Mno, spat s otevrenym oknem nebude nic moc... dneska rano, kdyz jsem vetrala, to byl docela rachot
Stěžovací vlákno
Val Kilmer![]()
Liesel A Alois Švehlík
Sbohem klidné letní večery a pohodová rána, jsme přímo pod náhradní přistávací dráhou na Ruzyni.
No tak hlavně že je ten letní čas a ty večery tak krásně dlouhý
(sorry, to se nedalo nechat ležet
)
barbucha jj, máš naprostou pravdu, ale neboj, dlouhý letní večery si i tak užiju ![]()
Nad náma - Řepy - teď taky ta trasa vede, ale my jsme zvyklí, ta výluka je každej rok. A pak je taky výhoda když je člověk napůl hluchej ![]()
Snažím sa byť veľmi trpezlivá s mojou mamou, už mi aj muž povedal pred časom, že k nej mám byť milšia, moju trpezlivosť skúša denne. Teraz sa našim pokazil bojler. Celé som si to vypočula, odviezla ich do predajne, kde ho objednali, dohodla sa s mužom, že áno, zvládne im ho vymeniť. Ale nie, toto všetko nestačí, lebo som si mala jednu organizačnú vec domyslieť!!!![]()
letfenixa pro dobrotu na žebrotu, že;-)
letfenixa klid, tchýně dorážela tady dva měsíce, že kdy ji muž opraví přetékající WC, aby se mohla někdy v květnu přestěhovat.
Takže muž obětoval půlku minulé neděle a záchod vyřešil. K večeru mi přišla na kafe a když ji to řekl, tak místo děkuji se ho zeptala, jestli opravil i ten horní, že ten taky nefunguje.
Do toho nám v sobotu oznámila, že nemůžeme dál, protože v garzonce, kde bydlí teď, už neuklizi, jelikož se za chvíli bude stěhovat, tak se to nevyplatí. To teda nevím, jak si mám vykládat, jestli tam měsíc už ani nezamete a neumeje nádobí, protože už předtím tam neměla nijak vypiglovano, ale uklízečku nechtěla.
continuity pockej, ona se stehuje zpet do domu? Ja jsem si myslela ze tam se stehujete vy?
Nene ona se stěhuje sem tam podle sezóny. Já ji ten dům vymlouvat nechci, ať si tam užije léto, ráda to pro ni udělám, já tam stejně nechci ani teď, ani potom. Nečekám nějakou nehynoucí vděčnost, I když občas děkuji by mi nevadilo, ale ona s těmito podmínkami neustálá frfle a je nespokojená. No je to trochu úmorné.
Moje mama se pred cca rokem vykaslala na praci, se slovy vy furt vsichni nekde cestujete, ja chodim do prace a akorat sedim doma. Do toho si poridila pudlici, protoze je doma porad sama, kdyz tata furt cestuje (sic). A my jak ted mame to stene, tak si chce s pudlici hrat, ale nejak se to nepotkalo, takze mama se posledne v puli navstevy zvedla, ani nedopila caj a ze hrozne musi domu (psa si samozrejme krotime, ale zatim je to takove na pul cesty). No a dnes jsme byli dohodli, ze k nam prijdou na navstevu, cikinu jsem na ty 4 kdy meli prijit vybehala, holky se tesily a do 6 ani noha. Tak jsem ji volala, nic. Volam tatkovi, ze se ji taky nemuze dovolat ale on ze uz je na ceste (meli byt u nas ve 4, ale co uz). 6:15 mi zavolala zpatky, ze je nejaka nastydla, ze nas nechtela nakazit, tak rikam ok, ale bylo by fajn nam dat vedet trochu driv, ze jsme kvuli nim sedeli cele odpoledne doma, a cekali na ne. Tak se urazila
ja si pripadam jak v materske skolce.
continuity jsk svata zena![]()
ja jsem si to nejak pomotala kdyz jsi psala o stehovani, jeste jsem si rikala no konecne, jdete do vetsiho o ktere se stejne s muzem starate...mas svatozar![]()
Babo raď...
letfenixa Tlapkám moc. U nás býval top, že to (dosaď si cokoli) pro ni mám dělat s radostí. Že nebudu taky taková, že ne?!
continuity Ach jo.
Sweet Potato Áno, s radosťou!
Sweet Potato "Ty nejen ze mas luxovat, ty mas luxovat RAD!" Ne, nebudes takova!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí