Tabea no jenže oktávka je normální auto, ani kombíka nepotřebuješ . Tam se nám vždycky vešlo úplně všechno pěkně pod roletku včetně vybavení na rodinou dovolenou pod stanem ![]()
Edit: ok, ten arteon vypadá dobře ![]()
Tabea no jenže oktávka je normální auto, ani kombíka nepotřebuješ . Tam se nám vždycky vešlo úplně všechno pěkně pod roletku včetně vybavení na rodinou dovolenou pod stanem ![]()
Edit: ok, ten arteon vypadá dobře ![]()
711990 vždyť říkám, skoro nová ![]()
Jedničkova octavka byla výborne auto. ty motory jsou prakticky nezničitelné, znám chlapa co na tom nalital půl milionu km. Tata nám ji půjčil, pak jsme ji vraceli s 250 tis. na tachometru a ještě to za 1000 euro do bazaru prodal.
barbucha tak jasně, do centra bez pádnýho důvodu (nebo že tam bydlí) jede snad jen magor - pochybuju teda, že si tam všichni jedou vyzvednout novou ledničku!
barbucha protože na kole je to vo hubu. Možná by pomohla ta třicítka
Protože u nás je to samej bezohlednej debil. Jak na straně řidičů, tak na straně cyklistů. Hele u zřítelnice jsem za těch 15 let viděla jedno jediný auto v pangejtu (a to nevím jak se tam octlo), žádnou bouračku, neslyším tam jediný zatroubení nebo zazvonění... žádnou gestikulaci za volantem, a můžu se navíc spolehnout, že než vůbec vstoupím na přechod, budou auta z obou stran stát jak přibitý.
barbucha tak jasně, do centra bez pádnýho důvodu (nebo že tam bydlí) jede snad jen magor - pochybuju teda, že si tam všichni jedou vyzvednout novou ledničku!
Proč jenom do centra? Stačí že jedou z jednoho konce na druhej, přičemž musej přes centrum! Si pamatuju ten řev, když se uvažovalo vo zavření Malý Strany. Přičemž by to bylo víc než na místě, zrovna tam! A podívej se jak to tam teď vypadá.
continuity první oktávka měla kufr parádní! pamatuju, že jsem tam kdysi narvala starožitnou almaru - no asi na nožce visely červený trenky, že trošku vyčuhovala, ale stejně, ten kufr byl famózní!
RoSa ještě o kousek větší kufr mělo Mondeo. Docela si pamatuji ten šok, když jsme změnili auto, že to musím začít trochu pečlivěji skládat
.
barbucha tak máme tady ty tunely, ne? těma ale musí projet ohromný kvantum aut, to vidim, když se tam stane nějakej karambol nebo to zavřou, a vobjížděj to tady přes nás (asi jim to navrhne GPSka?) - jinak poklidnej kout, kde kokrhaj kohouti, to je pro nás atrakce ty fronty aut, a pro ty řidiče asi taky!
RoSajá jezdím po Praze jen když nám vyřešené parkování na obou koncích a to ještě ne vždy. Pamatuju sluzebaka na soukromé účely v první práci v ČR u Pakulu, kterého jsem nechavala v práci, protože ty zácpy na Nuselaku se prostě nedaly. Takže jsem platila daně jak debil, abych s tím jednou za dva měsíce zajela k našim. Jsem tam mohla za ty prachy létat.
U nás se teď rozmohl strašnej nešvar, že lidi jezdí venčit autem. Bydlím na okraji tak to vidím, přijede borec a z auta mu vyskáčou dvě větší plemena a jdou do polí kolem rybníků.
Kan ještě větší nešvar je venčit je a přitom řídit - tihle aspoň z toho auta vylezou!
Evaeva Jo, můj bracha si mohl v práci vybrat sluzebaka víceméně cokoliv. Říkal, že kašle na pětkovýho bavoraka, že do oktávky se mnohem líp vejde.
Ja bych ji brala, pro německého patriota doma opět neprůchozí. ![]()
continuity Mondeo kombi používaji synové jako "obytňák", když vyrazí s kamarády na trip. V případě nouze se v něm vyspi o čtyři.
continuity Já jsem v práci ještě před dvěma roky jezdila s fabii z roku 2006, měla najeto přes 300 tis a to byla benzín. Škoda, že se do kufru nevlezla ani lopata. Jezdila báječně, vyřadili ji jen proto, že byla nejstarší.
brrr haha, matku o vánocích odtahovala s jejím zánovním SUV-hybridem asistenční služba (nedobitá baterie) a pan odtahovák pravil, že stejně nejlepší auto je stará benzínová Fabka! ![]()
RoSa potvrzuji venčení za jízdy, u našich to teda dělá jenom jeden exot, ale i jeden mi na vesnici přijde dost![]()
RoSa tohle presne delaji pohrebaci u tchanu. Jede cerne smutecni auto krokem a z okynka voditko, na jehoz konci je bigl
.
Kan A proč to vadí? Když někdo bydlí na sídlišti, je otrava venčit jen mezi paneláky.
Kan tohle taky delame. Treba jednou tydne jedeme za Josefuv dul, nechame auto na volnem parkovisti a jdeme se projit. At taky nechodime porad stejnou trasu. A bydlet ve meste, tak asi tahle vencime porad
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.