continuity já si taky myslím, že tak zlé to nebude. Ona Klara ráda přehání v těhlech vzdálených předpovědích, oběma směry. Vyvozuju z toho, že přijde fronta, ale jaká a kdy přesně, to se teprve uvidí.
Stěžovací vlákno
NAm broskev jeste nekvete, ale zmrzne skoro každej rok, ne li ted, tak pozdejc, to se nebojim
Vždycky když vykvete zlatý déšť, udělá se na týden, dva, zima! To pozoruju už několik let, proto mě z kožichu zatím nedostanou ![]()
Pinot Noir to je ale asi typické pro tohle období, prostě aprílové počasí.
Já mám bundu ještě nevypranou na rozdíl od dětí, ale brát si jí teda nechci. Ale jestli budu trávit tři hodiny venku ve dvou stupních, tak to přehodnotím ![]()
Gatita Hlavně se neboj odpočívat, ono kolikrát na jednoho padne únava, až ten největší nápor práce a povinností pomine, bo si to tělo i duše konečně dovolí ![]()
Pinot Noir Boty už jsem si nechala po ruce jenom jedny, ale kabát/bundu sice s nechutí, ale pořád nosím. Ono taky ty jarní nezapnu a na rozepnutou jarní bundu to tady úplně ještě každej den není no...
Předpověď možná přehání, ale spolehnout se na to nedá, a já nás musím zítra sbalit až do neděle (u rodičů hlásí -4), to asi vyměknu a ty bundy vybalím.
Před 2 týdny jsme byli na víkend s kamarády, u nás 6 stupňů a tam čerstvě nasněžíno a hlavně ledový vichr, 60 km od nás, pořád Jihomoravský kraj. Docela nás to zaskočilo, přiznávám.
já hodně vrstvim obecně s v tomto počasí beru tenké bundy a mikiny + vlněné svetry. Neumíš to nejak naskládat?
Ja bych kvůli jednomu dni zimní bundy ani nebalila, natož je tahat někde z pytlů.
Tá predpoveď ma psychicky ničí, u nás hlásia v noci do mínus 6 plus sneženie ![]()
continuity My s mužem to navrstvíme, vytahovat to budu dětem, u těch nemám takovou plejádu oblečení. Popravdě mě nejvíc dere ta kombinéza a fusak pro mimino, to je ten největší objem navíc, a zároveň si netroufnu to nějak odrbat, aby nemrznul v kočárku. No co už, aspoň jsme zatím nepřezuli gumy u auta ![]()
Já si malovala procházky se štěnětem v pěkném jarním počasí, tak zatím teda slušně mrznu a včera jsem tak zmokla, že jsem musela zatopit v krbu, aby mi uschla perovka než pojedu pro deti
chci jaro, teplo, kruci ale už.
U nás hlásí v sobotu vpád arktického vzduchu, prý záleží jak moc se bude v noci vyjasňovat a tím pádem půjde teplota dolů. Zatím je tu zamračeno a včera celý den pršelo a foukalo. Jaro u nás teda ještě nezačalo.
Ale tohle je typický dubnový počasí, nic vyjimecnyho

Sbohem klidné letní večery a pohodová rána, jsme přímo pod náhradní přistávací dráhou na Ruzyni. A úplně nejvýš na kopci, takže je to fakt blízko a kravál velkej. V šest ráno velké dopravní letadlo a pak co pět minut. Večer to samé. A ještě není charterová sezóna.
Jako vyrostla jsem v Ruzyni, pod toutéž přistávací dráhou a přežila jsem, ale už nechci! Mám z toho doteď velice hnusné "letecké" sny.
Raduza je, ale to neznamená, že to nemůžu nesnášet.
Myrtila my už přezuli
ale bůh ví, kdy zas vytáhnem auto, tak jestli nasněží, půjdeme radši bobovat ![]()
Ten fusak to určitě chce, to je jasný.
andulka01 to je letos nějaká delší odstávka té hlavní dráhy? Jinak je to totiž každý rok zjara a trvá to tak měsíc.
Evaeva jo, letos na 4,5 měsíce ![]()
andulka01 hele a ja si vcera rikala, ze to leti nejak nizko...
Jo letos 4,5 měsíce, jsme 500 metrů od osy drahy, ale neslyšela jsem nic. Tak ať si rychle zvyknete.
Včera nám přišel do schránky zpravodaj a letos se to nestihne, takže příští rok znova.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí