Myrtila moje babička říkávala, když ji nastvali pravnuci ,, ti malí židáci,,. Neříkala to moc laskyplne teda, ale určitě to tam bylo:D
Stěžovací vlákno
Karja A to byla ta vaše babička, co vám říkala kurvy? ![]()
whiskas drž se a přeju hodně síly![]()
já v pátek vezu mámu do LDN, lékaři ji zakázali chodit (diabetická noha a spousta další věcí..) na jednu stranu jsem ráda, že tam jde, ale zase vím, jak se kažkou hospitalizací zhorší... ![]()
Aranel Jojo, to byla ona:D. S tou by to ted seklo, kdyby zažila ty moje děti! Ty by jí totiž určitě něco odpověděly:D
Liesel to je taky trápení, ta cukrovka zhoršuje i všechno ostatní. ![]()
Kokoska ona je teď na hraně být doma sama (s tím, že tam jezdí 2* denně pečovatelská služba a ještě na střídačku já nebo segra) a celodenní péče a každé malé zhoršení je moc znát...
Liesel jestli nesmi chodit, asi je lepsi, ze bude v nemocnici, drzim palce at to neni na dlouho a at je ji lip.
Kokoska a pak jsme ještě dlouho hledali odpadkový koš, šla jsme napřed s tím pytlikem v ruce, děti mezi mnou a mužem něco urgentne potřebovaly a já na ně zavolala že mají i tátu a že si já si nesu své ho.no a kolem šli asi podle pohledu zrovna cesi![]()
![]()
Njn, kdo nikdy nemusel "za kericek", at hodi ho... kamenem ![]()
Tak odborné vyšetření maminky neproběhlo, neb je od pondělí v nemocnici ...
.
To ale není tak špatná zpráva - využij příležitosti, ať ji vyšetřej přímo tam, pokud zdravotní stav dovolí.
Kokoska díky, v příštích 14 dnech uvidíme jak to bude dál
Vůbec nevím, do kterýho vlákna s tím. Nakonec jsem se rozhodla, že sem, protože sice ty lidi vůbec neznám, ale je to fakt situace k posr... ![]()
Ve zkratce, malá holčička potřebuje akutně transplantaci kostní dřeně. Jsou na to asi 4 týdny, vhodný dárce se zatím nenašel.
Takže běžte se všichni, co můžete, zaregistrovat, nebo přesvědčte své dospělé děti, cokoliv. Ta hranice pro registraci je myslím 18-40 let. Já registrovaná jsem už mnoho let.
Info, co dělat, je tady: https://www.darujzivot.cz/novinky/aktualne-hledame-darce-kostni-drene-pro-12-deti-a-30-dospelych
Tady mluví její tatínek: https://youtu.be/J7ovPRAQyxg?feature=shared

Anema ten příběh je smutný i dojímavý zároveň.
Takových děti jsou hromady, ale Madlenka a její táta už změnili svět, ať už to dopadne jakkoliv.
Já už jsem dávno za limitem, ale moc jí držím palce.
Kokoska Odpovídám na o tázku, co se stalo. Máma se začala chovat divně, nemohla skoro chodit, mumlala atp. No, dostala jsem strach a raději to vyřešila záchrankou, než něco zanedbat. Naštěstí je interně v pořádku (bylo mi řečeno, že u její diagnózy jsou takovéto propady možné).
Torrah Kan Děkuji a snad vše zlé, je pro něco dobré - ošetřující lékařka mi sdělila, že mamince provedou dostupná vyšetření, zvláště ta podrobná, na která by se čekalo i další měsíc, dva (což jsem původně netušila a žila jsem v domnění, že po tom plánovaném/neuskutečněném vyšetření bude vše jasné a černé na bílém).
Samantha Díky. Teď to bude hlavně o rozhodování, co dál.
whiskas udelalas dobre. Jen co ted dal, uvazuje se o nejake specialni peci?
Liesel Ach jo
, jak ti rozumím. Já teď zvažuju, co se bude dít dál a vše se ve mně pere.
Když se na situaci člověk podívá nestranně, bere to jinak, než když zapojí citové buňky. Ale z toho, co popisuješ, je aktuálně pro maminku asi lepší být v péči, kde je o ni odborně postaráno. Myslím si, že určité věci se v domácí péči zvládají velmi těžko a to i v případě, že máš dostatek času a energie - ani ta není nevyčerpatelná.
Drž se
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí