré ![]()
.
Kokoska nie. Opravila mi všetky koreňove výplne a potom sa pustila do stoličiek z amalganu, na ktorých videla odtlačky prstov starej zubárky, z čoho v podstate omdlela, a všade boli kazy, tak postupne prešla všetky amalgany a všetky boli podkazene (ja si nedávam injekcie od bolesti pri takýchto opravách, tak vždy pri vrtani som cítila tú špecifickú bolesť).
whiskas u mňa si to naozaj nevymyslala, stav chrupu mám teraz neporovnateľny, ku starej zubarke som chodila ako na klavír.
Lilly_Ku tie choroby sú svine ![]()
Mne tu zas malý kašle po necelom týždni kľudu.
letfenixa a to nebylo vidět na rentgenu?
Evaeva nie.
letfenixa aha. Tak to mně moc neuklidnilo. Mně občas trochu zlobí jedna plomba, občas jí cítím, ale dle rentgenu i zubařky se jí jeví v pořádku.
Samantha Měsíční plat? To ještě jde. Já jsem se zatím dopočítala cca 2 průměrných platů a to jsem počítala jen zevrubně. Příště dostanu celkový plán. Super. :-/
No, to je na jeden zub...
Evaeva taky mam u jednoho zubu otaznik uz 15 let. Na rtg neco je ale nemeni se to. Amalgamove plomby mam jeste z puberty. Zubar stale stejny, ale velmi peclivy. Nicmene taky "stara generace". Uplne se desim, az prestane ordinovat a budu muset jinam. Muzi se poslwdni rok a pul v podstate rozsypaly zuby a prosel anabazi starsi zubarka, jeji zastup, klinika My Dent, klinika Liberec a ted jsem to nevydrzela a uz je objednany k memu zubari. Proste mi prijde, ze z nej jenom tahali penize a zuby ma spis horsi.
Jos ano, já je mám taky z puberty, zlobí mně jen ta jedna. Zubařka mi to klidně předělá, ale z jejího pohledu to není třeba. My máme zubařku celkem mladou, původní zubař už neordinuje. Ale to nepoznáš, jaká ta péče je. Rtg dělá, když mi vrtala jeden kaz, vůbec to nebolelo, s dětmi to taky umí, ale jestli něco zanedbává, nemám jak poznat.
Evaeva ano, presne. Podle me je zubar taky peclivy, problemy nemam (jsem u nej pres 20let). Chodi k nemu rodice, mame drzi mustek (podle nej docasny) uz pres 30 let. On sam ma i dve atestace z paradontologie...ale mikroskop treba nema. Ja teda mam vsechny plomby povrchove, kanalky mi nikdy neosetroval. Ale samozrejme, vybavenim asi nemuze konkurovat nejake klinice a zkratka cekam, kdy ty zuby vybuchnou
.
Ja som mala v ustach viac amalganu ako skloviny. Teraz, ako to mám prerobene, s každým zubom sa vyhrala, to vyzerá, že mám pekné biele zuby.
Jos mně kanálky taky nečistili, jestli má mikroskop, netuším ![]()
letfenixa
tak to je přesné. Síla zvyku to byla i u mě. Tak snad mi alespoň dají zuby do pořádku a bude pár let pokoj.
Mám už čtvrtý den šílený kašel, bolí mě žebra, duní mi hlava... a v pondělí mám jít na jedno velmi nepříjemné vyšetření. Modlím se, aby to už přešlo, protože další termín by byl zas za čtvrt roku a to bych velmi nerada... Ach jo. Piju litry průduškových čajů, jím ACC, na noc jsem si sehnala codein. Snad to nějak dám, držte mi prosím palce.
Přijeli jsme na hory a tradá! Starší osypaný na zádech. Doufám, že se z toho nic nevyvrbí
Torrah Držím palce moc, snad to na to vyšetření vyjde.
Jen tě nechci úplně děsit, ale s tím samým ležím poctivě už týden a furt nic moc.
andulka01 no díky teda :( uvidím, prostě to musím nějak dát, neni zbytí
Torrah syn ma od pondeli taky kasel znejici jak osklive souchotiny
. Soucitim
Jinak loni jsem mela to same a sla jsem na vyrezavani osmicky z dasne. Nadopovala jsem se codeinem, Levoprontem a jeste necim (nenavadim, ale proste jsem kaslala v te dobe snad tri tydny) a tu hodinu v kresle jsem zvladla bez zakaslani. Tak drzim palce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí