Privrela jsem si prst do dveri a nez jsem si vsimla, ze mi tece krev, tak jsem si na asi peti mistech zaflakala novy svetly trenckot![]()
Stěžovací vlákno
monis au! tak honem do studene vody. Trenč, ne prst
.
Makara pomáhá oboji
monis au, lituju. Já jsem si dnes u obdobného trenčkotu přivřela pásek do dveří u auta a zjistila to asi po 20 kilometrech. No, pěknej je.
a víte, že se v některých státech ve svrchním oděvu nesmí řídit a je to na pokutu? by to měli zavést i tady si kolikrát řikám... fakt je to jiný, řídit v kabátu a bez něj... zkoušela jsem to teda v péřovym, co když si sedneš, tak udělá dlouhý "pfffffffffffffffffffff" ![]()
RoSa nam to rikali autoskole, ze by se melo ridit bez kabatu. Ja tak ridim od zacatku a kdyz nekde v zime prejizdim par minut v bunde, tak mi to je neprijemny.
RoSa a taky to zhoršuje funkci pásů (trenčkot teda asi ne, ten je tenký)
RoSa podle mě je rozdíl jestli řídíš v klasickém tuhém kabátu nebo v zimní bundě. Mně to v bundě vůbec nepřijde a jako fakt nerada bych se tady na Vysočině do auta svlékala. :D
RoSa Řízení v bundě úplně nesnáším, i v zimě si radši sednu do auta v tričku a mrznu, než to začne topit
Ani sundávání po cestě není úplně ono, to jde tak leda na křižovatce, když je zrovna červená ![]()
RoSa to vypadá na anketu kdo v čem řídí.
Já v kabátu, v bundě, v čemkoliv, pokud jedu dál než řekněme 100 km tak to sundavám.
Deti do sedaček v bunde nikdy nedavam kvuli bezpečnosti, ale ja koza do auta klidne v bunde sednu. Vim, ze je to blbě, ale nikdy si to neuvědomím.
Řídím i v kabátu i v parce, zvládnu řídit i v podpatcích a botkách na platformě, jediné co nezvládnu je řídit s kapucí nebo čepicí na hlavě, to druhé tedy vůbec nenosím.
Vari a není ti pak vedro? Mně je to nepohodlné i jako spolujezdci, i když jedeme třeba jen dvacet minut
Evaeva Když jedeme někam dál, tak bundu na sobě nemám, ale na desetiminutovou cestu si ji sundávat zapomínám no :-(.
Vari my deset minut nikdy nejezdíme, možná tak na horách a to si sedám taky bez bundy.
Evaeva Ja právě taky většinou jezdim sockou nebo chodim pěšky, ale občas vezu deti na kroužek nebo ze školky autem a to mi evidentně vypne mozek a svoji bundu neresim, byt vim, ze to neni bezpečný.
Ale musim si postěžovat na svoji pohodlnost, dneska je krásně a stejne jsem se stavila po praci domu pro auto a pro deti dojela, misto abychom ty dva kilometry šlapali pěšky. Musím to zase odbourat.
Vari já se v zimě kolikrát svlíkám i v šatně školky, takže bych bundu rovnou házela do kufru
Já si teda postěžuju, konečně jsme se rozhoupali a koupili novou pračku a ono to vypadá, že ta potvora teče! Takže teď zase budeme čekat na servis a těch hromad špinavého prádla se pravděpodobně nezbavíme nikdy :o(
DruI ach jo, to je k vzteku ![]()
DruI chudinko, to je fakt na porazení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí