Karja taky chci kouzelneho dedecka s obedem!![]()
Stěžovací vlákno
Dcéra s deckami včera odlietali na dovolenku. Ale! Vnuk si natrhol šľachu na tréningu, nemôže chodiť, potrebuje barle, tak nakoniec zostal doma, chudák.
No myslím že ho hodne mrzí okrem bolesti aj to že musel zostať.
Na druhej strane, odcpondelka si ho berieme domov my, tak sa nevie dočkať. Aspoň si užije trochu času sám s otcom, to je tiež vzácne ![]()
Banální stížnost, ale mám pocit, že mi sebrali kus dětství. Hajaja má novou znělku! ![]()
Anema Ale nee.
Cinu mám ráda. Ale svět už nebude, co býval.
Zemrela Anicka Slovackova.
Emerald ježiš ne...
taková mladá...
Emerald To je veliká stížnost, škoda mladého života, každej její rozhovor byl hrozně fajn, ona byla taková milá, obyčejná a zároven taková noblesní. Hrozně jsem jí přála, ať je zdravá.
Emerald takhle mladý by nikdo neměl zemřít![]()
To mě mrzí hodně, byla to statečná holka.
Emerald práve som to čítala a je mi z tej správy veľmi smutno, 29 rokov, to je strašné, nespravodlivé, Anička, odpočívaj v pokoji tam, kde ťa uź nič nebude bolieť.
Emerald První zpráva, co jsem si dnes přečetla, v pět ráno mě s ní probudila kamarádka. :-( Hrozně smutné, dotklo se mě to, i když se to dalo čekat. Taková fajn, statečná holka, dostala strašně naloženo. :-(
Emerald Strašné. Ať odpočívá v pokoji!
Emerald včera jsem to četla, i když jsem nevěřila v zázrak, hodně mě to vzalo. Rvala se s tím statečně, tohleje strašný
Ach jo, je to veľmi ťažké, smutné
RoSa to vypadá na anketu kdo v čem řídí.
Já v kabátu, v bundě, v čemkoliv, pokud jedu dál než řekněme 100 km tak to sundavám.
Já bych potřebovala anketu, jak se kdo vyrovnával s obavou řídit. Potřebovala bych po letech vození se zase začít. Jako by těch bouraček nebylo už teď dost
Bundu si pak klidně sundám ![]()
žluťásek Hlavně slimáci, hovada jedny otužilý (reakce na to, co má zmrznout).
Aničko, to je mi tak moc líto! A rázem jsou naše denní starosti prkotiny...
Marbuša nedělej anketu, ale objednej si kondiční jízdy s profi učitelem, nebo se domluv s necholerickým kamarádem/kamarádkou na dlouhý výlet mimo město
.
Tady se akorát dozvíš, že někdo nechápe, co je na řízení za problém (třeba já
), nebo tě utvrdí v tom, že řízení je neuchopitelná dovednost dopřána jen některým
. Ne, ne - i ty, co se bály a začaly, tak ti řeknou, že to chce trénink. Ale fakt je lepší najet 100 km po okreskách a maloměstech, ať se s autem skamarádíš, než vyrazíš do hustšího provozu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí