Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. května 2025 23:12

Jos Upřímnou soustrast a hodně sil .

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 16. května 2025 14:31

Bééé... máme dneska sraz se základkou po padesáti letech a já si pořád nemůžu slušně sednout Před hospodou máme ještě naštěstí domluvenou prohlídku školy, co se změnilo a tak, zkusím se tam doplazit... možná už nebudu jediná co sotva leze, no ni?

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 16. května 2025 15:01

barbucha prdlajs, se hecneš a nekráčíš tam jak na módní přehlídku!

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 16. května 2025 20:15

(Finanční eskapáda bez vědomí hlavního aktéra, smazáno.)

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 16. května 2025 20:25

Myrtila no, jen ti můžu popřát pevné nervy a klid

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. května 2025 21:38

Myrtila

Ber to z té lepší stránky, někde máš zakopaných dost peněz. 

Jinak bych se poradila s někým kdo to dělá, nabízí se totiž víc možností, lze jednu smlouvu zakonzervovat a na druhou platit, jednu zrušit, sloučit to. Zaleží hrozně jestli tam byly státní příspěvky, jestli si to odečítala z daní,jestli je ta stará smlouva ještě ve starých fondech. 

Nech si to někde vyložit, jako bude s tím nějaka administrativa, ale zas bych to neviděla jako nějaký extrémní průser.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 17. května 2025 01:44

continuity Beru to tak, i proto nechci znít nevděčně, ale zároveň mě na tom i štve jednak to, že někde něco běží na moje jméno bez mého vědomí (jak je to možný zřídit? byť s dobrým úmyslem?), a jednak to, jak si u toho budu připadat, až to budu řešit.
Až k tomu seženu aspoň nějaké info, zkusím to přehodit na svého finančního poradce. Bude nadšen

Makara díky, no

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. května 2025 08:57

Myrtila myslim, ze si nemusis vubec pripadat hloupe, vzdyt ty jsi nic nezavinila a hlavne vubec jsi o tom nevedela. To se snad da pochopit.  

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 17. května 2025 09:10

Kokoska No, ona obdobná situace nenastala poprvé, a pokaždé si u toho připadám jak blbec hlavně proto, že potom potřebuju pomoc různých cizích lidí ohledně něčeho, co by vyřešila jednoduchá a hlavně transparentní komunikace s mou nejbližší rodinou. Místo toho jsem dostala od mamky kartáč, že to nezařizovala a nic o tom neví, a od táty kartáč, že si myslel, že jsem si k tomu tu dokumentaci už dávno převzala a řeším si to sama. Pak mě to, s prominutím, celé spíš dost dere. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. května 2025 10:17

Myrtila to se nedivim, ono s rodinou byva nekdy horsi porizeni nez z cizima.

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 17. května 2025 10:49
Reakce na Tak Betty:

barbucha prdlajs, se hecneš a nekráčíš tam jak na módní přehlídku!

​Jojo, nakonec to bylo super, účast veliká, všichni zábavný a dala jsem to celý, hospodu i vsedě až do zavíračky

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 17. května 2025 14:09

Někdo mi ukrad znak/logo auta ze zadních dveří Tady je fakt zvýšená koncentrace slabších jedinců!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. května 2025 18:43

Zapomněli jsme dítěti prodloužit litacku. Nu dobrá, to se může stat. ale v jeden den donese dvě(!) pokuty? A ještě tu na mne řve, že co měla jako dělat.

Má ji prošlou dva dny. Tvl to je taky smůla.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 18. května 2025 18:44

continuitymusíte natrénovat koupení listku.

Ale má holka pech, že ji vzali dvakrat

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. května 2025 18:47

Malvin no a po hodině.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 18. května 2025 19:19

continuity uf...a položila jsi třaskavou otázku, proč při druhé kontrole už neměla koupený lístek???

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. května 2025 19:42

stesten si právě chtěla koupit v autobusu, když tam už stál revizor.

Jako pražští revizoři jsou kokoti, o tom žádná, takže nevím, jestli se se spolužákem zakecala 20 vteřin nebo 2 minuty. 

Teď mi tu brečí, že ani ona nechce aby se jí to dělo, ale co má dělat, když na ni dlabeme.

A tatínek, který by to nějak rozetnul, je zrovna v sauně. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. května 2025 20:01

continuity Tak zase dělají svoji práci. Pokud dostala jednu pokutu, neměla už dále pokračovat v cestě, nebo si koupit lístek. U nás asi po dvaceti letech v MAD zavedli revizory a je dobře, protože co si někteří lidi dovolí.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. května 2025 20:10

Kan ona tvrdí, že si lístek chtěla koupit, ještě před tím než ji vyzval, (u nás to lze po nástupu), ale už ji to nedovolil. Takže tam nebyla snaha jít načerno, akorát se mu sama napraskala, že jízdenku nemá.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. května 2025 20:13

A když jsme už u toho, lze nejak na tom eshopu nastavit nějaké notifikace? V apce vidim kupón jen svůj, na webu se tam musim složité proklikat, ale nějakou připomínku nikde nevidím.