Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:10

Kokoska 

Taky mě pokaždý strašlivě, ale fakt strašlivě rozhodí, když něco nefunguje

Tohle se mi taky stalo, nešly mi dráty v jedný zdi! Pračka atd. naštěstí jo, ale stejně... povrtal se v tom tehdy otec snachy, elektrikář, a dal to celkem do pořádku... no od tý doby jsem ale stejně napnutá pokaždý.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:11

whiskas neboj, nemocnice si to vyřeší. Ona má lepší šanci kohokoliv umístit než ty. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:12

Kan O příspěvek jsem požádala, cca před měsícem, zatím se neděje nic. Ale to mě teď nepálí. Věřím, že příslušný domov si to vyřídí zrychleně . Příspěvek je totiž pro ty organizace nad rámec sumy, kterou chtějí po klientovi.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:15

barbucha muz se taky chvastal, ze se povrta. Elektrikar teda neni, ale ma elektroprumku a pry se to tam ucili. Je fakt, ze si zatim vzdycky poradil. No, pro jistotu jsem nasla cislo na elektropohotovost, cislo na clovekopohotovost si snad pamatuju

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:15

continuity Myslíš? Aby mi neřekli, tak buď kamkoli na LDN za prachy, nebo vám maminku přivezeme domů - a na to bohužel v kondici fakt není. Přinejhorším budu muset vzít tu placenou. Nechci vypadat, že na mámě šetřím, jen jsem netušila, že jsou to takové palby i za následnou péči/LDN, v podstatě shodné s pobytem v Alzheimer centru. No, vyřešit to musím. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:18

Kokoska Díky za odkaz.

A s tou elektirkou tlapkám. Máte známého elektrikáře? Ptám se vzhledem k tomu, že je pátek, to se řemeslníci shání ještě "radostněji" než ve všení den.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:20

whiskas ta pohotovost pry funguje i o vikendech. Ale co, kavovar jde, do hospody na obed kdyztak dojedem, houby zle.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:22

whiskas mámě napsali LDN v nemocnici a všechno na pojišťovnu a řešila to přímo lékařka v ordinaci, trvala bych na řešení v nemocni a na pojišťovnu, nemá každý na 30 tis měsíčně...

Tak jsme mámu odvezli do LDN a vypadá to tam dobře, personál velmi vstřícný, všude čisto a klid. Jen jsme nevzali vlastní ručník, vše ostatní dostanou, ale ručník ne .Ted ji ho samozřejmě dají erární, ale vlastní musíme dovézt.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:25
Reakce na whiskas:

Kan O příspěvek jsem požádala, cca před měsícem, zatím se neděje nic. Ale to mě teď nepálí. Věřím, že příslušný domov si to vyřídí zrychleně . Příspěvek je totiž pro ty organizace nad rámec sumy, kterou chtějí po klientovi.

​Přesně tak, jak je to v procesu, zařízení si vyjedná lV stupeň závislosti s prstem v nose. Hlavně mít zažádáno. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:25
Reakce na whiskas:

continuity Myslíš? Aby mi neřekli, tak buď kamkoli na LDN za prachy, nebo vám maminku přivezeme domů 

​Jo? Zkuste ji přivézt, já totiž doma nebudu!!

Hele právě pro takový případy ji musej někam umístit, přece ty lidi nevyklopěj na ulici. A co když je někdo úplně sám, bez rodiny? A s mini důchodem? Fakt nesmysl, to by leželi na chodníku před špitálem

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:26
Reakce na Kokoska:

barbucha muz se taky chvastal, ze se povrta. Elektrikar teda neni, ale ma elektroprumku a pry se to tam ucili. Je fakt, ze si zatim vzdycky poradil. No, pro jistotu jsem nasla cislo na elektropohotovost, cislo na clovekopohotovost si snad pamatuju

​Oukej, jen si pamatuj že zásah proudem vede k srdeční zástavě a tu musíš řešit rychle

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:28

barbucha jj, pri urazu proudem masaz srdce, pamatuju si!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:32

Kokoska Jeden špatný dotyk a už nejsi zachránce, takže prvně vypni přívod el a potom zační s oživováním. :D

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. března 2025 14:35

Kokoska

Nebo je tu ta možnost, že začneš mít ráda bouřky, budeš se toulat po nocích, budeš mluvit v krátkých větách a na čele budeš mít stehy... 

Tak si vyber. 

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:44

Nechte toho, baby!

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:00
Reakce na Kan:

Kokoska Jeden špatný dotyk a už nejsi zachránce, takže prvně vypni přívod el a potom zační s oživováním. :D

​napřed odstrčit koštětem

Kokoska 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:13

A víte, že z vysokého napětí nad 1000V může být el oblouk a zabije na několik metrů? Klidně i s koštětem v ruce.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:27

Kan to snad doma nemame

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:49

Tak vsechno funguje, obeslo se to bez ztrat na zivotech a ujmy na zdravi. Nakonec to vyresilo vypnuti a zapnuti vsech pojistek vcetne hlavniho jistice, ale chtelo to nejake urcite poradi, co kdy zapnout. Ja s elektrikou kamarad nejsem, nerozumim tomu. Vubec nevime, cim se to mohlo stat, zadne vypadky a kolisani proudu jsme nezaznamenali. Jen doufam, ze neodejdou spotrebice, uz maji svoje roky.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:52

Kan Kokoska 

Proud se u ty šlehy většinou vypne sám, tak si dej hlavně pozor, ať to zas omylem místo vypnutí nenahodis