Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2025 20:52

Tabea no jenže oktávka je normální auto, ani kombíka nepotřebuješ . Tam se nám vždycky vešlo úplně všechno pěkně pod roletku včetně vybavení na rodinou dovolenou pod stanem

Edit: ok, ten arteon vypadá dobře

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2025 20:53

711990 vždyť říkám, skoro nová

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:00

Jedničkova octavka byla výborne auto. ty motory jsou prakticky nezničitelné, znám chlapa co na tom nalital půl milionu km. Tata nám ji půjčil, pak jsme ji vraceli s 250 tis. na tachometru a ještě to za 1000 euro do bazaru prodal. 

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:03

barbucha tak jasně, do centra bez pádnýho důvodu (nebo že tam bydlí) jede snad jen magor - pochybuju teda, že si tam všichni jedou vyzvednout novou ledničku!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:04
Reakce na Evaeva:

barbucha protože na kole je to vo hubu. Možná by pomohla ta třicítka

​Protože u nás je to samej bezohlednej debil. Jak na straně řidičů, tak na straně cyklistů. Hele u zřítelnice jsem za těch 15 let viděla jedno jediný auto v pangejtu (a to nevím jak se tam octlo), žádnou bouračku, neslyším tam jediný zatroubení nebo zazvonění... žádnou gestikulaci za volantem, a můžu se navíc spolehnout, že než vůbec vstoupím na přechod, budou auta z obou stran stát jak přibitý. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:07
Reakce na RoSa:

barbucha tak jasně, do centra bez pádnýho důvodu (nebo že tam bydlí) jede snad jen magor - pochybuju teda, že si tam všichni jedou vyzvednout novou ledničku!

​Proč jenom do centra? Stačí že jedou z jednoho konce na druhej, přičemž musej přes centrum! Si pamatuju ten řev, když se uvažovalo vo zavření Malý Strany. Přičemž by to bylo víc než na místě, zrovna tam! A podívej se jak to tam teď vypadá.

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:07

continuity první oktávka měla kufr parádní! pamatuju, že jsem tam kdysi narvala starožitnou almaru - no asi na nožce visely červený trenky, že trošku vyčuhovala, ale stejně, ten kufr byl famózní!

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:10

RoSa ještě o kousek větší kufr mělo Mondeo. Docela si pamatuji ten šok, když jsme změnili auto, že to musím začít trochu pečlivěji skládat

.

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:13

barbucha tak máme tady ty tunely, ne? těma ale musí projet ohromný kvantum aut, to vidim, když se tam stane nějakej karambol nebo to zavřou, a vobjížděj to tady přes nás (asi jim to navrhne GPSka?) - jinak poklidnej kout, kde kokrhaj kohouti, to je pro nás atrakce ty fronty aut, a pro ty řidiče asi taky!

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:14

RoSajá jezdím po Praze jen když nám vyřešené parkování na obou koncích a to ještě ne vždy. Pamatuju sluzebaka na soukromé účely v první práci v ČR u Pakulu, kterého jsem nechavala v práci, protože ty zácpy na Nuselaku se prostě nedaly. Takže jsem platila daně jak debil, abych s tím jednou za dva měsíce zajela k našim. Jsem tam mohla za ty prachy létat. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:14

U nás se teď rozmohl strašnej nešvar, že lidi jezdí venčit autem. Bydlím na okraji tak to vidím, přijede borec a z auta mu vyskáčou dvě větší plemena a jdou do polí kolem rybníků. 

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:16

Kan ještě větší nešvar je venčit je a přitom řídit - tihle aspoň z toho auta vylezou!

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:21

Evaeva Jo, můj bracha si mohl v práci vybrat sluzebaka víceméně cokoliv. Říkal, že kašle na pětkovýho bavoraka, že do oktávky se mnohem líp vejde. 
Ja bych ji brala, pro německého patriota doma opět neprůchozí.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:25

continuity Mondeo kombi používaji synové jako "obytňák", když vyrazí s kamarády na trip. V případě nouze se v něm vyspi o čtyři. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:44

continuity Já jsem v práci ještě před dvěma roky jezdila s fabii z roku 2006, měla najeto přes 300 tis a to byla benzín. Škoda, že se do kufru nevlezla ani lopata. Jezdila báječně, vyřadili ji jen proto, že byla nejstarší.

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:51

brrr haha, matku o vánocích odtahovala s jejím zánovním SUV-hybridem asistenční služba (nedobitá baterie) a pan odtahovák pravil, že stejně nejlepší auto je stará benzínová Fabka!

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 17. března 2025 21:52

RoSa potvrzuji venčení za jízdy, u našich to teda dělá jenom jeden exot, ale i jeden mi na vesnici přijde dost

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2025 21:56

RoSa tohle presne delaji pohrebaci u tchanu. Jede cerne smutecni auto krokem a z okynka voditko, na jehoz konci je bigl

Offline leona mp
příspěvků moje polička 17. března 2025 21:58

Kan A proč to vadí? Když někdo bydlí na sídlišti, je otrava venčit jen mezi paneláky. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2025 22:00

Kan tohle taky delame. Treba jednou tydne jedeme za Josefuv dul, nechame auto na volnem parkovisti a jdeme se projit. At taky nechodime porad stejnou trasu. A bydlet ve meste, tak asi tahle vencime porad