Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:56

Kan

Počítám, že se Kokoskovi nebudou hrabat nekde v trafacce, běžná domácnost je napojena na třífázový rozvod 400V.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:58

continuity Kokoskovi uz snad maji dohrabano, doufam!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:00

Kokoskauž to čtu

Tak sláva 

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:06

whiskasuž jsem tady doporučovala Boromejky v Řepích na doléčení, mezitím shánět ten Alzheimer home. Máma tam z ÚVNky šla. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:14

Lenka22boromejky byly pred rokem a půl úplně beznadějné. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:36
Reakce na continuity:

Kan

Počítám, že se Kokoskovi nebudou hrabat nekde v trafacce, běžná domácnost je napojena na třífázový rozvod 400V.

​Jo jasný, já jen, že není el jako el i to by měl člověk rozlišovat, nikdy nevíš co koho napadne. Například ti mlaďoši jak lozí po vlaku, tam jsou ty oblouky taky.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:38

whiskas tak svým způsobem máš aspoň jasno, i to je pokrok. Fakt se snaž, ať ji nemocnice přeloží někam na LDN, než najdete místo v A. centru, může být na jednom místě až  tři měsíce a mělo by to být na pojišťovnu. Možná zkouší, jestli třeba sama neuděláš něco dřív, než by museli oni, ale zkus, ať se snaží oni.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. března 2025 16:51

Taky si fnuknu. Tatovi dnes nasli nador na streve, ceka ho CT, cela diagnostika a asi roboticka operace. Zavolal mi to kdyz jsem zrovna ridila, malem me trefil slak. Za dva tydny planoval velkou oslavu zivotniho jubilea, meli jet s mamou do lazni.... Operaci zkusim zaridit v ramci nasi nemocnice, vlastne co pujde a co zvladnu, protoze za necele dva mesice pro zmenu mam termin porodu. Ach jo

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:53

Jos jestli to nasli vcas, tak to bude dobry, drzim palce, aby bylo!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 16:55

Jos ach, držím moc palce mám dobrý příběh z okolí, dcery skautsky vedoucí, stejný problém a před rokem operace, vše dobře dopadlo, ani na chemosku nakonec nemusel. 

že jsi v očekávání jsem úplně přehlédla tak ať se to do porodu vyřeší.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. března 2025 17:02

Kokoska dekuju. No sel na kolonoskopii, ale po vic nez 10 letech. Mel jit driv na tu prevenci. Zdravotnik zejo.... I s mamou, ta ma divertikulozu,  ale jinak aspon ona je v poradku. 
continuity diky. To druhe jsem nikde nepsala, nejspis bych to zatloukla jinak uplne. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 17:07

Jos

když se to našlo až na kolono bude to dobrý. Tomu našemu kamaradovi to našli na normální prevenci a stačilo to k úspěšné léčbě. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 21. března 2025 17:36

Jos achjo, to me mrzi:( 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:02

Kanna vysoký napětí je potřeba oblek a hlídače za sebou s dlouhou tyčí s obloukem. Úplně vidím @kokoska s manželem.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:11

Jos přeju, at dostane tatínek brzy termín operace a nález je malej.
A tobě gratuluji, je vidět, že příklady tady táhnou.

Offline Jitka77
1944 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:19

Jos Držím palce tatínkovi a tobě gratuluju k miminku

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:23
Reakce na whiskas:

Kokoska Lékařka (a nejen ona) mi doporučila, vzhledem k prognóze, začít shánět speciální zařízení, kde by o maminku bylo celodenně postaráno. Což ale nebude hned, jak je známo, čekací doby jsou poměrně dlouhé.

​Doporučila bych se ještě u lékařky informovat, zda je případně možné mámu umístit, pokud stále nebude souhlasit... nebo jak to řešit. Nepočítej s tím, že během "čekací doby" mámu umluvíš. To se asi nestane, zvlášť, když se opět objeví světlé chvilky. A to se objeví, stačí pár dní nuceného opočinku, kapačky a máma bude fit (což není na škodu samozřejmě !, ale bude vyžadovat návrat domů a může nastat zuřivý odpor vůči dalšímu řešení) 

Edit> aha, už jsem dočetla. Tak to hodně štěstí, první krok (oficiální diagnozu) už máte za sebou.

Držím palce, zlato a dej pozor i na sebe. Nezapomínej jíst a pít (a večer i to vínko).

Offline Jitka77
1944 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:25

Nám dnes naprosto nečekaně vyklopili před barákem ležáka s plínkou, který dvakrát denně potřebuje injekci... ne přímo nám, jiná domácnost, rodina se zorganizuje, trochu se ten vývoj dal čekat, ale kovbojku s propuštěním, které bylo plánované až na příští týden, si kua špitál mohl odpustit

Před 14 dny samostatný člověk, který nepotřeboval ani hůlku, jen se slabým srdcem a trochu víc zapomnětlivý. A historky z návštěv ohledně spolupacientů, děs.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:29
Reakce na whiskas:

barbucha Díky, Motol zkusím. Zajímalo by mě, co dělají s lidmi, kteří prostě na placenou LDN nemají a "státní" jsou plné

U státních je to na dluh (na stát). Pokud se někdy někdo z příbuzných najde, dodatečně se vyinkasuje. 
U sooukromých prostě takového klienta nepřijmou. 

A protože naši poslanci (a jejich přízeň) vždycky mají možnost přednostního umístění - aby ne, když zřizovatelem státních zařízení je stát/město ... tak se to neřeší a řešit nebude. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:33

Jos