Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 19. března 2025 16:23
Reakce na whiskas:

Tak odborné vyšetření maminky neproběhlo, neb je od pondělí v nemocnici ... .

​To je mi lito

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. března 2025 16:46
Reakce na MP Marge:

​Naprosto normalni!

Pokud odpovidaji, tak je to porad jeste dobry! Ale kdyby ses s nimi zacala hasterit a v leccem neshodovat, tak mi kdyztak zavolej  

​Moje sousedka vždycky když jí pes noruje travnik a štěká, tak na něho volá: Co tam máš? co tam máš? CO TAM MÁÁÁŠ? A můj muž ke mně: myslíš, že si myslí, že ji ten bžulda někdy odpoví?

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 19. března 2025 17:36

Kan

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 19. března 2025 17:38

MP Marge Když jsme si pořídili psa a zjišťovala jsem si, jak nejekologičtěji likvidovat jeho exkrementy, krom toho si ho vůbec nepořizovat, dočetla jsem se jako nejlepší variantu nosit domů a splachovat do wc a jen vyhazovat ten sáček, protože se zamezí produkci metanu při rozkládání exkrementu ať už na skládce nebo v přírodě. Čističky vod si prý navíc poradí i s hlísticemi a dalšími parazity. Tak kdybys chtělo být co nejvíc ohleduplná k přírodě Já tuhle variantu teda hned zavrhla

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 19. března 2025 17:42

notna Hm. To uz je trochu moc ekologicke i na me

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. března 2025 17:46

notna tak zrovna v Brně (a okolí) se ten komunální odpad vozí do spalovny, tady bych to tolik neřešila. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 17:59

Krehutka v Praze taky a skládkování se má celkově omezovat 

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 19. března 2025 18:06
Reakce na Krehutka:

notna tak zrovna v Brně (a okolí) se ten komunální odpad vozí do spalovny, tady bych to tolik neřešila. 

​Hovno hoří!

(Pardon my French, nedalo mi to 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 19. března 2025 18:10
Reakce na whiskas:

Tak odborné vyšetření maminky neproběhlo, neb je od pondělí v nemocnici ... .

​Paradoxně dobrá zpráva. Teď se nesmíš dát odbýt a žádat postupně příslušná vyšetření. Jelikož jsi nepsala, s čím je v nemocnici (doufám, že s léčitelným problémem), tak bych počkala, až se upraví primární problém, ale mezitím už sbírej sílu na debaty s doktory. Hodně štěstí a brzké uzdravení

Offline tv
4253 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:06

whiskasmyslím na tebe

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:14

MP Marge Jedna paní tady ze vsi má takové hospodářství, kousek vedle si často s dětma hrajeme a většinou slyšim "parchanti, parchanti kde zas lítáte, kam jste mi utekli". Asi dvakrát mi říkala v obchodě, "já na ně pořád křičim parchanti, ale nemyslim to na tvoje děti". 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 19:30
Offline leona mp
příspěvků moje polička 19. března 2025 19:41
Reakce na continuity:

leona mpviděla si vůbec někdy srnčí bobky?

Když to srovnávas se psím vykalem. psa nemáme, své vlastní v lese zakopavane. 

Pod skalami bývá nasráno pravidelně. To fakt chceš v tom stát, když je to zrovna nástupní bod. Platí pro čokly i pro lidi. 

​Ne. Nikdy jsem srnčí bobek neviděla,i když trávíme v lese každý víkend. Jak vypadá? A vážně, vážně se tu dohadujeme o tom, že by se psí bobek, ne na exponovaném místě, uprostřed lesa, měl nosit v batohu domů v igelitu?

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:41

Karja Parchanti říká nám všem "dětem" v rodině jeden můj vyvdaný strýček, ale říká to vyloženě láskyplně

Offline tv
4253 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:51

Myrtilajá říkám parchanti v duchu, v práci

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:52

Kokoska muhehe to mi pripomelo mladší v Pompejích, ta když zahlásí kakat, tak je průšvih na cestě, musí to být rychlá akce. A přesně se ozvala, když ke každé z toalet bylo proklatě daleko. Taky došlo na igelitak:)

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:41

tv A taky láskyplně?

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:42

rasaNori to je moje dcera. Jdeme na hriste,  na prochazku, kamkoliv, kde nejsou zachody, a najednou nutne musi a domu to nevydrzi. Takze taky sbiram a hazim do kose. Ale teda odklizim uplne vse, vcetne kapesnicku, ne jak vsichni ostatni, co to v tom krovi nechaj. Nepredpokladam, ze kapesnicky pouzivaji psi nebo srnka

Offline tv
4253 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:43
Reakce na Myrtila:

tv A taky láskyplně?

​No..jak bych to .

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:45

rasaNori to je zakonite, co nejrychleji, kdyz se to nehodi