Torrah držím!
Stěžovací vlákno
Jos přesně takhle to plánuju taky!
Makara díky!
Verim v silu postazovania si a zazraku. Vcera sme boli so znamymi na bicykli, zabudli si vodu, tak ich syn pil z nasich flias. Dnes lahol s crevnou virozou.
.
Ze sa zazraky stavaju a nelahneme aj my, ze?
Mrakoplas kromě víry v zázrak bych jim ještě dala něco preventivně
ale myslím, že to dostat nemusí, každý reaguje jinak, může z toho být třeba jen menší bolení břicha.
Střevní viróza říkáte. Včera jsem se radovala z přesazování kytek, stříhání malin a ostružin.
A od rána ležím jak mrcha. Přinesla jsem si to nejdpíš v pátek od maminky. Klouby, hlava, zimnice břicho. Maminka k tomu měla výraznější střevní projevy. To mě naštěstí minulo.
Venku je božsky, muž stříhá stromy, jedna z dcer se chystá na první letošní venkovní trénink s šermířema. Za starou belu to stojí.
Archivářka to mi povídej! Já se těšila na nějaký výlet do přírody, trochu uklízet jsem taky chtěla. Místo toho od středy padáme jak hrušky, dneska já, pomalu odpadává i muž, zbývá akorát starší ![]()
Evaeva no oni to mozno daju ale padnem ja! Preventivne som nam vsetkym dala enterol, nic ine mi nenapada. Uz len to modlenie ![]()
A vsetkym chorym zelam skore uzdravenie ![]()
Teď toho zase lítá. Ja jsem se dva týdny dostávala z chřipky a teď, když jsem se konečně začala cítit jako člověk, tak mám opět rýmu a střevní potíže included. Nemusím ani dodávat, že jsme na víkendu bez dětí na druhém konci republiky, takže první cesta před výletem byla do dr. Maxe pro Smectu![]()
monis to je ale vážně smůla ![]()
Taka blbost, ale pustila som sa konecne so upratovania papierov a v polovici ma to samozrejme prestalo bavit. Tak tu teraz sedim zufala nad hromadou papierov rozhadzanych cez pol izby a mam chut to smarit do kosa.
Tie choroby sú strašné zlo ![]()
Mrakoplassoucítím, ja som v tom lezala včera do desiatej. Muž mi upratal jeden papier, do svojej krabice, tak to bolo trochu napínavé.
continuity dakujem. Ja som to nerobila 5 rokov
tak si vies predstavit ako to vyzera.
Si tady zas postěžuju na haranty... resp. jen na Olivera (a jeho ctěný rodiče)! Přišli zas na oběd, já konzultovala předem co jim předložit, a prošlo rizoto. Oukej, plácám se tady s rizotem, ani jsem pořádně nedospala páč jsou zvyklý obědvat v pravý poledne... milostpán nadšenej, mladej taky chválil, Adéla jedla spokojeně... a ten malej mizera si vyžádal malou dezertní vidličku, že se mu s ní jako líp jí - no prdlačku, vyjídal s ní jen vlákýnka nastrouhanýho sýra svrchu: kdyby totiž měl větší příbor tak hrozí nebezpečí polknutí zrnka rýže nebo nedejbože dokonce kousku (kuřecího) masa! Prudký jed!
Po půl hodině toho nechutnýho šťourání ho tatík vykázal od stolu... aby mi poté dal odborný výklad stran Oliverova nechutenství, že s tím má nějaký problémy anžto se bojí kdyby se přejedl (ha ha) tak že se pozvrací, a že se toho zvracení bojí víc než čerta s ďáblem. Prej jsou v týdnu objednaný k psychologovi.
Se z těch rodičů pominu, protože z kluka udělaj buď uzlíček nervů nebo nesnesitelnýho spratka (toho budou ve škole fakt milovat). Je totiž zajímavý, že tak za hodinu (kdy pan otec samozřejmě vyměknul) sežral ten malej citlivej tvoreček tři koblihy s nutelou na posezení, aniž by se jen na vteřinu trápil pomyšlením na zvracení.
Bych je roztrhla všechny.
barbucha Asi ti to moc nepomůže, ale nech to plavat, oni jsou rodiče.
barbucha možná mu po rizotu někdy nebylo dobře, vadí mu maso zamíchané v rýži,... To, že pak sežere tři koblihy, mně nepřekvapuje, vždyť je to něco úplně jinýho. (Byť bych to svému dítěti nedovolila, kdyby nesnědl "něco pořádného", třeba chleba se sýrem.)
barbucha prave jsi popsala chovani velke vasti predskolnich deti. Moje vcerejsi rizoto dopadlo uplne stejne. Taky ho pokazde ji jen malou vidlickou a vybira syr. Takze nakonec jsem to do nej nacpala jako do husy ja, behem pohadky a s pohruzkou, ze ji jinak vypnu. A jeste jsem musela vyndat veskerou cuketu. Priste ji oloupu, protoze tyhle casti samozrejme v jidle nepozna.
Ale behem Stedrovecerni vecere u tchyne jedl jen hroznove vino. Nedelala bych zavery. Ja nejdla taky vubec v jeho veku ![]()
Jos moje děti jedí rizoto odděleně - na půlce talíře rýže, na druhé zelenina, sýr v mističce vedle. Masové by jedl asi jen muž, já bych se v něm rýpala stejně jako Oliver ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí