Karja slaninu krupavou, skvarky, uzeny.. miluju. ovsem mekac vubec, to nema nic spolecnyho![]()
Stěžovací vlákno
Kan můj smažený kapr kosti nemá.
A když tu padla ta majonéza - tak tu taky miluju. ![]()
Pinot Noir a kdyz je rec o majoneze... chlebicky. kdykoliv a v jakymkoliv mnozstvi![]()
viktorka_od splavu Mňam!
Teda, osobně bych ze všech rautů atd. vyřadila chlebíček s ruským vejcem. Mám ho ráda, ale nejde nějak inteligentně sníst.
Majonéza ano, chlebíček ne
viktorka_od splavuchlebíčky, majonézové saláty, pomazánky, paštiky, tuňák ve vlastní šťávě ani za zlaté prase. Neskutečně mi tyhle věci smrdí. Kupované i domácí.
Pinot Noir a kdyz je rec o majoneze... chlebicky. kdykoliv a v jakymkoliv mnozstvi
mám to stejně, nejlepší dort je chlebíček ![]()
Chlebíčky, oschlé chlebíčky... ![]()
Kromě toho s vejcem.
Majonéza pokud možno nikdy a nikde!
Říkal tady někdo chlebíčky?
Sweet Potato chlebíček bez majonézy je ale zločin!
Pinot Noir Chopte se mě, pochopové!
Teď bych si dala játra na červeným víně, zajedla to chlebíčky s vajíčkem a nakonec skočila do mekace. Amen.
Sweet Potato já jsem s tebou. Klasické chlebíčky se salátem jsem nikdy nepochopila. U nás se dělaly s máslem, šunkou, sýrem... tak to ještě ujde, i když třeba vajíčko s okurkou a kečupem mi přijde zbytečný. Ráda mám takové ty "modernější", třeba s mozzarellou nebo řepou
Evaeva panebože, kdo by dal na chlebíček kečup?!
A "s máslem, šunkou a sýrem", tomu neříkám chlebíček, ale snídaně. ![]()
Jinak nejradši mám chlebíček s rostbeefem a klasický šunkový s pochoutkovým nebo pařížským salátem.
Pinot Noir pod šunkou jedině bramborovej!
Muj muž miluje tatarku a všechno mícha dohromady (ble), když jsme spolu byli někdy zkraje v ikee a do bramborový kaše si ZAMÍCHAL kečup a majonézu, myslela jsem, že sklapnu kufry
fakt podle me dělám dobrou a kdyz to vidim doma, tak u toho fakt trpim
i detem mícha krupicovou kaši (ble, nikdy nemíchat! ) do nešedlý kejdy
Potrefenáhusa to ne, bramborovej ne, je tam už pečivo, na co zemáky?
Raduza
jatra jsem ted dojedla, chlebicek a mekac bude muset pockat na zitra![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí