Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 20:36

Myrtila já už teda rozhodně zimní nevytahujuOno to nakonec určitě nebude tak zlé a bude třeba jako dnes.

To střídání je na fígu, ještě jak se vždycky ochladí před víkendem, ale ty slunečné dny mně vždycky tak nabijí, tak možná lepší než bez nich.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 31. března 2025 20:49

Karja Tak to vás lituju Nám se povedlo staršího stihnout naočkovat a už jsem se u pediatričky ptala, kdy bych to mohla dát i miminu (až od roka), aby se nás aspoň ta jedna nemoc netýkala. Ve školce měli letos už asi tři kola neštovic. 
Pinot Noir No tak to se s bundama můžu jít zahrabat, když u vás se už začíná zprovozňovat bazén

Evaeva Taky se mi to už nechce vytahovat, ale přece jenom tam, oproti naší jižní Moravě, tam bude mnohem větší zima, tak nevím, jestli nevyměknu. Ale fakt mě to štve, hlavně teda proto, že ty zimní věci na objem přidají jednu tašku navíc na balení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 20:54

Myrtila u nás ve školce visí cedule s neštovicemi už od Vánoc téměř furt. Přesně, vždycky se mi uleví, když tam jsou neštovice nebo vši a ne něco jiného Miminu chci dát trošku pauzu po těch x vakcínách v prvním roce, ale pak na to půjde taky. Jestli je teda dřív nechytne, že jo.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 20:55

Myrtila Ano ve školce mají letos fakt kolo kol, už od ledna. Jinak to bylo kazdy rok, ale holky se romu nejak vyhybaly. Malá měla celý týden 38,39, tahle starší uvidíme, ta má zas trojnásobne množství pupinku včetně vnitrku oči(!!!) Proste to vnitřní spodní víčko?! Takže to je fakt chudák i bez teplot. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 20:58

Karja Ježiš, chudinka

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:03

Karja chudak! Nestovici v oku mela dcera me kamaradky, to hodne hlidali, protoze kdyby se to pry rozsirilo na rohovku, mohla na to oko oslepnout. Od te doby vsechny kamaradky s detmi posila na ockovani.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:05

Prosím vás, jaká předpověď? Jsem se lekla, že zas nebudou meruňky, ale všechny apky, co používám já, ukazují v celé ČR bezpečne nad nulou až do neděle a to je tak daleko, že se to ještě v tomto proměnlivém počasí tak 3x změní.

At je jak je nemůžu za to. Zimní věci uklizené, natož vyprané nemám (teda ty, co jsem vůbec vyndala), to mě ještě vůbec nenapadlo. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:09

continuity já mám v předpovědi tohle. Meruňky jsou dost v ohrožení.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:10

Pinot Noir Ale to jsi teda hodně naivní!!

continuity Meruňky zmrznou až dýl, to bych se nebála, že se nepovede.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:11

Aranel naše meruňky naplno kvetou, pokud bude o víkendu mrznout, je po nich.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:12

continuity A musím říct, že předpověď Pinot Noir je jestě docela milostivá. Tady by mělo po víkendu i sněžit. Aprílové počasí jak vyšité.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:12

Pinot Noir Jo, já to myslela s tím zazimováním oblečení a bazénem, mezitím tady něco přibylo.

Já tak miluju meruňky a jako rodiče měli zásobu vlašáků na jednu zmrzlou sezónu, ale na druhou už nemají!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:12

brrr no právě, vždyť v Praze je většinou nejtepleji.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:18

Zuzuli No to mi ani neříkej budu to teď poradne sledovat. Ona tech pupinku má hodně moc, ale zatím nevypadají nějak jako ze by byly velké, ale to se fakt dokáže změnit z hodiny na hodinu. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:18

Pinot Noir no prave.

Teď je dost nestabilní počasí s výkyvy teplot.  ještě se to může vyvinout všelijak, ten tydeni výhled má přesnost kolem 70%. 

Bát se stačí začít někdy ve čtvrtek, pokud to nezmění. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:22

brrr pokaždé, když čtu rozhovor s meteorologem, ten si stěžuje, že tyto delší předpovědi by nejradši vůbec nedělali. Desetidenní předpověď má pravděpodobnost, že vyjde 65%. to už si skoro můžeme házet mincí. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:23

Karja to oko bych řešila, případně alespoň doktorce zavolej, dá se na to snad dát nějaká speci mast. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:28

Aranel no jo, tak zimní oblečení bych už stejně nenosila, už ho mám plné zuby, a bazén by se měl odzimovat, než má 15°, jinak už může být s vodou problém, ono to potom jde vždycky rychle nahoru. No, prostě jak tu padlo, nejhorší je, jak ty teploty lítají nahoru dolů.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:38

continuity Jo, já s tím zavolám i na oční. Uvidíme co to bude delat;-/

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 31. března 2025 21:38

continuity Jenže ta mrazivá neděle je už za pět dnů!