Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 22:04

Jos kde v Praze? V Motole bych asi mohla vozit.

Vzhledem k tomu, že jediná varianta je dát kluky muži, tak bych je vzala sebou. Pokud by byl někdo na hlídání, tak bych se staršího zeptala. Já jsem na babičky pohřeb syna nebrala, bylo mu 3,5, ale pak jsem toho litovala. Jemu to totiž chybělo, vzala jsem ho pak aspoň na ukládání urny a zpětně vidím, že to potřeboval.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 14. května 2025 22:15

Jos já osobně bych děti vzala . Synovec byl na pohřbu dědy ve 4 a půl a bylo to dobře, že viděl to rozloučení. A miminku je to jedno, nejlíp se bude mít u tebe

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 14. května 2025 22:19

Jos Taky bych vzala děti sebou. Sama jsem dceru brala.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. května 2025 22:29

Jos holky byly loni 2x na pohřbu, v rámci 2 měsíců. A doteď se o tom doma mluví, i s ohledem že nás to pravděpodobně čeká brzy znovu. Děti bych vzala. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. května 2025 05:49

Jos upřímnou soustrast.

Děti bych vzala. Já mám na jednoho strejdu vzpomínku jen z pohřbu, kde jsem byla jako tří nebo čtyřletá, ačkoliv jsem ho znala ještě před tím, než umřel, tak si ho vubec nepamatuju a uložila se mi jen tahle vzpomínka, asi proto, že ten pohřeb na mě udělal dost velký, byť ne úplně pozitivní dojem

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. května 2025 08:02

Jos Ať tak nebo tak, určitě se rozhodneš správně. Já jsem malý mimino na pohřeb babičky vzala, chtěla jsem mít v tak silný chvíli nejbližší u sebe. Hodně sil do dalších dní

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 15. května 2025 08:14

Janulik03

Člověk musí mít nějakého koníčka. A u pánů je nejlepší, pokud je ten koníček externí

Online Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 15. května 2025 08:58

Jos Upřímnou soustrast. Tatínkovi lehké spočinutí a vám hodně sil.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 15. května 2025 09:21

Samantha tak to on má, celý život lieta s veľkými modelmi lietadiel. Sám si vyrába, lieta, máme tu poblíž letisko pre vetrone, rogalisti a modelári.

Pred pár rokmi zahynul ich kamarát, môj bratranec, pri skúšaní nového rogala, priamo im pred očami, od vtedy to trošku je iné. Ale stále chodia lietať, hlavne modelári, takže o yom to nie je. Proste sa asi vylakal alebo čo. Hádam ho slnko nakopne

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 15. května 2025 10:19

Včera som mala takú sériu menších problémov/sklamaní  - zas neporozumenie s hyperprotektivnymi rodičmi v škole, v Kaufe sme nakupovali s tým ich skenom, malý ho obsluhoval, ako už mnohokrát, vyšla nám kontrola a z prvých troch vecí hneď 2 neboli naskenovane, tak som vyzerala ako zlodej, doma upchaty vysávač, ale posledná kvapka bola, že sa v nákupnej taške prederavil môj jogurt, pracne nájdený bezmliečny, ochutený, a bez bieleho cukru. 

Viem, že blbosti, ale aj tak som bola rozčarovana.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 15. května 2025 10:33

letfenixa tak asi už máš na dlhšie vybrané. Bude kľud.

To s tým sklenom, som tak kupovala v Tesco, sken pískal, ja nakladam a pri pokladni cena nejaké 3€, tak som tu kontrolu na seba privolala sama . takže kupujem klasický 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. května 2025 11:23

Janulik03 ja jsem zkousela skener v Tesku, nakup mi trval 2x dyl nez bez nej a jeste jsem postupne otravovala asi 3 lidi, aby mi poradili. Asi by se clovek cvikem zdokonalil, ale zatim mi to zadne benefity neprineslo, krome toho, ze nemusim prendavat veci z kosiku na pokladnu a z pokladny do tasky. Opruz byl u pokladny s nactenim poukazek, nejak se to skenuje jinym skenerem na pokladne a pak se to jeste cele pipne s tim nakupovacim, moc jsem to nepochopila, no dilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2025 11:32

Kokoska dobrý je, že to můžu dávat rovnou dolů do kočárku, ale používám to málo, takže na mně vždycky vyjde kontrola. Radši mám samoobslužné pokladny, to je můj ideál. Nejlepší jsou ty, kde nemají na to koupené zboží váhu.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. května 2025 11:41

Evaeva samoobsluzne pokladny uz zvladam Jen kdyz mam nejake "podezrele" zbozi, jdu radsi k normalni kase. V tom Tesku aspon je vzdycky nekdo po ruce u tech samo, v Bille musi prijit od normalni kasy a jednak to dost trva a pak tam, kam obcas zajdu, byva takova strasne nevrla "tetina", minule me sjela, ze nepoznam, jaky kupuju brambory. No poznam, jen jsem omylem tukla na jiny obrazek.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 15. května 2025 11:51

Kokoska ha, zemiaky rukám na prvé, ktoré vidím. Aj ostatné ovocie a zeleninu, no nepoznám, nevsimam si, proste idem, beriem. Keďže kupujem väčšinou na trhu, tak ma to v Lidli nejako nenapadne. Samoobslužné pokladne mám rada, mám nejaké výhrady, ale sú to malickosti, môžu sa zdokonaľovať. Nepríjemné predavačky asi nemáme, alebo na nej nemám šťastie , alebo má už tak poznajú že mi kyvaju keď vchádzam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2025 12:05

Kokoska v bille mají aspoň u nás pitomý ten systém. V jedné kategorii 40 druhů pečiva, v druhé dva,... A pokladna váží, takže na mně často řve. Ale pokladní je k dispozici vždycky, to si nemůžu stěžovat 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. května 2025 12:19

Dekuji vsem za rady. Starsiho synka vezmu urcite, dedu si samozrejme pamatuje a je snim dobra domluva. U mladsiho uvidim, jestli se naskytne nejaka vyrazna pomoc, mozna ho necham v kocarku ale jinak ho vezmu s sebou. Dnes mam za sebou obvolavani poslwdnich tri pracovist, kde tata aktivne pusobil. A ze ctvrteho aspon pres jeho tehdejsi kolegyni. A takovy povzdech, zatim vsichni! uz to vedeli.  V te lekarske obci ty informace plynou tak rychle, ze se nestihnete ani nadechnout. Zas na jednu stranu je to pro me jednodussi. Mama ma na starosti pribuzne, zname a sousedy. A jeste poslwdni povzdech. V praci byl tata jiny clovek, vesely bavic vsude oblibeny. Workoholik co ani v 70 prakticky pracovne nepolevil. Ale doma na nas uz mu asi energie nezbyvala....porad sliboval, ze jednou do toho duchodu pujde, ze nas na ten vylet doprovodi. Proste jako kdyz jsem byla ja mala, na nejakou zabavu nebyl nikdy cas. Vnimat me zacal az pomalu s pubertou, to naopak mel zajem enormni. Hory, dovolene, sledovani filmu, pujcoval si ode me doted knizky, resil politiku. Potatila jsem se, takze resil veci z oboru...a na me ted pada takova existencialni tisen, ze z meho stareho zivota uz zustava jenom mama. Vsichni ostatni jako prarodice, praprarodice, stryc, teta a vlastne i par pratel uz jsou pryc, tolik pejsku....muj stary rodny dum je najednou tak tichy...pardon za vylev. Zas bede jednou lip

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 15. května 2025 12:35

Jos Myslím, že jsi se k tomu postavila velice hezky. Ke všemu.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 15. května 2025 12:46

Jos no, to je jedna z nevýhod jedináčků. Sice jsi byla ušetřena v dětství sourozeneckých bitek a v dospělosti překvapení v dědickém řízení (pardon, to jen na odlehčení), ale ta širší rodina (zvlášť, když funguje) není k zahození. 

Přeju ti, aby ten smutek byl zvládnutelný. Myslím, že příchod miminka byl přesně v pravou chvíli.

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 15. května 2025 12:52

Makara Nejenom jedináčků...Mám dvě sestry a stejně mám pocit, že jsem sama. Se sestrama to moc nefunguje, synovci jsou miláčci, ale už jsou mladší generace. Tak si děláme srandu s jednou sestřenicí, že jsem si zbyly.