Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:43

Potrefenáhusa už jsem si taky zvykla (bodejť by ne, za čtvrt století), ale taky jsem měla o vztahu pochybnosti, když jsem zjistila, že muž si dává kečup do míchaných vajíček! Já se se*u s cibulkou do zlatova, správnou konzistencí vajíček a on to zaleje kečupem?! 

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:44

Pinot Noir ja jedine bramborovej, jiny nerada 

711990z mekace je nejlepsi ta koprová okurka

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:47

Pinot Noir Ty mě překvapuješ s tou majonézou :-). Já ji miluju a nějak podvědomě mám zafixováno, že ty jsi vždycky psala fuj majonéza :-). Tak to byla možná Sweet Potato :-).

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:48

Pinot Noir mno....taky zalejvam (ale nemíchám!!!!!) 

to jsou fakt zkousky, no 

když jsme byli poprvy u tchyne na nějakým obědě a na stole byla jenom majonéza, tak se zeptal po kečupu (pro me) a ona tak zděšeně řekla "no dovol..."

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:51

711990vzpomněla jsem si na moudro mistra Babici, že tvrdé játro není tak dobré jako měkké játro, tak doufám, že ses tím řídila

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:52

999 já to nebyla, by mi huba upadla! Já nerada ten kečup. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:58

Pinot Noirjá kečup taky nerada. Jen k vídeňským parkům si míchám kecup Heinz a tatarku

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:00

Karja slaninu krupavou, skvarky, uzeny.. miluju. ovsem mekac vubec, to nema nic spolecnyho

​To má společnýho především kalorie:D

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:02

Játra jím, domácí škvarky taky, slaninu od dobrého řezníka si dám, ale KFC nebo McDonalds, to bych fakt nedala, ani kdybych to mohla :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 20:06

Pinot Noir kečup na vajíčko, ne? U nás se tomu moc neholdovalo, ale tchýně to tak dělá.

Od snídaně se to liší vekou, vajíčkem a tou úpravou, takové ty trychtýřky si ráno nedělám

S roasbeefem řadím mezi ty modernější. Já mám ráda i různé pomazánky, mrkvovou, rybičkovou, z hrášku, avokáda, ale to si člověk pod pojmem chlebíček moc nepředstaví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 20:09

Pinot Noir míchaná vajíčka jedině bez cibule. Ale dobrý je do nich třeba jogurt, to už je teda spíš variace na pomazánku.

A představ si, že muž vajíčka takhle samotná nejí vůbec, vařená, míchaná, volské oko, nic. Jedině jako součást těsta.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:10

Játra na všechny způsoby, babiččiny plíčky na smetaně a kachní srdíčka. 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:10

Malvin k párkům radši hořčici. Ty jím teda tak jednou do roka, vždycky pod vlivem nějaké pivní sešlosti. Ale jinak souhlasím, k párku si v případě nouze kečup umím představit. Ale třeba k hranolkům vůbec, to mi absolutně chuťově neladí. 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:12

Evaeva taky máme jednoho takovýho v rodině! Chlap jak hora, ale v životě by nesnědl vejce. A ještě teda vařené brambory, z těch se mu taky navaluje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 20:16

Pinot Noir tak ony ty vajíčka mají takovou specifickou strukturu, něco jako houby, to taky každý nesnese. Ale je to škoda, je to rychlá večeře. Ale teď už je teda nejí ani jeden syn, mladší pouze míchaná nebo žloutek a mimino jen maskovaná. Od něj to nemají, tak je to asi dědičné

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:19

Vztah k chlebíčkům považuji za jeden ze zásadních Česko Slovenských kulturních rozdílů.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:21

Já teda nutne budu muset udělat ty játra na cibulce,  mňam. Mekáč nebo KFC jsou pro mě vyloženě dálniční jídla, na dlouhé cestě si to vyloženě vychutnám, ale třeba objednat si to domů by mě vůbec nenapadlo. A jeste bude muset bejt ten párek,  mňam, ale jedině s hořčicí a to pokud možno kremžskou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 20:21

continuitySlováci jsou asi spíš na krájené uzeniny s sýry, co? To já asi taky

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 11. března 2025 20:21

Já teda nutne budu muset udělat ty játra na cibulce,  mňam. Mekáč nebo KFC jsou pro mě vyloženě dálniční jídla, na dlouhé cestě si to vyloženě vychutnám, ale třeba objednat si to domů by mě vůbec nenapadlo. A jeste bude muset bejt ten párek,  mňam, ale jedině s hořčicí a to pokud možno kremžskou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 20:21

continuitySlováci jsou asi spíš na krájené uzeniny s sýry, co? To já asi taky