Evaeva letos můžete na ty vyhlídky celé léto.
Stěžovací vlákno
continuity cože?
to nějak do zpráv nepustili, že za rok znovu... Jsme přímo na ose.
andulka01 aha, tak to je teda blbý
Myrtila my už přezuli
ale bůh ví, kdy zas vytáhnem auto, tak jestli nasněží, půjdeme radši bobovat
Ten fusak to určitě chce, to je jasný.
asi tak

U nás se zatím o hodinu dýl spí (usíná stejně)![]()
andulka01 já bych je i slyšela, kdybych chtěla, sem je slyšet i když kluci na letišti točí motory. Ale my jsme tady zvyklí, no. Jsem málem přeslechla i blackhawky a ty jsem vidět chtela ![]()
Zůstává jen doufat, že nebude moc dní, kdy se bude směrem na Prahu startovat. Protože to jsou úplně jiné grady, co se hluku týče.
Potrefenáhusa Už je zase čas? ![]()
Aranel Jj, už jsou nachystany :-)))
Potrefenáhusa tady už narcisy kvetou. To bude šok ![]()
andulka01 Letos začali teda brzo. Dřív to tak bývalo pravidelně, půl roku jsme se venku neslyšeli.
Aranel ja mam radsi slovenskou verzi!
711990 ta je nejlepší!

Sweet Potato JJ, byla jsem v Ruzyni taky přesně v ose. Přistání ještě ok, odlety byly peklo (a tůrování motorů v noci, to taky dělali). Kvůli hluku naši předělali špaletová okna na vaku 3-vrstvá, letiště to nějak v 80tých dotovalo. Náš dům pak kvůli tomu nezařadili do památkově chráněného celku.
andulka01 turovani motoru v noci se dělá, protože s tím letadlem chce v pet ráno někdo odletět na dovolenou. A některé testy se musí dělat pod zátěží.
Je to v noci obecně zakázané, vždy se žádá letiště o výjimku.
Pinot Noir
jo, ta je lepší.
continuity chápu, si to pamatuju jako dítě, pak už to bylo nějak lepší
Nad nama v sezone lita dost letadel, ale jeste pomerne vysoko. Ale pamatuju si, jak me to vydesilo nejak pri uvolneni za covidu, takove divne huceni jsem slysela, co to jako je? Pak mi doslo, ty vole, letadlo!
Ted me pobavil titulek "Letadla mirici na Ruzyni pristavaji nad Prahou". Jak vysoko?
Kokoska no správně by mělo být nalétávají na přistání nad Prahou, ale to je moc dlouhý.
My naneštěstí všichni víme, co to znamená.
continuity kupodivu si taky nemyslim, ze tam letadla visi ve vzduchu. Ale lituju vsechny, musi to byt hodne neprijemne.
Kokoska Mě ten titulek taky zarazil, na "všichni víme" se nehraje!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí