Jos upřímnou soustrast. Drž se, máš toho teď hodně naloženo.
Stěžovací vlákno
Josupřímnou soustrast, hrozne mě mrzí, že to tak dopadlo. Hodně sil a posílám objetí ![]()
Tak prababi o kterou jsem se starala po dobu, kdy byli tchani pryč, skončila předevčírem v nemocnici, zavodnena, nemohla dýchat, včera jsme s ní ještě mluvili po telefonu...a dnes v noci silná mrtvice, zasazena celá práva strana. Dnes jsme za ní byli, mě teda aspoň chytla za ruku, dovolila mi dát jí pár lžiček pyré, ale jinak ani obraz ani zvuk. Strašný, fakt strašný, chytrá silná ženská, inteligentní, bývalá vedoucí ostravského domu knihy, já tam potom brečela na chodbě jak malé děcko. Holky jsme vzali sebou, na ty nereagovala vůbec. Je jí 86, šance že to rozcvici je, ale spíše minimální.
rasaNori ach jo. ![]()
rasaNori ach, to je teda taky smutny. ![]()
Jos uprimnou soustrast
MP Meri Tak snad to nebude tak hrozné, snad jste si tou cestou už všechno vybrali.
Dekuju vsem. A mam dotaz. Pristi tyden mame pohreb, v male sini. No a brat deti? Jsem s mamou nejblizsi pribuzna, pak moje deti a manzel. Jinak uz nikoho nemame, resp. ne z tatov strany....Chlapci maji i vlastni kytici dedeckovi, jsou na parte. Ale u toho malickeho nevim, jestli je vhodne ho brat primo do sine. Ale nemam ho komu dat, jen manzelovi ale toho bych mela rada pri svem boku.
Novorozene bych nebrala, i kdyby venku jezdila s kocarkem nejaka kamaradka. Ale starsiho jo.
Jos my jsme měli mimina na babiččině pohřbu a díky nim to bylo takový snesitelnější. Já bych oba vzala a zkusila mít v záloze nějakou tu kamarádku, co by třeba mohla vzít malýho ven, kdyby byl uvnitř nespokojený, potřeboval spinkat...
Jos Pokud nejsi pověrčivá a nemáš po ruce dobrou dušu na hlídání, vzala bych je. V rozlučkové síni to je na chvilku.
Jos Já taky myslím, že klidně oba.
Jos budte pri sobe![]()
Dekuju vsem, taky se priklanim je vzit oba. Kamaradku v zaloze nemam, resp ta nejblizsi ma svych starosti az nad hlavu, je jeste v praci a je asi v 8.mesici....pohreb je v Praze a ja uz deset let mam zazemi na severu.
Jos upřímnou soustrast a buďte celá rodina pohromadě.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí