viktorka_od splavu přesně, je to o zlomenej zub, plus mi teda přijde extra nechutný koukat u kávy na lidi plivající pecky a ocucaný pecky na talířku.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Lenosti kuchařky. Tak to je přesný
Na vypeckování třešní i obírání kuřete musím mít náladu. Jinak si raději namažu chleba
Pinot Noir to samy ty kosti v omacce. nechutny. navic mi vadi kdyz nevidim, co jim, a to bych rekla vadi kazdymu. btw takovy pobyty ve tme- docela by se mi to i libilo. ovsem k jidlu by mi museli roznout!![]()
Pinot Noir Allysa a KFC jíte? ![]()
viktorka_od splavu mne to u kuřete nevadi. Nepotrebuju to rozpitvavat, kost ohlodám az na kost i s kloubem, mne vadí, ze to nejde příborem pořádně ohlodat, zvlášť ve společnosti
andulka01KFC s kostmi jsem v životě neměla. Já teda nemám ráda ani ty stripsy bez kostí. Nejradši mám Twister s hallumi
Tak vidim, ze az tak desny stravnik nejsem. KFC muzu, tchyne nekdy podobne obaluje kusy kurete. Rizek radsi z krkovice nez kotlety a pecky v bublanine mi vubec nevadi. Kez by mi ji nekdo upekl
. Ale zase ze vseho vybiram houby a kusy speku
A prave jedine maso, co syn moc rad ji je to, co okusuje z kosti. Nejradsi ma kridylka, dava si i male kloubky. A pak s tatinkem obiraji veprove koleno a nozicky, hlavne tu kuzi. Me je z toho blivno, ale dikybohu ze to ji!
andulka01 jím, ale jen qurito, nebo jak se to jmenuje. Nic obaleného s kostmi nejím, křídla nejím na žádný způsob, ty se u nás dávají do vývaru.
Ale i tak jen v nouzi, jsem tým Mekáč.![]()
Pinot Noir já mám v mekáči fakt problém si vybrat. Kluci samozřejmě když už fast food, tak chtějí tam![]()
Pinot Noir mekac nesnasim
. Hrozne mi tam nechutna, tak akorat hranolky. A to byl the Founder babiccin prastryc, ale ani vzdalene pribuzenstvi me k lasce k mekaci nedovedlo ![]()
Evaeva já nemám problém si vybrat, vždycky vezmu to největší a nejkaloričtější v nabídce. ![]()
V McCaffee si vyberu, Latte ![]()
Jinak tu oblibu moc nechápu. Děti to mají rádi, ale uz vi, že musí ukecat muže.
Tuhle jsem měla vyhlídkou fakt dobrou hospodu u dálnice, akorát tam bylo zavřeno. Na(ne)štěstí byl na tom samém odpočívadle mekáč.
Potrefenáhusamne to maso u kosti nechutna. snim ho, ale nepochutnam si. natoz kdybych kousla do toho kloubu![]()
mekac ani kfc nejim (jako v nouzi to do sebe nasoukam ale nechutna mi to) v mekaci mam rada akorat cokoladovou susenku![]()
ja jsem teda stravnik asi extremne spatnej jak tak koukam, ale pritom jim vlastne vsecko - jen to musi byt spravne zpracovany. jako dite jsem byla fakt hrozna nezerka, dnes jsem ultra zerka:-) ale vsecko az kdyz jsem se to naucila uvarit, pak jsem si oblibila i ruzne driv odmitane suroviny
continuity Treba mekac holky přejde. Naše uz tam nechodí. Jen kdyz jde celá parta, kde jsou i kluci, kteří chtějí jen tam.
Ja v nouzi /většinou na cestě v autě/ u mekace salát s masem nebo tortillu / tam se jmenuje nejak jinak/, ale klidně i hranolky. Ač jinak burgry mam ráda, tak jejich ne.
Pinot Noirmně nechutnají ty masové věci, v KFC mají ten vege Twister a ten mám fakt ráda.
continuity akorát že kafem se nenajíš
my tam chodíme výhradně po cestě na zahraniční dovolenou, když jedeme daleko a chceme to rychle vyřídit. Výhoda je, že u dálnice tam bývá i nějaké to hřiště nebo něco. Ale je to fakt jen kvůli dětem, doufám, že až povyrostou, budeme to řešit líp.
Evaeva my tam naopak zastavujeme, když děti usnou v autě ![]()
Potrefenáhusa naši se vzbudí i v koloně, natož kdybysme zastavili. Plus teda stejně musíme nakrmit hlavně ty děti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí