Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. března 2025 03:42
Reakce na Pinot Noir:

Jinak nejradši mám chlebíček s rostbeefem a klasický šunkový s pochoutkovým nebo pařížským salátem.

​To mi pripomina, v bufetu v Thomayerove nemocnici pry mivali vyborne roastbeefove chlebicky. Tatinek tam na ne chodil, kdyz tam jezdil na chemoterapii. Oni si ho tam ze zacatku nechavali dva-tri dny, takze si jich uzil. Vzdycky mi o nich pri nedelnim videohovoru nadsene vypravel. Byl velmi zklaman, kdyz mu primar rekl, ze chemo snasi dobre, takze na ni muze dojizdet ambulantne! Kdyz ho tam privezli v terminalnim stadiu, tak mi jeste v sobotu vecer do telefonu rikal, ze mu pres den nebylo dvakrat, ale ze uz je mu lip (to proto, ze byl chudak nadopovany morfinem), a ze se tesi, jak zitra vstane a zajde si do "buface" na chlebicek. Ale zadne zitra uz nebylo, protoze v nedeli rano se uz neprobudil, a odpoledne zemrel.

Az prijedu do Prahy, chci se tam zajit podivat, jestli je jeste maji, a dat si na jeho pocest  

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. března 2025 03:44

Jinak do statistiky uvadim, ze ja mam chlebicky rada uplne se vsim - maslo, salat, pomazanky - vsechno beru!

Akorat sundavam platek nakladane okurky. 

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 12. března 2025 04:24

Míchaná vajíčka dělám taky bez ničeho, nejdriv opatrně udělat bílky, aby se nepoškodily žloutky, a ty zamíchat až nakonec, aby nebyly bílky nedodělaný a žloutky vysušeny

na chlebíček kyselou okurku jedině

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 12. března 2025 04:25

MP Marge v thomayerce mají myslim libeřské lahůdky, jejich roastbifovy chlebíček taky kupujeme

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 12. března 2025 06:40
Reakce na barbucha:

​Chlebíčky kupuju u nás v místní pekárně, mají vynikající a čerstvý... což mi připomíná zítřejší povinnost a zase si zaskuhrám - budeme zejtra malovat (zaplaťpámbu jen obývák), takže jsme dovyklidili cimru a odpadli. Hrůza děs. Už si nikdy nekoupím ani jedinou knihu, tak přísahám!!

Pro chlebíčky pro malíře (i pro nás) hned ráno skočím, jsem si i budík nastavila

​Teda okamžitě mi naskočila Taková normání rodinka:

Malíři? Vajíčko?

Vajíčko? Malíři? Pro toho mám svíčkovou, vajíčko je pro nás.

Ještě že u barbucha se malíř spokojí s chlebíčkem.

Čímž tu nechci rozjet debatu o podstrojování řemeslníkům

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:09
Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:26

Když jsem na pracovišti na Starém Městě, tak si na oběd zásadně chodím do Sisters ve Spálené na chlebíčky, jejich jsou moje nejoblíbenější. Ale libeřské mám taky ráda!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 07:48

Potrefenáhusa u brány jsou libeřskéjestli je ještě nějaký nemocniční bufet někde uvnitř, to nevím.

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:17

Človek hladujuci od večera, si rano v čakárni pred odbermi otvorí Parfu a tu samé jedlo.

Normalne ste na vytočili, toľko jedál. Chlebíčky by som si dala, tie so šalátom milujem, asi aj kuracia pečienka by šla. 

Na praženicu si nedavam nič, len rohlík k nej a vlastne ešte horčicu k tomu. 

Mekac, KFC, ani nič podobné nemám rada, jediné čo si dám keď už musím tam byť, zmrzlinu v mekaci , tú s lentilkami.

A keď pridem domov, idem robiť lasagne, mám mleté hovädzie. Tak!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:18
Reakce na Pinot Noir:

999 já to nebyla, by mi huba upadla! Já nerada ten kečup. 

mekac nerada, o karbanatek / mlety obecne nestojim, navic korunovany tou mekkou houskou. Pecivo ma krupat!

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:25

moora hlavně je ta houska sladká 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:26

Chlebíčky by měly být zapsaný na seznam UNESCO jako nehmotné kulturní dědictví.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:33

Já miluju chlebíčky, když jsou čerstvé, chutnají mi jakékoliv. Co nesnáším, jsou obírači, kteří vypreparuji papírku, vajíčko, okurku a nechají to válet na podnose, mám kolegyni frfňu a je to na ránu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 08:40

moora já mám burger ráda. Ale to, co nabízí mekáč, nemá s dobrým burgerem nic společného.

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:42

bram jak jako, nehmotné? chlebíček je přece hmotný!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:08

RoSa a kdyby jenom to! snim jeden priberu dve!(kila;-)

49376 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:09
Reakce na Evaeva:

moora já mám burger ráda. Ale to, co nabízí mekáč, nemá s dobrým burgerem nic společného.

stejne jako hranolky. mam rada ty "opravdicky" z brambor, mekacovy jsou humus

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:10

RoSa ale jenom chvilku :) Aspoň u nás teda.

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:19

Já dělám míchaný vajíčka bez cibulky a s kmínem! A někdy v sezóně opeču na másle nakrájený ředkvičky a přes to ty vajíčka. 

49376 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:25

myslim si budu muset udelat o vikendu michany vajicka

(mam rada bez niceho i s ledascim, ty redkvicky jsem uplne zapomnela ale taky znam!Aranel 

hlavne se musi delat pomalu aby nebyly srazeny