Já teda nutne budu muset udělat ty játra na cibulce, mňam. Mekáč nebo KFC jsou pro mě vyloženě dálniční jídla, na dlouhé cestě si to vyloženě vychutnám, ale třeba objednat si to domů by mě vůbec nenapadlo. A jeste bude muset bejt ten párek, mňam, ale jedině s hořčicí a to pokud možno kremžskou![]()
Stěžovací vlákno
Jo a zmloulam tady v hotelu grahamovej rohlík se šunkou a hraskovymi microgreens
. Hotelová restaurace zavřená, jsem na nohou od sedmi a nikam jinam uz nejdu. Játra bych si dala.
Kan krásný srdíčka
mňam
continuity krásně jsi to vrátila do tématu :-) hotelová restaurace zavřená? To by mě teda taky dožralo.
Evaeva neviem ako u continuity, ale u nás v rodine sa robili chlebíčky s maslom, šunkou/salámou, syrom, vajíčkom a kyslou uhorkou. So zemiakovým či iným šalátom nikdy.
K vajíčkam, mám rada praženicu, omeletu. Vajíčka varené na tvrdo som začala jesť až ako dospelá, predtým mi to nechutilo, vajíčka na mäkko a volské oko nezjem. Tekutý žĺtok nezvládam.
dorota já tekutý žloutek úplně miluju. Krémové pórkové rizoto se zastřeným vejcem, to bych si dala hned!
Chlebicky jedine s bramborovym salatem! KFC jsem mela 2x a pokazde mi z toho nebylo dobre, Mekac muzu, ale spis vyjimecne. A pod michana vajicka davam restovany porek, z dua kecup-tatarka davam prednost tatarce. A ted o mne vite vsechno ![]()
dorota tuna přídeš do lahodok a maju trebars 20 druhov, obsypané vsetkym možným. Takyto chlebickovy experti su už asi len Dani a este Švedi. Tam mají to pečivo len na to, aby se malo kam navršit to ostatne jedlo.
Evaeva Míchaná vajíčka bez ničeho, ani cibule, ani špek, ani nic! Leda šnitlik nahoru.
Sweet Potato špek mně vůbec nenapadl, to samozřejmě nikdy ![]()
andulka01 to jsem spíš čekala, tak jsem si koupila alespoň ty rohlíky.
Ještě bych měla udělat Duolingo, žehlit a cvičit.
No uvidíme.
U nás se dělají chlebíčky s rybičkovou pomazánkou ![]()
Jinak kupované chlebíčky jsem měla poprvé v životě vloni, to je teda spíš asi do přiznání, tady z brněnské vyhlášené chlebíčkárny, a byly výborné, občas si tam od té doby zajdeme.
Můj vztah k nim je teda podobný jako k zákuskům, buď si dám nějaký opravdu vynikající, nebo si nedám nic, i když mi chutnají, zas tak moc je k životu nepotřebuju.
continuity Žehlit v hotelu?
Sweet Potato co jsem tak zjistila, zehlime všichni. ![]()
Teď by mi to už do rána nikdo nevyzehlil a jeden kus stojí 15 ecek, potřebuji tak 5. Pokud jsem tady vzbudila dojem, že jsem Rotschildova nevěsta, tak se omlouvám, ale není tomu tak. ![]()
continuity To nee. Až teď mi došlo, že vlastně žehlička na pokojích někdy bývá, žes ji nevlekla v kufru.
Sweet Potato v tech hotelích pro obchoďáky bývá více méně vždy, když už ne na pokoji, je tam alespoň místo, kde to jde vyzehlit (to jsem teda zažila akorát v Budapešti a nadávala jsem jak špaček, protože v tom kamrliku nebyl žádný háček a netekla tam voda).
continuity Tak ať se tam hlavně dobře vyspíš.
diky, sem jezdím pravidelně, postýlky mají fajn.
Akorát jsem většinou vyfasla upgrade s výhledem a teď mám dvorek. Procvičovala jsem v recepci němčinu, tak mi to možná i vysvětlila a akorát nevím.
Evaeva Míchaná vajíčka bez ničeho, ani cibule, ani špek, ani nic! Leda šnitlik nahoru.
Míchaný vajíčka musej bejt na cibulce (mladý)! Jo a stříknout do nich trochu mlíka, ať je to hedvábný! ![]()
Jinak kupované chlebíčky jsem měla poprvé v životě vloni, to je teda spíš asi do přiznání, tady z brněnské vyhlášené chlebíčkárny, a byly výborné, občas si tam od té doby zajdeme.
Chlebíčky kupuju u nás v místní pekárně, mají vynikající a čerstvý... což mi připomíná zítřejší povinnost a zase si zaskuhrám - budeme zejtra malovat (zaplaťpámbu jen obývák), takže jsme dovyklidili cimru a odpadli. Hrůza děs. Už si nikdy nekoupím ani jedinou knihu, tak přísahám!!
Pro chlebíčky pro malíře (i pro nás) hned ráno skočím, jsem si i budík nastavila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí