Mekac, KFC, dorty, zákusky, tatarka, majolka, kečup, vajíčka na jakýkoliv způsob, všechno beru ![]()
Stěžovací vlákno
Ano , ředkvičky pod vajíčka dělala už moje maminka. Někdy si je udělám i teď , ale nikdo to nechápe .
dzizisketa Sisters jsou boží! Ale echt klasika má taky něco do sebe. Takový ten poctivě jedovatý chlebíček v divadelních bufetech, mňam.
Tak Betty já to teda nechápu, ale ředkvičky na plátky na chleba s máslem nebo i nastrouhat, to bych si dala![]()
Ředkvičky pod vajíčka neznám, to vyzkouším. Trochu se teda bojím. Teplé ředkvičky, hm, to jsem ještě nejedla.
Majonézu mám ráda, ale je to vždycky risk, jaka bude v těch chlebíčkách. Někdy z majonézy cítím rybinu.
notna ja rybinu citim z řepkového oleje, tak možná?
Muž má z mekace nejradši jahodový shake, to se přiznám, že prijde jako nejhorsi kentus mne, to radši hranolky a nekterej z těch dražších burgeru
ale asi na uplne prvnim rande jsme se sesli v neděli dopoledne na hradčanský a kdyz jsem přicházela, sedel v Ječmínkovi, nebo co to tam je, a tlačil narychlo dva chlebíčky, tak to jsem si rikala, ze to možná půjde ![]()
zacit tenkrat tou bramborovou kaší, smíchanou s kečupem a majonézou, tak nevim nevím, jak by to dopadlo ![]()
Ty ředkvičky když se víc podusím a s tymianem tak chutnají trochu jako houby. Mňam.
Ale v Ječmínkovi zrovna nemaj nic dobrýho. V McDonaldu jsem teda už dlooouho nebyla, ale myslím, že hranolky a ta obyč zmrzlina jsou takový - neurazí, nenadchne. Když je hlad...
Tastycheese, malé hranolky a malá kola je moje celkem častá záchrana.
Sweet Potato Já HappyMeal v největší nouzi někde na dálnici jednou za uherák a stěžuju si na hračky, za dob robátka to byly kloubové postavičky z pohádek a teď strašný hnusy.
Já mívala na mekáč často chuť v prvním těhotenství, a blbé bylo, že jsem ho tehdy měla blízko z práce.
McDonalds je taková jistota na cestách, hamburgr bych si tam asi nedala, ale Crispy Chicken Wrap si dám s chutí. A pak kávu a čokoládovou kostku s manželem napůl. Nebo ve Slovinsku kremšnitu (kremeš).
Človek hladujuci od večera, si rano v čakárni pred odbermi otvorí Parfu a tu samé jedlo.
Normalne ste na vytočili, toľko jedál.
já se vrátila z dovolené s pěkně roztaženým žaludkem a 2 kily navíc. Takže teď jsem si u oběda (adekvátně odlehčený) otevřela Parfu a tady toto
a to jsem schválně nelezla do Vaření
Potrefenáhusa A cítíš to z každého řepkového? Normálně ho používám. Ale jen jeden z globusu. Kdyz jsem koupila na rohlíku, tsk mi taky strašně smrděl rybinou. Ale připisovala jsem to té značce.
u těch chlebíčků je to stejné loterie, co tam daji, když to člověk nemam ozkoušené. U chlebíčku občas to někde risknu a pak jsem zklamaná. Naposledy minulý týden v divadle. Ke všemu byl i strašně suchý.
notna ne, ja to vubec testovat nechci, kupuju slunečnicovej
Kan teď jsou kartičky pokémonů, nadšení veliký ![]()
Kammila no vidíš ![]()
Já už to tu nečtu!
dzizisketa ty vypadaj báječně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí